Şimdi Ara

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
22.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer sadece ş.içi kullanım için olacaksa dağa bayıra vurulmayacaksa 4x4 gerek yok hem fazla yakar hem araç ağır olur. Dizel 4x2 olacaksa Qashqai 1.6 dCi Platinum hem sürüş keyfi yüksek torku hem donanımıyla öne çıkıyor
  • hocam sizin koyduklarınız çin için makyajlanan model avrupa ve türkiyede satılacak olan hali bu

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    3008 Mi bu ?
  • pua kullanıcısına yanıt
    Sanırım qhaskai 1.5 te karar kıldık 2013 model fiyat 63000 civarı. 1.6 sı bütçeyi biraz aşıyor çok fark varmdr ki ? Yalnızca deri koktuk ısıtma ve navigasyon farkı var dedi adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeleeen K kullanıcısına yanıt
    sizin ilacınız Subaru XV. Gerçek bir 4x4.

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

sizin ilacınız Subaru XV. Gerçek bir 4x4.

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

Aracınızdan bahsedebilirmisiniz , arkadaşım düşünüyorda ondan merak ettim , olumlu ve olumsuz yorumları belirtirseniz şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

3008 Mi bu ?

Evet yakında gelecek Türkiye ye ön tarafta değişiklik var sadece

• Nejoz kullanıcısına yanıt
    hocam henüz XV'ye sahip değilim. çok istediğim bir araç ama şu aralar bana pek mümkün gözükmüyor. ama 2-3 yıla kadar almak nasip olur inşallah...

Şu konuda detaylı bilgi edinebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_67821168/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

hocam henüz XV'ye sahip değilim. çok istediğim bir araç ama şu aralar bana pek mümkün gözükmüyor. ama 2-3 yıla kadar almak nasip olur inşallah...

Şu konuda detaylı bilgi edinebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_67821168/tm.htm

Teşekkürler , hayırlısıyla işallah alırsınız
  • qashqai düşünüyorsanız bence şimdi almayın. yeni kasasını bekleyin. hem içerden hem dışardan muhteşem olmuş.
    buna ek olarak subaru xv ve mitsubishi asx gerçekten kaliteli araçlar..
  • Diğer markalarında çok kaliteli araçları var ama hepsi benzinli, dizelde Qashqai rakipsiz rekabet edebilecekleri motoru şuan hiçbiri üretemedi. 1.5 dci yerine 1.6 dci için bütçenizi zorlayın 1.6 motor formula1 ekibiyle üretilmiş müthiş bir tork gücü var. Daha az yakıp aradaki farkı amorti edecektir. Ama söyledikleri gibi biraz daha bekleyin yeni tasarım çıkacakmış şuanki modeller yeni kasa gelince ciddi düşüş yaşar ve bütçeniz 1.6 için yeterli olur.
  • hien H kullanıcısına yanıt
    mitsuboshi asx derim bende. hem yakit acisindan elverisli.otomatiki yok zannediyorum. haziranda gelecek diye biliyorum

• dacia sandero

• woman detected
    kadın tespit edildi.

merhaba tanışalım mı? asl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcoupe -- 20 Ocak 2014; 9:29:32 >
  • Yukarıdakılerın hıc bırı degıl gıdın 175 beygır 360 torklu dızel otamatık vıtes hâkiki 4 ceker korando Alın 75 lira sıfırı ayrıca 5 sene garantili , ıster 2 ıster 4 ceker gercek bir jeep ve abartınız yer uçağı tabırını hak edıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar sahibinden.com da beğendiğimiz 1.5 dizel skypack 2013 model qashqai'yi almaya karar vermiştik(63bin küsür) gittik görüştk beğendk karar verdik lakin az kalsın dolandırılıyoduk. Adam kredi borcumu ödeyin üzerimdeki hipoteği kaldırın öyle satış işlemi yapcaz dedi bizde sen borcunu öde öyle alalım deyince benim size verecek arabam yok deyip bastı gitti velhasıl ordan çıkıp nissan bayisine gittk ve elimzdeki araca 5bin sayıp 67 bine sıfırını aldık. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim kazasız belasız bol keyifle ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize :-)

• Hayirliolsun. Allah kazasiz belasiz gule gule binmek nasip etsin.

• Hayırlı olsun.

• Bencede mistsubishi ASX gerçektende dış görünümü, içi ve çıkardığı motor sesi çok kaliteli. Görenler Auidi Q3 diyorlar :))
  • Onden cekis butun SUV lar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.