Şimdi Ara

Joymax İşbirliği İle Silkroad Lan Party

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Silkroad ın sitesinde şimdi bir mesaj gördüm. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı aranızda?

Kaynak :http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_front.jmx?workURL=http://silkroadcp.joymax.com/notarget/event/0909/sp2_turkey/EventMain.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest_77 -- 16 Kasım 2009; 0:00:46 >

• Sanırım bunlar türk sro yolundalar,,,
  • boyle feyk islerle ugrasma bi gun yakarlar cirani..
  • Peki neden fake olduğunu düşünüyorsun?
  • 21 kasım c.tesi beşiktaş"ki büyük bir cafede (GNGWC Türkiye deki pc lerin sahibi olan cafe) Silkroad"ın Türkçeleştirilme eğlencesi tarzında bir etkinlik olcak...
    İçinde yarışmalrın ve hedilerin olduğu bir etkinlik..
    Gamesultan"ın düzenlediğ gibi bir etkinlik olmicak ama o ortamıda görmek gerek...

21 kasımda ordayım gelicek olanlarla görüşmek üzere...
  • Fake değil sanırım. Yabancı forum sitelerinde de Türk SRO mu açılıyor yoksa ? diye konular açılmakta , ayrıca bugün Kadıköy'de en bilinen internet cafelerden olan adeks cafe nin penceresinde event tarihi falan yazıyodu.. Yanlış hatırlamıyorsam 1 Aralıkta başlıycak.
  • Buyrun buda davetiyeleriniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil_Karabulut

Buyrun buda davetiyeleriniz...

Oradayız
  • Doğru olduğunu görmek güzel bende orada bulunmayı düşünüyorum.
  • Beklerim arkadaşlar GNGWC den sonra pek sarmaz ama ortamı görmek lazım :) Her zaman yaşanabilicek tecrübeler değil bunlar...

Türkiye"deki kazançları biraz daha artınca "daha da olsa yapmazlar böyle şeyler"
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Fake değil sanırım. Yabancı forum sitelerinde de Türk SRO mu açılıyor yoksa ? diye konular açılmakta , ayrıca bugün Kadıköy'de en bilinen internet cafelerden olan adeks cafe nin penceresinde event tarihi falan yazıyodu.. Yanlış hatırlamıyorsam 1 Aralıkta başlıycak.

Orayada gelmezsen yuh derim sana kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil_Karabulut

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Fake değil sanırım. Yabancı forum sitelerinde de Türk SRO mu açılıyor yoksa ? diye konular açılmakta , ayrıca bugün Kadıköy'de en bilinen internet cafelerden olan adeks cafe nin penceresinde event tarihi falan yazıyodu.. Yanlış hatırlamıyorsam 1 Aralıkta başlıycak.

Orayada gelmezsen yuh derim sana kardeşim :)

Abi dershanem hemen yanında.. Gidip öğreniyim bi nolcak ne bitcek.. Tutarsam gelirim :)
  • Ya Kocaeli'nde okuyorum ve burdaki 2. senem ama daha hayatımda bi kere bile gitmedim şu İstanbul'a.Oysa ki yanı başımda İstanbul.Şimdi de gidemiicem galiba...
  • aa Beşiktaş taki Adeks kafeymiş.. Kadıköydekinde olsaydı gelirdim..
  • evet bende duymuştum orada bulunmayı düşünüyorum. Haydi hayırlısı bakalım.
  • Tam olarka ne yapılacak orda gidipte rezil olmayalım
  • cafenin yerini haritada işaretledim arkadaslar gitmek isteyenlere yardımcı olabilir

• Yabancı sitelerde adamlar Türkçe sro yüzünden çatlamış vaziyetteler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 19 Kasım 2009; 14:37:32 >
  • valla davetiyeye ihtiyacım yok..
    herkes tanıdık..
    isteyene her türlü torpil yapılır ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.