Arkadaşlar bu marka çapır bi motorsiklet almak istiyorum fiyatı 1500 civarı. Bilen arkaşadaşlara fikir danışmak istedim burda nedir ne değildir diye. Kullanmış veya tecrübe etmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
çin malı 1500 liralık motosiklet 1500 liralık kadar kalitelidir bunun bilincinde olup düzenli ve düzgün bakımlar yaparsan hayattan soğumazsın tabi yine canını sıkacaktır ara ara buna hazır olman gerek
Buraya yazdıktan sonra bende kendi çapımda araştırma yaptımda herkes yaka silkiyo. uzak durmak lazımmış : )
yani daha yüksek bütçen varsa tabi uzak durmak lazım eğer bütçen daha yüksek değilse para biriktirmek lazım
yok biriktiremiyorum diyorsan alırsın tamir işine elin alışır ama sonra o parayı keşke biriktirseydim dersin
marauder suzukinin bir modeli değilmiydi
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
marauder suzukinin bir modeli değilmiydi
Onun çakması zaten bu model. Rivayetlere göre suzuki jinluna marauderi yaptırıyormuş, sonra yaptırmayı bırakmış. Jinlun kopyasını kendi adıyla satmaya başlamış.
150 lik olanı mı 250 lik olanı mı bu fiyata ? Crusierlar arasında en irilerden biri gerçekten heybetli. Distribütörü artık yok yedek parçası diğer çinlilerden farklı olabilir dikkat et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme