Şimdi Ara

Jinekomasti Sorunum [[SS EKLENDİ]] AMELİYAT SONRASI FOTOĞRAFLAR (15.08.2012) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
9
Favori
18.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben izmirde dr ulvi günere 13 ay önce 4500 tl jinekomasti ameliyatı oldum fakat sonuç berbat meme dokusuyla beraber yağ vardı vaser lipo yöntemiyle her ikisinide yakıp alacagını söyledi yabancı sitelerde arastırdım o aletle sadece yağ yakılıyormuş ben üstüne basa basa sordum meme dokusu gidecekmi diye ulvi günerde tabikide dedi her defasında.Fakat halen jinekomasti sorunum devam ediyor yağlar biraz gitti ama sert meme dokusu olduğu için eskisi gibi devam edoyor problemim. Kontrole gittiğimde başından sağmak için elinden geleni yaptı eğer meme dokusunda sertlik varsa liposection falan olmayın kesi yaptırmadan gitmez o sert doku ve en önemlisi işi bilen ehli bir doktora gitmek kesinlikle. Dr ulvi günerden öncede yaklaşık 5 sene önce dr tolgahan alpaydına liposection yontemiyle ameliyat olmuştum sert doku o zamanda gitmemişti sert doku varsa kesinlikle kesi şart. en önemlisi işi bilen ehli bir doktor iyi araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.