Şimdi Ara

jinekomasti(SS geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu jinekomasti denilen şey kaybolup gelirmi ben antrenmandan sonra yada duş alırken göğsüm normal duruyo diri duruyo ya da sogukta toplanıyo ama bazende göğüs ucu böyle jinekomasti gibi su topluyor jinekomastide böyle bişey olabilirmi bendeki yağmı?

jinekomasti(SS geldi)

jinekomasti(SS geldi)

jinekomasti(SS geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaytung1907 -- 14 Şubat 2016; 12:21:00 >

• Soğukta büzüşür normal gibi durar hocam sonuç olarak var
  • Jinekomasti sadece meme ucu ile alakalı bir durum değil. Göğüs bölgesindeki meme dokusu oluşumudur jinekomasti, meme ucunun su toplaması değil. Buraya fotoğraf atarsan tahmini birşeyler söyleyebiliriz ama en kesin cevabı doktordan alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Jinekomasti sadece meme ucu ile alakalı bir durum değil. Göğüs bölgesindeki meme dokusu oluşumudur jinekomasti, meme ucunun su toplaması değil. Buraya fotoğraf atarsan tahmini birşeyler söyleyebiliriz ama en kesin cevabı doktordan alırsın.

hocam göğüse o kahverengi bölgenin çevreyi etrafını biraz sıktıgımda içinde bi şeyler var jinekomasti olmayandada oluyomu o böyle hafif sert
  • Doktor değilim sonuçta, görsem göz kararı birşeyler söyleyebilirim en fazla o da kesin doğru olmaz. Doktora gitmeden kesin tanı alamazsın. Ama kilodan da olsa jinekomasti de olsa yağ oranını düşürüp kas miktarını arttırırsan daha iyi görünecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Doktor değilim sonuçta, görsem göz kararı birşeyler söyleyebilirim en fazla o da kesin doğru olmaz. Doktora gitmeden kesin tanı alamazsın. Ama kilodan da olsa jinekomasti de olsa yağ oranını düşürüp kas miktarını arttırırsan daha iyi görünecektir.
    bi doku geliyor parmagımla dokundugumda pütür pütür değişik bi şey 1 cm çapında dairesel bi doku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaytung1907

bi doku geliyor parmagımla dokundugumda pütür pütür değişik bi şey 1 cm çapında dairesel bi doku

Alıntıları Göster
    Jinekomasti var ise ameliyatla geçer ama yağ oranın yüksekse yağ oranı düşürüp göğüslerini toparlayabilirsin.
  • Hocam jinekomastin var büyük ihtimalle bende de aynı şey var göğüs ucu büyük ve dışarda duruyor soğukta felan büzüşünce normal görünüyor açıkcası ben bununla çok uğraştım bacak antremanı ile testo artırmak biraz işe yaradı ama yağ oranımı %7 ye indirdim göğüs çapım o yağ oranında 119 cm olmasına rağmen geçmedi ben ameliyat olmayı düşünüyorum başka türlü geçecek gibi değil doktora gidersen ve mamografi isterse sakın ha girme ultrasonla bakmalarını iste şimdiden uyarayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Jinekomasti var ise ameliyatla geçer ama yağ oranın yüksekse yağ oranı düşürüp göğüslerini toparlayabilirsin.

jinekomasti(SS geldi)

jinekomasti(SS geldi)

jinekomasti(SS geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Hocam jinekomastin var büyük ihtimalle bende de aynı şey var göğüs ucu büyük ve dışarda duruyor soğukta felan büzüşünce normal görünüyor açıkcası ben bununla çok uğraştım bacak antremanı ile testo artırmak biraz işe yaradı ama yağ oranımı %7 ye indirdim göğüs çapım o yağ oranında 119 cm olmasına rağmen geçmedi ben ameliyat olmayı düşünüyorum başka türlü geçecek gibi değil doktora gidersen ve mamografi isterse sakın ha girme ultrasonla bakmalarını iste şimdiden uyarayım.

fotoğraflara baksana sende küçülünce bu kadar küçülüyomuydu?
  • Bu küçülmüş hali değil mi ?
  • quote:

Bu küçülmüş hali değil mi ?

evet böyle sıkıntı yokken olmasını istediğim hali
  • Var hocam jinekomasti sende düşük seviyede ama var bende de var yapacak pek birşey yok eğer ameliyat olmam diyorsan incline göğüs hareketleri ile üst göğüsü şişirmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Var hocam jinekomasti sende düşük seviyede ama var bende de var yapacak pek birşey yok eğer ameliyat olmam diyorsan incline göğüs hareketleri ile üst göğüsü şişirmeni tavsiye ederim.

fotoğrafta belli oluyomu jino oldugu? ya ne lanet bi şey miş uyuz oldum ya arada böyle çok kötü duruyo özellikle yazın sıcakta genleşiyo göğüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaytung1907

quote:

Var hocam jinekomasti sende düşük seviyede ama var bende de var yapacak pek birşey yok eğer ameliyat olmam diyorsan incline göğüs hareketleri ile üst göğüsü şişirmeni tavsiye ederim.

fotoğrafta belli oluyomu jino oldugu? ya ne lanet bi şey miş uyuz oldum ya arada böyle çok kötü duruyo özellikle yazın sıcakta genleşiyo göğüs

Alıntıları Göster
    4-ssssss

• Kardeş evet biraz belli ama üst göğüs şişerse esitlenir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Kardeş evet biraz belli ama üst göğüs şişerse esitlenir belki

kardo alt göğüs şişliğini diyosan spor yapıyorum ondan göğsüm şiş :) jinekomastide böyle kötü bi şekil oluyo ya onu soruyorum yani her zaman olmuyo bu fotografta jinekomasti oldugu belli olmuyoya işte bende diyorumki jinekomasti de böyle bi durum olabiliyomu?
  • üst göğüs çalış diyenler olmuş. Göğüs kasini alt üst izole edebilen cahilleride gördük tebrik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

üst göğüs çalış diyenler olmuş. Göğüs kasini alt üst izole edebilen cahilleride gördük tebrik
    Hocam bi bakarmısın konuya ne diyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaytung1907 -- 14 Şubat 2016; 20:27:46 >
  • Ne kadardır antreman yapıyosun ? Bu arada jinekomastin çok üst derece değil . demeseydin farkedemezdim mesela
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.