Şimdi Ara

jinekomasti(SS geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Ne kadardır antreman yapıyosun ? Bu arada jinekomastin çok üst derece değil . demeseydin farkedemezdim mesela

öylede hocam burada belli olmadıgı hali işte bazen böyle olunca iyi ama bide bazen değişiyo görüntüsü ozaman garip duruyo.8-9 aydır yapıyorum ama ilk 2-3 ay zaten naptıgımı bile bilmiyodum sadece kol fln çalışıyodum beslenme sıfırdı .işte yeni yeni 3-4 aydır düzgün beslenmeye başladım hala yeterli değil şekeri kesemedim onu kesicem bakalım bu jinekomasti için bi kere salonda biri tuz ve şekeri çokmu kullanıyosun demişti göğüsten dolayı belki ondan yaglanma oluyodur jinekomasti değildir belki.Yağ oranımı düşürcem 1 ay içinde kardiyoya başladım artık yemeyede dikkat edicem bakalım ne olcak. bench presste fln aslında 40 ar kilo takıp 5-6 tekrar yapabiliyorum ama göğüs düzelmedi.kol ölçümde sıcak 40 cm fln hani yağdan oluyo desem cokta yağlı değilim ama genetik belki göğüste toplanıyo yağ çünkü bi ara 97 kiloydum ve 74 düştüm ama sadece koşarak oda kas fln hep eridi ordan kalan yağlar hala gitmedi galiba :D

• Yağ oranın düşük büyük ihtimalle gyno var.Ameliyatı baya kolay diyorlar ben senin yerinde olsam şimdiden olurum yaza kadar baya düzelir yara izleri falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

Yağ oranın düşük büyük ihtimalle gyno var.Ameliyatı baya kolay diyorlar ben senin yerinde olsam şimdiden olurum yaza kadar baya düzelir yara izleri falan.

gata ya gitsem kaç gün içinde yaparlarki cuma günü olsa pazartesi hayata dönerim galiba.bide kaçgün spor yapamam amaliyat sonrası ?
  • quote:

Yağ oranın düşük büyük ihtimalle gyno var.Ameliyatı baya kolay diyorlar ben senin yerinde olsam şimdiden olurum yaza kadar baya düzelir yara izleri falan.

burdaki fotolarda gyno oldugunu mu anladın bu halinde bi sıkıntı yok ki bu fotograflarda normal hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

burdaki fotolarda gyno oldugunu mu anladın bu halinde bi sıkıntı yok ki bu fotograflarda normal hali

Dostum yorumlarının hepsini okudum.Genelde insanlar yağ oranına aldanıp gyno olduğunu sanıyorlar.Ama sende durum ters yağ oranın düşük fakat dediğin belirtiler gyno belirtisi.Ayrıca göğüsün alt kısmı gynonun olduğu yer normale göre biraz daha büyük fotoda.Git yinede bi kontrol ettir ama %70-80 gyno.Ameliyat işini hiç bilmiyorum araştır bakalım internetten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum yorumlarının hepsini okudum.Genelde insanlar yağ oranına aldanıp gyno olduğunu sanıyorlar.Ama sende durum ters yağ oranın düşük fakat dediğin belirtiler gyno belirtisi.Ayrıca göğüsün alt kısmı gynonun olduğu yer normale göre biraz daha büyük fotoda.Git yinede bi kontrol ettir ama %70-80 gyno.Ameliyat işini hiç bilmiyorum araştır bakalım internetten.

eyvallah kardeşim.dediğin gibi büyük ihtimal gyno var

• quote:

Hocam bi bakarmısın konuya ne diyosun?

hakkında bilgi sahibi olmadığım konularda konuşmamak gibi bir prensibim vardır.
    bence bir cerraha falan göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Yav ööööf aptallara laf anlatmakla uğraşıyoruz

ya ikisindede üstte altta çalışır ama incline da tabiki üst göğüs daha etkin kullanılır .arkadaşın dediği mantıga göre ozaman sırtı göğsü tek harekette çalışalım diyo :D nası olsa ayıramıyosun etkin şekilde mantıgına göre
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    istediğin kadar incline BP çalış göğüs aynı orantı da buyur üst göğüs daha fazla gelişmez. benim demek istediğim bu. madem aptallara laf anlatmaktan sıkıldın anlatma kardeşim. sen önce terbiyeni takın sonra belki kendini dinletebilirsin*.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 15 Şubat 2016; 22:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Yav ööööf aptallara laf anlatmakla uğraşıyoruz , kardeşim göğüs 2 kastan oluşur eyvallah musculus pectoralis major ve minor de kas lifleri tek noktaya bağlanmaz nasıl biceps çalışırken bazı hareketler kasın uzamasına bazı hareketler kasın toplanmasıma vesile oluyorsa göğüste de böyledir incline bench press yaparken tüm göğüs çalışır ama asıl yük majorü üstten bağlayan kaslara biner.

Bicepsi uzatan ve toplayan hareketler neler oluyor hocam acaba acarsaniz sevirim.

• Fotoğraf ile jinekomasti olup olmadığını anlamak imkansız. Ayrıca istediğin gibi çalış, yediklerine ölümüne dikkat et eğer jinekomasti varsa o tabaka alınmadan bu hastalıktan kurtulman mümkün değil. Öncelikle bir estetik plastik ve rekonstrüktif uzmanına görün. Hormonal bir durum ise seni testler için endokrine yönlendirir. Eğer sonuç jinekomast, çıkarsa 3 çeşit ameliyat yöntemi var. Testlere ve hastalığın derecesine göre ameliyat yöntemini belirliyorlar. Ameliyat çok basit, ameliyat olduğunu bile anlamıyorsun. Tahmini 1 saat sürüyor, ameliyat sonrasında da 1 saat içinde hastaneden çıkıyorsun. Tek sıkıntı korse takman gerekiyor belirli bir süre. Ertesi gün günlük işlere devam, 1 ay sonrası ise spora devam edebiliyorsun. Devlet hastanesinde muayene ücretsiz ama ameliyatı estetik olarak gördüğünden devlet ameliyat durumu ücretli. Tekrar belirteyim yok incline db, decline db filan bunlar asla çözüm değil. O tabaka hep orada kalıyor ve göğüs büyüdükçe, büyüyen göğüs daha farklı şekil alabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Fotoğraf ile jinekomasti olup olmadığını anlamak imkansız. Ayrıca istediğin gibi çalış, yediklerine ölümüne dikkat et eğer jinekomasti varsa o tabaka alınmadan bu hastalıktan kurtulman mümkün değil. Öncelikle bir estetik plastik ve rekonstrüktif uzmanına görün. Hormonal bir durum ise seni testler için endokrine yönlendirir. Eğer sonuç jinekomast, çıkarsa 3 çeşit ameliyat yöntemi var. Testlere ve hastalığın derecesine göre ameliyat yöntemini belirliyorlar. Ameliyat çok basit, ameliyat olduğunu bile anlamıyorsun. Tahmini 1 saat sürüyor, ameliyat sonrasında da 1 saat içinde hastaneden çıkıyorsun. Tek sıkıntı korse takman gerekiyor belirli bir süre. Ertesi gün günlük işlere devam, 1 ay sonrası ise spora devam edebiliyorsun. Devlet hastanesinde muayene ücretsiz ama ameliyatı estetik olarak gördüğünden devlet ameliyat durumu ücretli. Tekrar belirteyim yok incline db, decline db filan bunlar asla çözüm değil. O tabaka hep orada kalıyor ve göğüs büyüdükçe, büyüyen göğüs daha farklı şekil alabiliyor.

