Şimdi Ara

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
22.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütçenizi bilmiyorum ama yeni C4 Picasso hiç de fena değil

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR
  • C-Crossover öneririm, (ör: Qashqai, ix35, Sportage)

B-Crossover'lar para tuzağından başka birşey değil,
    dışarıdan büyük görünüyor içerisi ufacık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada birçok C-Crossover var bunlara bakmanızı öneririm.

Tiguan,Yeti,Qashqai,ix35,Sportage,XV gibi modelleri test edip kafanıza yatanı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabıyık_b

bütçenizi bilmiyorum ama yeni C4 Picasso hiç de fena değil

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR

+1000 bi önceki kasasını kullanıyorum çok memnunum 2 yıl sonra nasipse sıra bu araçta.. dizel otomatik

• Skoda fabia.scout yada octavia scout teşeküre gerek yok

• Cahilliğimden belli olmuyomu :) fiyat 70000e kadar çıkabilirz arkadaşlar
  • söylediklerinize baktım duster niye o kadar ucuz diğerlerine nazaran?
  • arkadaşlar iki gündür yoğun araştırmalarım ve sizlerin önerilerinizden sonra nissan qhasqaki ve kia sportage arasında kaldım. sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Siz bayan mısınız.

quote:

Orijinalden alıntı: kardeleeen

Cahilliğimden belli olmuyomu :) fiyat 70000e kadar çıkabilirz arkadaşlar

headshoot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel_f!re -- 14 Ocak 2014; 16:58:19 >
  • bütçe ?
  • sportage
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    70.000e kadar demiştm

• Kia Sportage, Hyundai ix35 ve QQ benzeri tırt makinalara para vereceğinize gidin bir Subaru XV alın, Subaru bunların alayını hey yönden donunda çalkalar. Üstelik çok da iyi bir 4X4.
  • nıssan juke yada düşük fiyatta duster.yada vw touran.yada tiguan veya reno captur
  • 2. el az kullanılmış bi Tiguan alın işte mis gibi araba işinizi fazlasıyla görür.
    Alternatif olarak Yeti, Qashqai, Sportage, ix35'e bakmanızı öneririm.
    Fiat 500L Rockstar versiyonu da yüksek bir model, hoşunuza gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 14 Ocak 2014; 19:36:13 >
  • Jip göünümlü araba Doğan görünümlü Şahin gibi bir şey sanırım.
  • kardeleeen K kullanıcısına yanıt
    ix35 alın derim en iyi seçenek o bence ama mokka , juke , qashqai , sportage gibi araçlarda alınabilir
  • kardeleeen K kullanıcısına yanıt
    Bence size tavsiyem O 2 seçenekte Sportage , Quasqai ile kıyaslanamıcak kadar iyi tabi o katagoride ama 70000 bin gibi bi bütce varsa eğer yaş takıntınız yoksa

öneririm fikir olarka söylüyorum ama o fiyatlara bence Quasqai değilde Sportage,Kuga,İx35 almanız daha mantıklı....

• angel_f!re kullanıcısına yanıt
    olta soru hedşat falan değil. daha üstüne bakarsanız "erkekler daha iyi anlıyorlar belli" diye bir açığa vurma var zaten. brava anlamıştır da anlamamışa yatmış.

4x4'e ihtiyacı olmadığını aldıktan sonra farkedenlere göre şanslısınız. Hele İstanbulda o kadar yüksek araç da gerekmiyor.

ix20 düşünenler temiz (artık 0 gelmiyor) Kia Venga bulup aynı araca daha ucuza binebilirler, yanılmıyorsam. Aynı gibiler.

Keşke zamanlama uygun olsaydı. Chevrolet geçenlerde Trax'a 51bin TL istiyordu. 1 hafta sürdü sürmedi. O zaman olsaydı gidin bir bakın derdim. Şimdi zamlandı. Amiyane tabirle gırtlağına kadar dolu turbo benzinli B sınıfı bir cross over'ı beğenip alabilirdiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.