2 adet oyun oynamak için bildiğimiz standart (ps kolları gibi) joyistiğim mevcut. Örneğin devamlı başıma geliyor pes 09 ya da fifa olsun multi oyunlara girdiğimde bazen kollardan birisini görmüyor sonra usb'den çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor daha önce arızalandılar ama kollarda hi bir problem yok Kendi mesleimde elektronikçilik olduğu için az çok anlıyorum. kolları başka arkadaşa götürdüğümde sorun çıkartmıyor
-bunun nedeni sizce usb'den mi kaynaklanıyordur? power suplay yüzünden olabilir diyecem ama onuda yeni değiştirdim saten
- hard diskimde işlem falan yaparken hışır hışır ses çıkartıyor bi oyun yüklerken ya da bir şey kopyalarken kulaklıktan cızırtısını duyabiliyrm ve bu yüzden kulaklıkla o anda birşeyler yapmam imkansız gibi .. ama normal hoparlörde böyle bir sorun yok.
ayrıca usb klavye aydınlatıcısı tasarladım. üzerinde 8 adet led var devreyi defalarca kontrol ettim ve ledleri ölçtüm ancak hiç bir sorun olmamasına rağmen bir tanesi bi kaç gün içerisinde söndü .. ertesi gün baktım tekrar düzelmiş :) tekrar ediyorum aydınlatıcımda bir problem yok!
bu örneğide kollar için verdim belki bir fikir uyandılarbilr diye
şimdiden teşekkürler ..
Girip girip çıkmasıda Joistikten kaynaklanıyo hocam.Aynı durumla bende karşılaştım ve sanırım kabloda bi temassızlık vardı joistikten kablonun çıktı yerden.Yeni bi joistik alınca öyle bi sorunla karşılaşmadım.
Gerçi mesleğinin elektronikçilik olduğusu söylemişsin sen daha iyi bilirsin ama bendeki problem o yüzdendi paylaşıyım dedim Ayrıca o usb.lere farklı cihazlar taktınızmı,aynı durum onlarda da oldumu
denedim yazıcı falan bağladım bir problem yaratmadı ama işde dediğim gibi daha önce kablo kopmasından dolayı iki joyistiğide tamir ettim .. dicem joyistikler arızalı ama bu seferde bilgisayarın ilk anda taktığımda aygıtın bulunduğunu bildiren sesin hiç gelmemesi lazım ya da hiç görmemesi gerekir ..
yine de teşekkürler yardımın için
Hocam kablolarda bi temassızlık durumda felanda öyle yapıyo.Usb.ye takınca ses çıkıyo ama sonra arada bi veya sürekli çıkarıp yeniden takıyomuş gibi ses geliyo.Bizimkinde sorun kablodandı.Kablonun joistikten çıkan kısmında sorun vardı.Hatta arada bi oynayınca veya hareket ettirince düzelir gibi oluyodu ama bırakınca yine çıkıyodu.
Ayrıca tam oyunun ortasında çıkması çok sinir bozucu bişey oluyo,sizi çok iyi anlıyorum
o zmn ben joyistiklere bi daha bakiim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme