Şimdi Ara

JOLLY nin SİTESİNDEN ALINAN TURUN İADESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jolly turun Prag-Viyana-Budapeşte turunu, kendi sitesinden alıp 7 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyor muyuz tüketici kanununa göre?Telefonda iade edemezsiniz falan dediler ama kanun ne diyor bu konuda?

• Zannetmiyorum hocam paranızı geri vermezler
  • Onlar geri vermek istemezler de biz Tüketici mahkemesi kanalı ile parayı geri alabilirmiyiz?
  • Paket tur sözleşmeniz yapılmış olması gerekir. Eğer paket tur sözleşmeniz varsa ( ki vardır ) Hava yolu firmasının iade kurallarına uyulması kaydıyla ( uçak bileti için ) tüm turlarda 72 saate kadar iptal etme hakkınız vardır.

1- İptal güvence paketi artık tüm kültür turlarımızda verilmektedir.
    2- Rezervasyon iptallerinde iptal güvence paket bedeli iade edilmeyecektir.
    3- İptal güvence paketi sadece otel konaklamalarında ve otobüslü ulaşımlarda geçerli olup, uçak ulaşımlarında ilgili hava yolunun iptal koşulları geçerli olacaktır.
    İlgili havayolu firmasının iptal koşul ve uygulamaları geçerlidir.Ayrıca sigorta bedeli ücretlendirmesinde uçak ulaşım tutarı hariç konaklama ve/veya diğer hizmetler tutarı baz alınarak sigorta bedeli tahsil edilir. Sigorta uygulamasında Uçak Ulaşım bedeli hariç tutulur.

Düzenleme : 0 212 296 50 40 ( Jolly Tur Müşteri Hiz Departmanı ) arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Voucher ( satış sözleşmenizde ) iptal/iade kısımlarına göz atınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Teşekkürler ama bu sorumun tam cevabı değil.İnternet üzerinden alınan her türlü urunun iadesi 1 hafta içinde yapılamıyor mu?
    1-Ben tur güvence bedeli ödemek istemiyorum.Ödesem bile ancak minimum 3 gun kala iptal edilebiliyor.Bu durumda bile tam ödeme yapmıyor, bir sürü şart öne sürüyorlar
    2-Aradığımda bilgim yok diyor jolly satıcısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.