devlette ücretler hakkında bilgin varmı?bide hastanede ilk hangi bölüme gideyim endoktrin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaytung1907 -- 17 Şubat 2016; 21:17:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Fotoğraf ile jinekomasti olup olmadığını anlamak imkansız. Ayrıca istediğin gibi çalış, yediklerine ölümüne dikkat et eğer jinekomasti varsa o tabaka alınmadan bu hastalıktan kurtulman mümkün değil. Öncelikle bir estetik plastik ve rekonstrüktif uzmanına görün. Hormonal bir durum ise seni testler için endokrine yönlendirir. Eğer sonuç jinekomast, çıkarsa 3 çeşit ameliyat yöntemi var. Testlere ve hastalığın derecesine göre ameliyat yöntemini belirliyorlar. Ameliyat çok basit, ameliyat olduğunu bile anlamıyorsun. Tahmini 1 saat sürüyor, ameliyat sonrasında da 1 saat içinde hastaneden çıkıyorsun. Tek sıkıntı korse takman gerekiyor belirli bir süre. Ertesi gün günlük işlere devam, 1 ay sonrası ise spora devam edebiliyorsun. Devlet hastanesinde muayene ücretsiz ama ameliyatı estetik olarak gördüğünden devlet ameliyat durumu ücretli. Tekrar belirteyim yok incline db, decline db filan bunlar asla çözüm değil. O tabaka hep orada kalıyor ve göğüs büyüdükçe, büyüyen göğüs daha farklı şekil alabiliyor.

devlette ücretler hakkında bilgin varmı?bide hastanede ilk hangi bölüme gideyim endoktrin mi?

Ameliyatın çeşidine ve jinekomastinin düzeyine göre değişiyor. İleri düzey jinekomasti, ameliyat süresi ve kullanılan teknik fiyatı kabartıyor. Bana 3500TL çekmişlerdi. İleri düzey değil ama kesi yöntemi ile olacaktım. Hala olmadım Mayıs başında olacağım. Tanıdık bir cerrah bulabilirsen bıçak parası adı altında 1.000TL'e olabilirsin.

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Ben kanuni Sultan Süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde doçent doktor serdar sandere oldum. Kendisi çocuk cerrahi ve ücret ödemedim daha doğrusu Kendi doktorumdu
    Ameliyatı kesi yöntemi ile oldum,cuma günü oldum dren takıldı pazartesi çıktı ve şuan ağrım hiç yok normal hayatıma döndüm daha etkili olsun diye fotoğrafta atıyorum sizce nasıl olmuş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

jinekomasti(SS geldi)

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    %7 yağ oranında 119 cm göğüs ölçün mü var arnoldmusun sen kolların kaç cm 50 mi bi fotoğrafını koyarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhammetEA

Ben kanuni Sultan Süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde doçent doktor serdar sandere oldum. Kendisi çocuk cerrahi ve ücret ödemedim daha doğrusu Kendi doktorumdu
    Ameliyatı kesi yöntemi ile oldum,cuma günü oldum dren takıldı pazartesi çıktı ve şuan ağrım hiç yok normal hayatıma döndüm daha etkili olsun diye fotoğrafta atıyorum sizce nasıl olmuş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

jinekomasti(SS geldi)

Göğüslerinizin önceki halini bilemiyorum eğer elinizde jinekomasti öncesi çekilmiş bir fotoğraf var ise daha iyi yorum yapılabilir. Ama bu fotoğraftan anlaşılıyor ki hastalıktan kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun. Kesi yöntemi ile de ameliyatın gerçekleşmesi ile birlikte hastalığın tekrarlama olasılığını sıfıra indirmiş.

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Önceki halini doktor vermedi nedenini bilmiyorum

• quote:

şef niye bedava oldun anlamadım :D nsıl oldu o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaytung1907 -- 18 Şubat 2016; 9:43:03 >
  • Gittiğim doktor Kendi çocukluk doktorum.
    Çocuk cerrahisi doçent doktor serdar Sander bizzat kendi yaptı.Gün vs de beklemedim . Gittim ertesi gün sabahbgel dedi ameliyatini yapıcam .d
    Bi sevindim varya her yer neredeyse 5000-3000 istiyordu bedavaya olduk mükemmel sonuçta aldim

• quote:

Gittiğim doktor Kendi çocukluk doktorum.
    Çocuk cerrahisi doçent doktor serdar Sander bizzat kendi yaptı.Gün vs de beklemedim . Gittim ertesi gün sabahbgel dedi ameliyatini yapıcam .d
    Bi sevindim varya her yer neredeyse 5000-3000 istiyordu bedavaya olduk mükemmel sonuçta aldim

yani doktor tanıdık oldugu için bedava ben gitsem paralı diyosun :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.