Şimdi Ara

JİP GÖRÜNÜMLÜ ARABALAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
22.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kardeleeen

hımm çok teşekkürler dün bi arkadaşıma daha sordum oda sportage ve tiguan önerdi kıyaslama yapacak olursak ? Ve (bence saçma olan) bi ayrıntı uzak doğu arabası istemiyor bi önceki arabamızdan çok çektiği için

yakin bati arabasi duster var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardeleeen

Merhaba arkadaşlar sahibinden.com da beğendiğimiz 1.5 dizel skypack 2013 model qashqai'yi almaya karar vermiştik(63bin küsür) gittik görüştk beğendk karar verdik lakin az kalsın dolandırılıyoduk. Adam kredi borcumu ödeyin üzerimdeki hipoteği kaldırın öyle satış işlemi yapcaz dedi bizde sen borcunu öde öyle alalım deyince benim size verecek arabam yok deyip bastı gitti velhasıl ordan çıkıp nissan bayisine gittk ve elimzdeki araca 5bin sayıp 67 bine sıfırını aldık. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim kazasız belasız bol keyifle ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize :-)

keşke oracikra ümüğünü siksaydiniz ben bi temiz girişirdim . şimdi bi iyiniyetli vatandaş aricak dolandirmak için.

• Biraz hortlaticam ama konuyu boyle jipe benzeyen çok ucuz bi araç lazim bana model önemli değil yakıt ve parca uygunluğu olsa işimi görür fikir sunabileceginiz varsa şimdiden tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: gadence

Biraz hortlaticam ama konuyu boyle jipe benzeyen çok ucuz bi araç lazim bana model önemli değil yakıt ve parca uygunluğu olsa işimi görür fikir sunabileceginiz varsa şimdiden tesekkur ederim

Duster

• fiat panda 4x4 ( yakından bakacasın uzaktan değil)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.