|
Bildirim
Filme dün gittim gerçekten verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. Warner Bros bu işi gerçekten çok iyi biliyor. DC evrenini tartışmaya bile gerek yok
Maalesef ülkemizde bazı sanatçılarımız daha çok kazanamadığı dan elimizden ucuz bileti aldıkları için Hollywood filmleri sonuna kadar bu parayı hakediyor.. |
Ya clickbait basliklar icin uydurulmus rekorlar bunlar.
Basligi okuyan sanacak ki en hizli giris yapan film falan oldu. Kici kirik Ekim ayinda kici kirik bir rekor. Ama film basarili tabi. |
3gp versiyonunu bekleyelim bence.
|
Anladık ki sinema sektörüne çocuklar yön veriyor. O yüzden bu kadar saçmasapan filmler bu kadar gişe yapıyor. YouTube trendler de bunun bir yansıması.
|
VCD si çıkınca izleriz...
|
Dc solo filmleri artı 18 ile sinemaya girince gerçek performansını gösteriyor. Kesinlikle başyapıt bir filmdi. Joker karakteri tıpkı vendetta gibi bir etki bıraktı seyirciler üzerinde. Halen o gülüş aklımdan çıkmıyor haaaHaaaaa :)
|
Oyunculuk izlemeye gidin. Yok böyle bir şey.
|
Recep İvedik 6 vizyona girsin de siz o zaman görün(!)
|
joker filmi +18. neresi çocuk filmi. Buna rağmen rekor kırdı film. bende gittim izledim. Ben çok beğendim. hele ki çocukluğumuzda izlediğimiz Batman filmlerinin nasıl başladığını bilmek bana inanılmaz zevk verdi.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 8 Ekim 2019; 13:59:31 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|