Kampanya sona erdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 13 Kasım 2020; 23:36:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kampanya sona erdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 13 Kasım 2020; 23:36:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 nin en saçma sıcak fırsatina aday konu.
|
Adamlar ülkemize gelmiş yetmemiş girişim yapmış üzerine promosyon yapıyorlar
|
Şaka mı bu?
|
40TL lik alışverişe saç jolesi kampanyası yapsalar iyi tutar.
|
Ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla menü isimleri bile Türkçe değilken dünyanın en lezzetli, en hijyenik, en hesaplı menüsünü de yapsalar sipariş vermem. Milli şuur sahibi her vatandaşımızın da aynı hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum.
|
parayı yerim daha iyi. |
aynen ben suriyeli lokantadaki ayranım doğru söylüyor. her suriyeli n95 ile çalışıyor, ellerinde kevlar eldiven var hijyende sınır tanımıyorlar |
Bizim esnafımızı ne kadar sevmesem de o kadar Türk restoranı dururken tutupta burdan alışveriş yapmak saçmalık.
|
Oha forumda suriyeliler de varmış bi burası kalmıştı 😂
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Suriye mutfağı mı bunlar bildiğin tavuk döner patates kızartması |
pimi çekilmiş el bombasını bıraktınız gelecek olan yorumları bekliyorum (Uygulama içinde dil arapça ise nasıl sipariş verilecek) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 11 Kasım 2020; 17:4:43 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aksaraydaki suriyeli dükkanlardaki koku burnuma geldi, 5tl vermem şunlara |
parayı yerim daha iyi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yok artık |
Rejim salatasini deneyiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen ben suriyeli lokantadaki ayranım doğru söylüyor. her suriyeli n95 ile çalışıyor, ellerinde kevlar eldiven var hijyende sınır tanımıyorlar |