Şimdi Ara

Jinekomasti Sorunum [[SS EKLENDİ]] AMELİYAT SONRASI FOTOĞRAFLAR (15.08.2012) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
9
Favori
18.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leproces

Kıllarla pek bir problemim yok da, spor salonuna yazılacağım kısmetse bayramdan sonra.

Göğüs uçları ameliyattan sonra koyduğun fotodaki gibi sert mi sürekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Kıllarla pek bir problemim yok da, spor salonuna yazılacağım kısmetse bayramdan sonra.

Çok sıkı bir bandaj vardı o fotoğrafı çekmeden önce, o yuzden öyle görunuyor. Akşam duş aldıktan sonra normale dönmustu.
  • çok geçmiş olsun.. önce endokrin bölümüne mi gitmek lazım yoksa direk plastik cerrahiye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

çok geçmiş olsun.. önce endokrin bölümüne mi gitmek lazım yoksa direk plastik cerrahiye mi?

Plastik cerrahiye başvurdum ben direk.
  • quote:

quote:

quote:

Çok sıkı bir bandaj vardı o fotoğrafı çekmeden önce, o yuzden öyle görunuyor. Akşam duş aldıktan sonra normale dönmustu.

Sizden alınan parçada göğüs dokusu varmıydı yoksa yağ mıydı sadece ? Ve bunların boyutu ne kadardı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizden alınan parçada göğüs dokusu varmıydı yoksa yağ mıydı sadece ? Ve bunların boyutu ne kadardı

benim göğüs uçlarıda yumuşak oluyor sadece bazen sertleşiyor sizede böyle mi

• @leproces hocam geçmiş olsun bende muzdaripim bu hastalıktan ve 2 yıldır nette araştırıyorum benim gibi olan arkadaşlar için paylaşayım.

1) Bu hastalık ergenlik hastalığıdır, gögüs böldesinde hormon birikmesi gibi bir şeydi ve bu hormon yağın yıkılmasını engelliyor %80-90 arası ergenlik sonrasında normale döner onun için 14-18 yaş arası arkadaşlar hemen bıçak altına yatmayın, büyük ihtimal bu yaştan sonra normale döner.

2)18-20 yaşından sonra eğer devam ediyor ise çok büyük ihtimal gögüs bölgesindeki yağlar kalıcıdır yani şişmanlık ile alakası yok bir forumda görmüştüm adam badici bütün vucud kas bir gr yağ yok ama meme ucları tombik tombik ti, yani o bölgedeki yağın yakılması eritilmesi mümkün gözükmüyor bu sebele spor yapıp gögüs çalışan kişilerde gögüs kasları şişerken üst bölgedeki yağlar erimiyor tam tersi kaslar şiştiği için gögüs uçları daha belirginleşiyor.

3)Yukarda söylediğin sadece yağ dokusu şişkin olanlar birde komple gögüs dokusuyla belirgin olanlar var bunlar lipo yapılamıyor komple cerahi müdale ile gögüs fazlalığı kesilerek alınıyor ayrıca fazla ciltin kesilmeside gerekiyor en zor olanı bu 4 haftada iyileşiyor, lipo olunınca en geç 1 hafta.

4) Devlet hastanesi genel cerahi ve plastik cerahiye başvurmak gerekiyor, aslında parası olan özelde iyi bir cerraha yaptırması daha iyi , amaliyat sonrası sarkma ve asimetrik meydana gelmemesi için ama yukarda bir arkadaşın mesajını gördüm özelde para ile yaptırmış bir daha yaptıracak, büyük ihtimal doktor bir daha gelsin para kazanak mantığı ile eksik gedik yaptı.Plastik cerahlarında çok oluyor bu, zaten boşuna dememişler doktora insan kasabı diye:)

5) Birde yukardaki başka bir arkadaş askerde yaptırmış birde bir ay hava değişimi vermişler, bence askerliğini yapmamış olanlar düşünsün bende askerliği yapmadım bir ay bundan bir ayda kıl dönmesinden hava değişimi alsam kısa dönemde ne güzzel geçer(biliyorum çakallık :) ) yalnız askeri hastanelere güvenmekte baya bir toto ister zannımca :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xzibidix

@leproces hocam geçmiş olsun bende muzdaripim bu hastalıktan ve 2 yıldır nette araştırıyorum benim gibi olan arkadaşlar için paylaşayım.

1) Bu hastalık ergenlik hastalığıdır, gögüs böldesinde hormon birikmesi gibi bir şeydi ve bu hormon yağın yıkılmasını engelliyor %80-90 arası ergenlik sonrasında normale döner onun için 14-18 yaş arası arkadaşlar hemen bıçak altına yatmayın, büyük ihtimal bu yaştan sonra normale döner.

2)18-20 yaşından sonra eğer devam ediyor ise çok büyük ihtimal gögüs bölgesindeki yağlar kalıcıdır yani şişmanlık ile alakası yok bir forumda görmüştüm adam badici bütün vucud kas bir gr yağ yok ama meme ucları tombik tombik ti, yani o bölgedeki yağın yakılması eritilmesi mümkün gözükmüyor bu sebele spor yapıp gögüs çalışan kişilerde gögüs kasları şişerken üst bölgedeki yağlar erimiyor tam tersi kaslar şiştiği için gögüs uçları daha belirginleşiyor.

3)Yukarda söylediğin sadece yağ dokusu şişkin olanlar birde komple gögüs dokusuyla belirgin olanlar var bunlar lipo yapılamıyor komple cerahi müdale ile gögüs fazlalığı kesilerek alınıyor ayrıca fazla ciltin kesilmeside gerekiyor en zor olanı bu 4 haftada iyileşiyor, lipo olunınca en geç 1 hafta.

4) Devlet hastanesi genel cerahi ve plastik cerahiye başvurmak gerekiyor, aslında parası olan özelde iyi bir cerraha yaptırması daha iyi , amaliyat sonrası sarkma ve asimetrik meydana gelmemesi için ama yukarda bir arkadaşın mesajını gördüm özelde para ile yaptırmış bir daha yaptıracak, büyük ihtimal doktor bir daha gelsin para kazanak mantığı ile eksik gedik yaptı.Plastik cerahlarında çok oluyor bu, zaten boşuna dememişler doktora insan kasabı diye:)

5) Birde yukardaki başka bir arkadaş askerde yaptırmış birde bir ay hava değişimi vermişler, bence askerliğini yapmamış olanlar düşünsün bende askerliği yapmadım bir ay bundan bir ayda kıl dönmesinden hava değişimi alsam kısa dönemde ne güzzel geçer(biliyorum çakallık :) ) yalnız askeri hastanelere güvenmekte baya bir toto ister zannımca :D

Eyvallah hocam çok doğru açıklamşsın

• Arkadaşlar talep eden arkadaşlar için birkaç yeni fotoğraf çektim. Konuyu takip etmeyen arkadaşlar için ameliyat öncesi fotoğraflar ilk mesajdadır.

Fotoğraflar gun olarak farklı zamanlarda çekildi. İlk fotoğraf biraz daha duzelmiş hali.

Jinekomasti Sorunum [[SS EKLENDİ]] AMELİYAT SONRASI FOTOĞRAFLAR (15.08.2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leproces -- 16 Ocak 2015; 11:14:48 >

• Takipteyim, geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende olucam
    Çapa'ya gittim doktor baktı tamam dedi
    Kasım ortası Ultrason çekimi var herhalde o gün kan tahlili falan da yaptırırlar.

Çok sıra varmış aralık ayı gibi anca ameliyatı yaparız dedi

Şimdi boy 1.75 Kilo 95 hem kaslı hem yağlı bir vücudum var

Benim tek taraflı sağ göğüs sola göre baya şişik

Tişört giymeye çekiniyorsunuz.O derece rahatsız edici havalar soğuk olsa da mont giysem diyorsunuz

