Arkadaşlar joymax'in sitesinden hangi serverda karakterimizin olduğuna nasıl bakıyoduk bilen varsa anlatabilir mi acaba??
quote:Orjinalden alıntı: splendour.rrr Jm'in sitesi değil ama rev6.com işini görür Hocam yok ben hesabımda hangi serverda charlar var ona bakmak istiyordum ama malesef kapanmış, yardım etmeye çalıştığın için sağol.
quote:Orjinalden alıntı: splendour.rrr aa o özellik kapandımı bayadır bakmıyordum hmm aslında iyi oluyordu takaslarda falan tüh Arkadaş öyle diyor kapanmış sanırım, evet bende takas mevzusu için bakıcaktım hesabımdaki karakterlerime.
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: __EFENDİ__ Foruma girişte adını seçerken yapılıyor... Çok teşekkürler. Biraz ayrıntısız oldu ama işim vardı...Umarım bulmuşsundur...
quote:Orjinalden alıntı: __EFENDİ__ quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: __EFENDİ__ Foruma girişte adını seçerken yapılıyor... Çok teşekkürler. Biraz ayrıntısız oldu ama işim vardı...Umarım bulmuşsundur... Buldum, tekrar sağol.