Şimdi Ara

Jinekomasti Sorunum [[SS EKLENDİ]] AMELİYAT SONRASI FOTOĞRAFLAR (15.08.2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
9
Favori
18.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Emin olarak konuşmuyorum bilgim yok cünkü bir doktor değilim

ama görüldüğü üzere kilolusun hocam ben muhtemelen fazla yağdan kaynaklandığını düşünüyorum ilk olarak bir doktoro git ve para kazanmak amaçı olan bir doktor olmasın benim gözlemlediğim fazla yağ zayıfladığında geçicektir

Geçen seneye kadar 170 boy, 61 kilo vardı. O zaman göbek de yoktu. Ama bu memeler hala böyleydi. Kilo alma olayı son 6 ay içerisinde oldu. Yaklaşık 9 kilo aldım. Kilo aldıkça da memeler biraz daha buyudu.

Hatta doktor karna da gireyim istersen dedi ama kabul etmedim korktum biraz, hem de gereksiz buldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Orijinalden alıntı: leproces

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Korse rahatsız eder.Kolumdaki saat bile terletiyor.Korse orayı sıkacakda falan bence pek rahat olmaz.Nu arada liposuction yönteminde bildiğim kadarıyla yağları tırtıklı tırtıklı bırakıyor paradan kısıcam diye dandik biryerde yaptırma allah korusun 2. ameliyat gerekebilir

Hocam benim isteğim mukemmel bir gorunuş değil zaten. Tshirt giyebilsem yeter bana.

Dediğim gibi mümkünse direk ameliyat yönteminide sorun bence.Sonuçta jinekomasti göğüs dokusunun fazla olması hastalığı değil mi?Belki tekrar büyürler belli mi olur?Doktor değilim bilgim yok hiçbir şekilde ama mantıken böyle geliyor bana...En azından aklınızda bulunsun bunları doktorada sorarsınız.Birde bu tırtıklı olma işini bir arkadaşımın annesi kalçasındaki yağları aldırmıştı görünüş pek düzgün değilmiş ilk olduğunda onun dediğine göre sonra spor yaparak düzeltmiş

Benimkinde meme dokusu fazlalığı değil yağ fazlalığı mevcut.

Tekrar buyume olayı da sadece kilo aldığımda olabilirmiş,doktor böyle söyledi..

Göbek basen hatta karaciğerdeki yağlar bile zayıflayınca eriyorda memiktolar neden erimiyor?

Hocam valla doktor da sebebinin tam bilinmediğinden falan bahsetti. Hatta göğus bassam erir mi falan diye sorduğumda da aksine daha da buyumeye neden olabileceğinden bahsetti. Baya ilginç bir durum ama durum bu. Ben de baya bir sure spor salonunda uğraştım ama gram erime olmadı.

Açıkcası ben başka bir doktora daha görünürdüm.Şahsen doktorun hastaya güven vermesi gerekir ama bu doktor bana pek iyi birisi gibi gelmedi.Siz bilirsiniz yine de onun işinede karışmamak lazım bende doktor değilim ki...

Hocam ben de baya bir araştırdım. Her yerde doktorun verdiği bilgilere benzer tarzda bilgiler verilmiş. O yuzden belirttiğiniz noktada pek bir sıkıntım yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Korse rahatsız eder.Kolumdaki saat bile terletiyor.Korse orayı sıkacakda falan bence pek rahat olmaz.Nu arada liposuction yönteminde bildiğim kadarıyla yağları tırtıklı tırtıklı bırakıyor paradan kısıcam diye dandik biryerde yaptırma allah korusun 2. ameliyat gerekebilir

Hocam benim isteğim mukemmel bir gorunuş değil zaten. Tshirt giyebilsem yeter bana.

