Şimdi Ara

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
0
Favori
12.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendimi sana karsı borclu hissediyorum berk, bunu ispatlamam lazım ama nasıl ispat ederim bilmiyorum, eger aranızda maltepeli biri varsa onunla tanısıp kendimi en azından maltepede oturan ve sanal biri olmadıgımı gostermiş olurum. Ama bunu yapsak bile bazı arkadaslar bundanda suphelenir diye korkuyorum. ozellikle sky walker la tanısmak istiuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

cok kolay arkadasim oyunun fotografini bi kagida adini yazarak yanina koyarak cek
    herkes gorsun
    ben bu arkadaslara inaniorum herkes illada kotu birisi deildir yaw ne bicim dunyada yasioruz lutfen yaw

Tamam inanabilirsin,bizde inanmak istiyoruz ama..Resim koysun arkadaş forumdaki çoğu kişi tarafından aklanacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

"Maltepe taraflarında buluştuk" ile "kendisi zahmet etti kapıma kadar getirdi" lafları arasında ciddi bir çelişki var bence.

"Daha cok muhabbet etmek ısterdım ben kendısıde kusra bakmasın ama fena yagmur yagıyordu. ustumde sanırım inceydı dondum " lafları ile "arabayla bekledim" lafları arasındada ciddi bir çelişki var bence.

Arabada klima yok muydu?, Arabada mı muhabbet ettiniz?, Yağmur arabayı nasıl etkiledi?

Amacım bir şey aramak değil, ama ciddi çelişkiler bunlar.

evet, forumun kurtları, bir bir olayın ayrıntılarını inceliyor, ne olacak merak icindeyim.

avenzea madem bu kadar oyun hediye etmeye istekli idi, keske bildik eski bir uyeye verseydi, fotosonu cekseydi, bu is boyle olur. youtube a video bile konur ama su sekilde suphe yaratmıs oldu. ibreler yine johnny'den yana, sahi o nerde?

• Yahu arkadaşlar size 10 dk mantığa davet ediyorum..

MSN konusmaları yukarda. Beykozdan Maltepeye cıktım arabayla gıttım. Kendısının evının sokağına gırdım ve bekledım. Bir arkadaşyla geldi. Hayvan değiliz cok sukur. Adam aşşa ınmıs muhabet edıcez. Indım aşşa arabanın yanında 3'ümü muhabbet ettik 10 dk. kısaca olayı konustuk. Ve daha sonra ben tekrar yolun dönus tarıfını alıp evime geldim. Evimdeki PC actıktı. Sky kardesım lafım sana. PC acık ama forum acık deıldı. Sitenin teknik yetkılısı kımse ona cookie suresini sor. Benım maltepeye gidip gelmem ortalama 1 saati buldu.

MSN 'de maltepe sahilde bulusuruz diye konustuk ama cuma olma ve sahil yolundaki polis cevirmelerınden oturu e5 'den evının yakınlarına gelmeyı teklif ettım. kendısıde ben arabayken evının yolunu tarıf etti. Keşke yanıma birini alıp kamera ile cektirseydım kendımı.

Yalnız anlamdımkı buda haytamış. Neyse, kişi kendınden sorumludur. Gokmen kardeşim oyun 'da helal olsun sana. Kimse inanmasa bile biliyorumki inanan bi kişi varsa o da sensin =)

• resim koyim, nasıl bi foto olsun.
  • Bu olay, resim koyarak, msn kayıtlarıyla vs. lerle kanıtlanamaz, insanların vicdanlarına kalmış, dileyen inanır dileyen inanmaz, yoksa ben şurda Adriana Lima'yla 5 sayfa konuştururum kendimi msn de, koyarım buraya, Xbox360 a 3kırmızı verdirip, fotoğrafını çekip, koyup, konsol bozuldu, dandik bu derim, ondan sonra elimdeki Burnout u alıp burdaki üyenin adını kağıda yazıp fotoğrafını çeker koyarım ama hepside fake tir normalde.

Dolayısıyla herkesin vicdadına kalmış inanıp inanmamak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yahu Miex 'e dedim. kbul etmedi.

Ei o zaman suan anadolu yakasında, Beykoz, Uskudar, Kadıkoy, Fenerbahce ne bileyim buralarda olan varsa yazsın hemen. Soldier of Fortune adlı oyunu vereyım.

Bu sefer yanıma benı ceken kameraman bulacam. cok ciddiyim.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu olay, resim koyarak, msn kayıtlarıyla vs. lerle kanıtlanamaz, insanların vicdanlarına kalmış, dileyen inanır dileyen inanmaz, yoksa ben şurda Adriana Lima'yla 5 sayfa konuştururum kendimi msn de, koyarım buraya, Xbox360 a 3kırmızı verdirip, fotoğrafını çekip, koyup, konsol bozuldu, dandik bu derim, ondan sonra elimdeki Burnout u alıp burdaki üyenin adını kağıda yazıp fotoğrafını çeker koyarım ama hepside fake tir normalde.

Ei kabul edersen o zaman bu oyunu sana vermek ısterım. Bu cevrede bıyerdeysen ortak bı yer söle. Hazır ustumde giyiliyken hemen cıkayım..
  • Haklısın bana al dedin, ben beleşe almam dedim.

Zaten sana inanmadığımdan demiyorum.

Ama ikinizin dediği öyle laflar var ki gerçekten çok göze batıyor ve çelişkili.

Üstelik üyeliğinin sürekli forumda olması ve, aktif halde yer değiştirmeside cabası.

sky__walker İzmir'de hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 16 Ocak 2009; 22:40:13 >
  • forum yoneticisi olarak sky walker arkadasımızı yanına alıp gozculuk yapmasını isteyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orjinalden alıntı: Anar

cok kolay arkadasim oyunun fotografini bi kagida adini yazarak yanina koyarak cek
    herkes gorsun
    ben bu arkadaslara inaniorum herkes illada kotu birisi deildir yaw ne bicim dunyada yasioruz lutfen yaw

Tamam inanabilirsin,bizde inanmak istiyoruz ama..Resim koysun arkadaş forumdaki çoğu kişi tarafından aklanacaktır

adam kendi elinde olan oyunun yanına nick yazar koyar bundan kolay ne var nasıl aklayacak kendisini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avenzea

Yahu arkadaşlar size 10 dk mantığa davet ediyorum..

MSN konusmaları yukarda. Beykozdan Maltepeye cıktım arabayla gıttım. Kendısının evının sokağına gırdım ve bekledım. Bir arkadaşyla geldi. Hayvan değiliz cok sukur. Adam aşşa ınmıs muhabet edıcez. Indım aşşa arabanın yanında 3'ümü muhabbet ettik 10 dk. kısaca olayı konustuk. Ve daha sonra ben tekrar yolun dönus tarıfını alıp evime geldim. Evimdeki PC actıktı. Sky kardesım lafım sana. PC acık ama forum acık deıldı. Sitenin teknik yetkılısı kımse ona cookie suresini sor. Benım maltepeye gidip gelmem ortalama 1 saati buldu.

MSN 'de maltepe sahilde bulusuruz diye konustuk ama cuma olma ve sahil yolundaki polis cevirmelerınden oturu e5 'den evının yakınlarına gelmeyı teklif ettım. kendısıde ben arabayken evının yolunu tarıf etti. Keşke yanıma birini alıp kamera ile cektirseydım kendımı.

Yalnız anlamdımkı buda haytamış. Neyse, kişi kendınden sorumludur. Gokmen kardeşim oyun 'da helal olsun sana. Kimse inanmasa bile biliyorumki inanan bi kişi varsa o da sensin =)

hocam kimse sana inanmamazlık etmiyorki.sadece şüpheler var doğal olarak .ha size ne diyeceksiniz.ama böyle olmasına da sen sebep oldun sonuçta birşeyleri ıspatlamak zorunda hissettin. insanlarda buradan yola çıkarak kesin bir sonuç bekledi.şu anki sonuçtan tatmin olmayanlarda şüphe duydu .yani ayriyeten doğruysa bu dediklerin seni takdir ediyorum helal olsun

• quote:

Haklısın bana al dedin, ben beleşe almam dedim.

