Şimdi Ara

Jinekomasti Sorunum [[SS EKLENDİ]] AMELİYAT SONRASI FOTOĞRAFLAR (15.08.2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
9
Favori
18.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: leproces

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bende de var. Kardes biraz bende rahatsizim bu durumdan kilo verirsem gecer diyorm ama du bakalim olmadi biraz acarmisin bu ameliyat isini hangi bolume gittin mesela

Plastik Cerrahi dostum.

Eğer göğüslerdeki sorun bu rahatsizliktan dolayi olmussa kilo versen de sorun cözülmüyor malesef..

Geçmiş olsun, bende de var sanırım. Ultrason çekimine gidecem birkaç gün sonraya randevum var. 2 doktora gittim ikisi de vücut çalışıyor musun dedi direk evet dedim o yüzden büyük görünüyo olabilir falan dedi birisi. Biraz da yağlıyım hafif göbek falan var. Ama doktor yağsa bu doku spor ve diyetle geçebileceğini söyledi. Şimdi neye inanacağımı şaşırdım kimisi geçmez yağ da olsa onlar atılamıyor diyor kimisi de atılır meme dokusu olmasın yeter diyor

Ultrason sonucuna gore kesin bir sey soylerler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.75 boyum var ve 55 kiloyum.jinekomasti olamam değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

1.75 boyum var ve 55 kiloyum.jinekomasti olamam değil mi?

Kiloyla alakasi yok. Ben bundan 15 kilo zayif haldeyken de bu sorun vardi.

• bende şüpheleniyorum ama sadece sarkık szce jinekomasti mi ?
     Jinekomasti Sorunum [[SS EKLENDİ]] AMELİYAT SONRASI FOTOĞRAFLAR (15.08.2012)
  • resimden gorebildigim kadariyla sizin sag tarafinizda olabilir, benim de sol tarafim aynen boyleydi

• Bir hastalık değil yani. Şuan 65 kiloyum ama nedense göğüsler oturunca yağlı duruyor
  • Ameliyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk_prensi

bende şüpheleniyorum ama sadece sarkık szce jinekomasti mi ?

Yalarınnnn

• Arkadaşlar yarın kontrole gidiyorum. 4. gun itibariyle oldukça rahatım. Sadece girişim yapılan noktalar ve çevresinde hassasiyet var, geri kalan yerlerde bir sorun yok. Yarın kontrolden sonra da yeni halinin fotoğraflarını atacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leproces

Arkadaşlar yarın kontrole gidiyorum. 4. gun itibariyle oldukça rahatım. Sadece girişim yapılan noktalar ve çevresinde hassasiyet var, geri kalan yerlerde bir sorun yok. Yarın kontrolden sonra da yeni halinin fotoğraflarını atacağım..

fotoğrafları bekliyoruz yarın
  • baya değişim olmuş, guzel olmuş dostum. gule gule kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgombf

baya değişim olmuş, guzel olmuş dostum. gule gule kullan

Eyvallah kardeşim
  • baya değişmiş en önemliside şu ucunun şişliği gitmiş. geçmiş olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk_prensi

bende şüpheleniyorum ama sadece sarkık szce jinekomasti mi ?

Yaş kaç hocam senin

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

baya değişmiş en önemliside şu ucunun şişliği gitmiş. geçmiş olsun dostum

Sağolasın dostum. Yıllardır içimde ukte kalan şey dar tshirt giyebilmekti. Artık rahat rahat giyebilirim
  • üle bendede var galibah afif göbekli bir tipim. Arada dümdüz oluyor farkedilmiyor bile arada belli oluyor.

ama kilo verince azaldı gibi sanki.

hep bu hormonlu yiyeceklerden böyle olduk ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

üle bendede var galibah afif göbekli bir tipim. Arada dümdüz oluyor farkedilmiyor bile arada belli oluyor.

ama kilo verince azaldı gibi sanki.

hep bu hormonlu yiyeceklerden böyle olduk ya

Benim de banyodan ve spordan sonra duzleşirdi. Sorunun kiloyla pek bir alakası yok ama, Burger King'i, Mc Donalds'ı abarttıkça daha da buyuduler sanki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

kusacam la bune

Saygılı ol
  • Ameliyat oldun fakat düzenli beslenmezsen yine çıkacak ki sende çıkması muhtemel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Drogoo

Ameliyat oldun fakat düzenli beslenmezsen yine çıkacak ki sende çıkması muhtemel görünüyor.

Neden öyle dedin hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.