Dediğim gibi mümkünse direk ameliyat yönteminide sorun bence.Sonuçta jinekomasti göğüs dokusunun fazla olması hastalığı değil mi?Belki tekrar büyürler belli mi olur?Doktor değilim bilgim yok hiçbir şekilde ama mantıken böyle geliyor bana...En azından aklınızda bulunsun bunları doktorada sorarsınız.Birde bu tırtıklı olma işini bir arkadaşımın annesi kalçasındaki yağları aldırmıştı görünüş pek düzgün değilmiş ilk olduğunda onun dediğine göre sonra spor yaparak düzeltmiş

Benimkinde meme dokusu fazlalığı değil yağ fazlalığı mevcut.

Tekrar buyume olayı da sadece kilo aldığımda olabilirmiş,doktor böyle söyledi..

Göbek basen hatta karaciğerdeki yağlar bile zayıflayınca eriyorda memiktolar neden erimiyor?

Hocam valla doktor da sebebinin tam bilinmediğinden falan bahsetti. Hatta göğus bassam erir mi falan diye sorduğumda da aksine daha da buyumeye neden olabileceğinden bahsetti. Baya ilginç bir durum ama durum bu. Ben de baya bir sure spor salonunda uğraştım ama gram erime olmadı.

Açıkcası ben başka bir doktora daha görünürdüm.Şahsen doktorun hastaya güven vermesi gerekir ama bu doktor bana pek iyi birisi gibi gelmedi.Siz bilirsiniz yine de onun işinede karışmamak lazım bende doktor değilim ki...

Hocam ben de baya bir araştırdım. Her yerde doktorun verdiği bilgilere benzer tarzda bilgiler verilmiş. O yuzden belirttiğiniz noktada pek bir sıkıntım yok.

siz bilirsiniz ameliyat olursanız başarılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: söny

Emin olarak konuşmuyorum bilgim yok cünkü bir doktor değilim

ama görüldüğü üzere kilolusun hocam ben muhtemelen fazla yağdan kaynaklandığını düşünüyorum ilk olarak bir doktoro git ve para kazanmak amaçı olan bir doktor olmasın benim gözlemlediğim fazla yağ zayıfladığında geçicektir

Geçen seneye kadar 170 boy, 61 kilo vardı. O zaman göbek de yoktu. Ama bu memeler hala böyleydi. Kilo alma olayı son 6 ay içerisinde oldu. Yaklaşık 9 kilo aldım. Kilo aldıkça da memeler biraz daha buyudu.

Hatta doktor karna da gireyim istersen dedi ama kabul etmedim korktum biraz, hem de gereksiz buldum :)

o zaman moralini bozmak gibi olmasın ama galiba bi sorun var hocam ki fazla kiloluda değilmissin resimde baya kilolo gösteriyorsun göguslerden kaynaklı olsa gerek

• quote:

quote:

Sen su bilgisayari birak bi zaten yoksa sonun kotu.

Git fitnessa yazil gogusleride doktorla hallet ama ot yasamayi birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

quote:

İnsanların moralini bozmayın bilgisayarla falan alakalı bir durum değil üçgen vücut yapan bir insanda da meme dokusu büyüyebilir. Biraz yapıcı konuşun şu konu dışı bölümünde hep böyle birilerini ezmeye yönelik konuşmalar cevaplar falan yakışmıyor bizim insanlarımıza (sözüm sadece size değil :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyceyo34

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

quote:

İnsanların moralini bozmayın bilgisayarla falan alakalı bir durum değil üçgen vücut yapan bir insanda da meme dokusu büyüyebilir. Biraz yapıcı konuşun şu konu dışı bölümünde hep böyle birilerini ezmeye yönelik konuşmalar cevaplar falan yakışmıyor bizim insanlarımıza (sözüm sadece size değil :) )

En kucuk bi ezme amaci gutmedim hastaligini gayet iyi biliyorum

Yapmasi gerekenleri soylemek ezmek mi oluyor?

Doktora gitmeli spor yapmali.napiyim daha gaza getirmek icin onun gibi insanlarin azimle calisip ne hale geldigini gosteren before&after resimmi atiyim bide?