Üstelik üyeliğinin sürekli forumda olması ve, aktif halde yer değiştirmeside cabası.

tamam miex. sen buralardaysan 20 ytl karsılıgı sana oyunu verıyorm. Aldıgım parayıda senden bankaya yatırıyorum. Daha sonra bankadan AÇEV yada Mehmetcik vakfına DONANIMHABER altında bagısta bulunuyorum.. Kabulmu? Butun dokumanlarıda burda verıorum..
  • quote:

quote:

Haklısın bana al dedin, ben beleşe almam dedim.

tamam miex. sen buralardaysan 20 ytl karsılıgı sana oyunu verıyorm. Aldıgım parayıda senden bankaya yatırıyorum. Daha sonra bankadan AÇEV yada Mehmetcik vakfına DONANIMHABER altında bagısta bulunuyorum.. Kabulmu? Butun dokumanlarıda burda verıorum..

Bugün olsa olurdu ama yarın balığa çıkıyorum tüm gün Ortaköy açıklarında olacağım.

• romanyaya posta ile gonder
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu olay, resim koyarak, msn kayıtlarıyla vs. lerle kanıtlanamaz, insanların vicdanlarına kalmış, dileyen inanır dileyen inanmaz, yoksa ben şurda Adriana Lima'yla 5 sayfa konuştururum kendimi msn de, koyarım buraya, Xbox360 a 3kırmızı verdirip, fotoğrafını çekip, koyup, konsol bozuldu, dandik bu derim, ondan sonra elimdeki Burnout u alıp burdaki üyenin adını kağıda yazıp fotoğrafını çeker koyarım ama hepside fake tir normalde.

sky__walker'ın tavri ne kadar soguk gibi dursada dogru.

en basinda avenzea nin bir foto makinasi ile gitmesi gerekirdi, bu olayı belgelemek icin, arkadasta oyunu koyardı.

ama bu islerde en dogrusu forumun bilinen bir uyesine ve avenzea'dan bagımsız bir uyeye vermektir. mesela miex e verebilir, miex oyunu oynar, sonra satar, parada bagıslanır MEHMETCIK vakfina.

guzel olan budur. yoksa ben ne bileyim 30 mesajlı uye ile anlasmadıgını. yani avenzea alınmasın ama madem bir hayra girecek, o zaman boyle temiz bir şekide yapması gerekirdi ve her ince ayrıntyı dusunerek yapması lazımdı.

skywalker ustad ince eleyip dokumasında haklıdır.

• Suanda diyorum zaten..

Şimdi istanbulda anadlu yakasında kım warsa, sozune guvendığiniz (!) yazsın 10 20 30 ytl karsılıgı oyun verıcem. aldıgım parayı mehmetcık yada acev 'e bagslyacagım. bagıs makbuzunu scanleyıp sızlere gosterıcem. bagıs kısmına donanımhaber yazıcam.

beklıyorum..
  • kardes neden boyle yapiyorsunki hicbirsey yapma birak inanan inanir inanmayan inanmaz ne olacak
  • quote:

Suanda diyorum zaten..

Şimdi istanbulda anadlu yakasında kım warsa, sozune guvendığiniz (!) yazsın 10 20 30 ytl karsılıgı oyun verıcem. aldıgım parayı mehmetcık yada acev 'e bagslyacagım. bagıs makbuzunu scanleyıp sızlere gosterıcem. bagıs kısmına donanımhaber yazıcam.

beklıyorum..

Kadıköy'deyim ben ama dediğim gibi yarın olmaz.
  • yokmu aranızda maltepe kucukyalı kartal civarında olan.
    varsa cekinmesim cıksın ortaya, tanısalım, evimi gosterim ona, evimin yakınındaki bp yi filan gorsun, sonra oyunu gostereyim.
    skywalker bir forum yoneticisi olarak yargısız infazda bulunmustur. varsa skywalkerın guvendiği biri gelsin benimle tanıszın, kendimi ispat edeyim. Sonrada ozur diler heralde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.