Bu hastalık adamın psikolojisini bozuyor beyler.Allah kimseyi bu duruma sokmasın

1 ay var tam olarak.Bi gidelim Ultrason çekelim doktorla konuşalım tekrar yazarım
  • aynen hocam hep kış olsada mont giysek diyoruz resmen psikolojik olarak çk fena etkiliyor noldu bir gelişme var mı sizde ameliyat oldunuz mu ?
  • bendede var boy 1.81 kilom 63 yaşım 15 ama benimkinde meme ucunda pek bi sakatlık olmadığı için kas gibi görünüyo ya da belkide öyle yüzücüyüm
  • Liposakşın ile göğüs dokusu da alınıyor mu yoksa sadece yağ dokusu mu?
    Göğüs dokusu alınması gerekiyorsa sigorta karşılıyor mu? Liposakşınlı yada liposakşınsız?
  • babamın sigortası olmadığı için benimde sağlık sigortam yok normal hastaneye gidince bile para alıyorlar.. bu ameliyatı ücretsiz veya en azından milyarlara varmadan yaptırma imkanı yok mu ?
  • Lanet olsun bugun genel cerrahına gittim ve bende bu illete yakalanmışım test fln yapmadı gerçi yaşım 19 henüz hastalığın başlangıcıymış ama bende çok az var büyüyecekmiş doktor plastik cerrahına yönlendirdi oda izindeymiş onu beklicem artık
  • şimdi bende yaklaşır 2 aydır haftanın 5 günü bd yapıyorum şuan kas kütlesinde artış var ama gögüs uclarımda çalışma zamanları ve soğuk alanlarda normal gözüküyor sıcak alanlarda oldumu şişme yapıyor bu illetten bendede varmıdır diye size sormak istedim resimleri az sonra paylaşıcam bunun hakkında neler yapabilirim ameliyata gerek varmı yokmu yardımcı olursanız çok sevinirim

• kardeş senin sağ tarafta benimki gibi 2 senedir doktora gitsemmi gitmesemmi bilemedim . burdaki arkadaşlar herkesin en büyük sorunu güvenlir doktor bulmak lütfen yardımcı olun tavsiye edinki arkadaşlara biraz güven verin.. daha açık olmak gerekirse ist 216 dan doktor tavsiye edebilicek bi arakadaş çıkarsa çok hayra geçer. teşekkürler şimdiden
  • perşembe günü bende olacağım ama doktorum komple meme başını daire şeklinde kesip çıkaracağını ve içini öyle temizleyeceğini söyledi . Daha önce böyle bir yöntem duyan varsa açıklayabilir mi acaba ??
  • Merhaba arkadaşlar bende yıllarca bu sıkıntıyı çektim. Bir sürü doktor gezdim bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşıyorum..
    çapa ve şişli etfal devlet hastanelerine muayene oldum sizi hiç takmıyorlar oradan oraya geziyorsunuz bir sürü uğraş bir sürü tahlil yaptırmanız gerekiyor ve iki hastaneden 1500tl para istiyor ve liposuction yapacaklarını söylüyorlar. 10 sene spor yaptım güzel bir vücuda sahiptim ve o zamanlarda da bu sıkıntım vardı oyüzden güvenemedim iki hastaneye mamografi bile çektirdim ordada sadece yağ olduğunu söylediler ama ben orda meme dokusu olduğuna emindim... lipo ile ameliyat olduğumda eğer geçmezse ne olacak sorusunu sorduğumda tekrar ameliyat yapacaklarını söylediler ve tekrar ücret alacaklarını... bende vazgeçtim en sonunda özel kliniği olan iyi bir hekim buldum sıra beklemeden ordan oraya sürüklenmeden kendisi bütün kafama takılan soruları cevapladı ve lipo ile ameliyat oldum ilk başlarda çok güzeldi fakat 1 ay sonunda meme ucundaki şişlikler belirmeye başladı yani o korktuğum olay başıma geldi kontrollerde bunu dile getirdim ve sağ olsun doktorum çok ilgilendi beni her zaman rahatlattı 6 ay sonunda sonuç güzeldi fakat biraz dahi olsa şişlik vardı ve beni rahatsız ediyordu hemen aynı gün ücretsiz bir şekilde göğüs altından kesi yapılarak kalan dokuyu da aldı çok memnunum keşke hiç devletle uğraşmasaydım diyorum...bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar bir gün bile beklemesinler ben 3 ayrı ameliyat geçirdim kolumdan burnumdan vs en rahatı jinekomasti ameliyatıydı düşünmeden gidin ameliyatı olun gerekirse ikinciyi olun ama bundan kurtulun...

Spor yaptığım dönemde göğüs uçlarımda şişlik beni hep rahatsız ediyordu...
    Sporu bıraktıktan sonraki halim yağlanınca iyice belirginleşti...
    lipo ameliyatından sonraki 3. gün 1500ml yağ çıktı....
    lipo ameliyatından 3 ay sonra göğüs ucarı yine rahatsız etmeye başladı...
    ve 2. ameliyat yapılan sonrası çıkan dokular....
    bu sorunu yaşıyorsanız hiç durmayın ameliyat olun... umarım yardımcı olabilmişimdir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firebolt91 -- 12 Ağustos 2014; 21:04:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.