Zaten bi sorunu var goguste e be guzel kardesim gobek niye yaptin?

• korse rahatsızlık veriyor.sürekli klimalı ortamda bulunmaya çalış.

Yolda birşey olmaz sızlama olur o da ufak birşey normaldir.

Ben acık ameliyat oldum kesip aldılar.

• Ameliyattan sonra resim paylaşırsanız çok iyi olur :)
  • sendeki kilodan sanırım göbekte baya bi var
  • Bugün tahliller ve muayenem yapildi arkadaslar. Sigorta ameliyati karsiladigi icin saglik kurulundakilere imza attirmak icin baya uğraştım ama degdi sonunda.

Benden sadece korse ve liposuction torbasi talep edildi. Onlari da medikalden 145 tl'ye temin ettim.

Hastaneye yatis islemlerim yapildi ama bu gece kalmama gerek yokmus. Yarin sabah 7de hastaneye gideceğim,öğleden sonra da ameliyat. Umarim her sey sorunsuz olur.

• quote:

Bugün tahliller ve muayenem yapildi arkadaslar. Sigorta ameliyati karsiladigi icin saglik kurulundakilere imza attirmak icin baya uğraştım ama degdi sonunda.

Benden sadece korse ve liposuction torbasi talep edildi. Onlari da medikalden 145 tl'ye temin ettim.

Hastaneye yatis islemlerim yapildi ama bu gece kalmama gerek yokmus. Yarin sabah 7de hastaneye gideceğim,öğleden sonra da ameliyat. Umarim her sey sorunsuz olur.

Haydi gecmis olsun.

Ameliyatin izleri gectigi gibide fitnessa yazliyiyosun kocum

• benim durum seninkinden daha kötü. ameliyattan sonra bana son durumları bildirir misin hocam ?

geçmiş olsun. umarım sorunsuz bir ameliyat olur.
  • bendede var bu sorun ama kilodan diye düşünüyordum birde bu kadar büyük değil.mesela kolsuz atlet giymiyorum bu yüzden hep kollu atlet giyiyorum bu sıcak günlerde pişiyorum tabi doğal olarak..bende gitsemmi acaba doktora
  • 20 yasındaım 4 sene once sol göğüsüm sag göğüsüme gore daha buyuk durdugunu fark ettım ınternette arastırdım jınekomastı adında bıseymıs. Ergenlık donemınde gorulebılen bı durummus . Genel cerrahı uzmanına gıttım devlet hastanesıne baktı teshısı koydu gun verdı. Neyse amelıyat yarım saat falan suruyor. Hafıf bı amelıyat, bana genel narkoz yapmıslardı bolgesel yapmadılar. Ssenın doktor nasıl bı tercoh yapar bılemem. Amelıyattan 1 hafta bılemedın 10 gun sonra normal ıstedıgım gıbı hareket edebılıyodum hatta ıse gırdım calısmaya basladım. Sadece kolumu arkaya dogru sonuna kadar gerdıremıyodum. Gozunde buyutme dostum basıt bısey yanı.
    Ayrıyetten devlet hastanesınde amelıyat oldum 5 kurus para vermedım. Benım gosgusumun altındakı kıtleyı aldılar sonra 3-4 dıkıs olay oldu bıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

benim durum seninkinden daha kötü. ameliyattan sonra bana son durumları bildirir misin hocam ?

geçmiş olsun. umarım sorunsuz bir ameliyat olur.

Tabi hocam ameliyattan sonra bilgilendireceğim..
  • Doktorun çok tutarsız geldi bana, ameliyat olmadan bir iki yere daha danışsaydın iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serotr

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Bu soruları bize degilde doktora sorsan senin için daha faydalı olur. Çünkü bu sordugun sorular bizim cevaplayabileceğimiz sorular degil

vay be ilk defa adamakıllı cevap gördüm tebrikler :D

:DDDD
  • Allah kurtarsın kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.