İlk önce sorunu söyliyim ben .com bi site açtım orayı joomla ile düzüyorum 2 gün oldu fazla bi bilgim yok fotoğraf galerisi yapcam eklenti ekliyorum falan ama bi türlü galeri yapamadım bi yardım edin galeri olmadan foto ekliyince kötü oluyor istediğim şey şöyle; fotoğraf olsun yanında kısa bi açıklama yazı yazabileyim altında da diğer resimler olsun ister alttan seçerek ister sağa sola geçerek fotoğraflar gezilebilsin
Bu sayfada resim galeri eklentileri var buradan kontrol et sana uygun olanını indir ve eklentini kur.
İndiriyorum eklentiyi yüklüyorum sonra fotoları atamıyorum yani çalıştıramıyorum eklentiyi
ahmet.54
kullanıcısına yanıt
joomladan pek anlamam ancak illaki sizden kaynaklı bir sorun var. Yani indirdiğiniz eklentinin kurulum dosyasını iyi okuyun. neler yapmanız gerektiğini yazacaktır. yazan herşeyi uygulayın. size yardımcı olabilmem için joomla kurup indirdiğiniz eklentiyi yüklemem lazım ki şuan buna vaktim yok. Ancak dediğim gibi eklentinin kurulum bilgilerini okuyun. eksik yaptığınız illaki bir noktası vardır.
Herşeyi yapıyorum anlatımlardaki gibi bazıları çalışıyor yine bide istediğimi bulamıyorum güzel olmuyor dandikler oluyor hep iyiler olmuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme