Merhaba arkadaşlar burada bir video var fake olduğu kanıtlandı.Burada neyi sahteden yapıyor? yani oradaki adama sahteden mi 100 dolar veriyor? yada adamla iş birliği yapıp sonunda parayı geri mi alıyor? konuşmaları anlayan varmı acaba adam kanserden vs bahsediyordu ben pek anlayamadım video linki burada californiada biryerde homeless bir adama 100 dolar veriyor.oda gidip diğer homeless lara birşeyler alıyor.ne sahte burada?
Videoyu çeken kişi proje başlatıp televizyonlara çıkıp 125 bin dolar toplamış. Sahte olduğunu söyleyen kişilerden biri ise o saatlerde orada olan ve o dükkana piyango bileti almak için giderken arabanın içinde videoyu çeken ve evsiz diye belirtilen kişiyi gören şahısmış. İddialara göre bu videoyu çeken kişi evsiz diye birisiyle anlaşıp böyle bir video yapıp kendi viral reklamını yapıyor.Bu iddiaları ortaya atan kişiler ise parkın çok daha yakınların ve ucuza marketler varken neden uzaktaki pahalı yere gitti gibi mantıklı açıklamalarla destekliyorlarmış.
quote:
Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA
Videoyu çeken kişi proje başlatıp televizyonlara çıkıp 125 bin dolar toplamış. Sahte olduğunu söyleyen kişilerden biri ise o saatlerde orada olan ve o dükkana piyango bileti almak için giderken arabanın içinde videoyu çeken ve evsiz diye belirtilen kişiyi gören şahısmış. İddialara göre bu videoyu çeken kişi evsiz diye birisiyle anlaşıp böyle bir video yapıp kendi viral reklamını yapıyor.Bu iddiaları ortaya atan kişiler ise parkın çok daha yakınların ve ucuza marketler varken neden uzaktaki pahalı yere gitti gibi mantıklı açıklamalarla destekliyorlarmış.
wow 125 bin box huh? neredeyse benim 4 yıllık kolej masrafı olurdu amerikadaki :D ama bu işlere girmek lazım.birşekilde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme