Şimdi Ara

Ragnaros tanklayabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-blade/hellmarch/advanced

Yeterli mi Ragnaros için Main tank benden daha iyi. Bu akşam Ragnaros'a geldi sıra. Dün bi denedik, en iyi olarak %41de alevden kaçamadım wipe yedik.

• Paladinsin be abi.. Rastgele klavyeye vursan tanklarsın her şeyi..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:42 >
  • rahat tanklayabilirsin.. OS DK tankla bile tankladım.. bence pala ve druid bu işe çok uygun..

ayrıca wirldPrn'ye katılmıyorum, HP'in gayet yeterli, gemler stamina yerine mastery agırlıklı kalmalı.. arada fire vursada ragnaros öküz gibi fiziksel vuruyor.. tankına göre 30-50k arası bir rakam.. bu deger düşük olursa spelden yedigin damage'i healerlar rahat rahat healler..
  • Deneme malesef başarısızlıkla sonuçlandı. 2 kere %40'a kadar indirebildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Paladinsin be abi.. Rastgele klavyeye vursan tanklarsın her şeyi..

rasgele basmak ne yaw, sen niye palayi kücük görüyon, uzak kaldın oyuna classıma laf atma ezerim suan prot pala wotlk daki sistemden farklı holy shilde 30sn cd var eskiden pasif açılırdı. Neyse dostum gear iyi zaten alysrazor dısında hiç bir boss tanka zorluk çıkarmıyor. Dps işi ragnaros, dps iyise kesersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

quote:

rasgele basmak ne yaw, sen niye palayi kücük görüyon, uzak kaldın oyuna classıma laf atma ezerim suan prot pala wotlk daki sistemden farklı holy shilde 30sn cd var eskiden pasif açılırdı. Neyse dostum gear iyi zaten alysrazor dısında hiç bir boss tanka zorluk çıkarmıyor. Dps işi ragnaros, dps iyise kesersin :)

dpsten ziyade, son faz geçişindeki 2 büyük addi tanklar hızlıca almalı. küçük addlere dikkat edilip çekice ulaşmadan indirilmeliler.. olay bu :) genelde lavın içinden gelen add filan oluyor kargaşada herkes tek yiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

quote:

dpsten ziyade, son faz geçişindeki 2 büyük addi tanklar hızlıca almalı. küçük addlere dikkat edilip çekice ulaşmadan indirilmeliler.. olay bu :) genelde lavın içinden gelen add filan oluyor kargaşada herkes tek yiyor..

Dün nedense bizde iki defa 1 büyük add geldi orda wipe yedik. Demekki 2 add vardı ben bi tane gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

rahat tanklayabilirsin.. OS DK tankla bile tankladım.. bence pala ve druid bu işe çok uygun..

ayrıca wirldPrn'ye katılmıyorum, HP'in gayet yeterli, gemler stamina yerine mastery agırlıklı kalmalı.. arada fire vursada ragnaros öküz gibi fiziksel vuruyor.. tankına göre 30-50k arası bir rakam.. bu deger düşük olursa spelden yedigin damage'i healerlar rahat rahat healler..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:43 >
  • Bu siteye kalsa mastery abanacak hp kalmıyor. Bi trinket aldım tüm gemler değişti çok masraflı oldu yav.
  • .

• Peki trinket için ne önerirsin birazı masterye çevrilmiş dodge lu olan mı yoksa strength veren mastery trinketi mi?
  • .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.