Şimdi Ara

JİTEM KİMLİK KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu çocuğu tiktokta görüyorum sürekli böyle şeyler paylaşıyor bu işin sırrı nedir nası yapılır yada dekor olarakta olsa alınabilecek yer varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

JİTEM Kimlik Kartı

JİTEM kimlik kartı, Özel Kuvvetler Komutanlığı'na (ÖKK) bağlı Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele (JİTEM) biriminin kullandığı bir kimlik belgesidir.

JİTEM kimlik kartları, genellikle gizli operasyonlarda görev yapan kişiler tarafından kullanılmıştır. Bu kartlar, görevlilerin kimliklerini doğrulamak ve yetkilerini kullanmalarını sağlamak için kullanılmıştır.

JİTEM kimlik kartları, genellikle "JİTEM Kimliği" veya "JİTEM Kartı" olarak da bilinir. Kartlar, görevlilerin fotoğrafını, adını, soyadını, rütbesini ve görev yerini içerir.

JİTEM kimlik kartları, resmi bir belge değildir ve kamuya açık değildir. Bu kartlar, sadece JİTEM birimi tarafından verilir ve kontrol edilir.

JİTEM kimlik kartı satın almak yasalara aykırıdır. Bu kartlar, sadece yetkili kişilere verilir ve başka kişilere devredilemez.

JİTEM kimlik kartı örneği görmek istiyorsanız, ilgili güvenlik birimlerine başvurabilirsiniz. Ancak bu kartların gizliliği nedeniyle, kamuya açık bir şekilde paylaşılması mümkün değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aslı astarı olduğunu düşünmüyorum. zira devlette bu denli görevli birisi kendisini ifşa etmezdi

• çocuk zaten küçük onu farkettimde nasıl oluyor onu anlamadım teşekkürler cevap için

• fake oğlu fake , devlet görevlisi böyle bir şey yapsa bu ertesi gün paket edilip soruşturmayı yer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TC KİMLİK KARTI şifre
    8 yıl önce açıldı
    Çipli kimlik kartı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.