Şimdi Ara

Joymaxtan gelen son açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joymax ın ağzından Türkçe'ye çevirilmiş:

Bizler sizlere daha iyi bir oyun sunmaya çalışıyoruz. Oyunu sürekli geliştirmeye çalışırken aynı zamanda mahvettiğimizin farkındasınızdır. Bizler oyunu geliştirmeye çalışırken (Legend III) yine bir konuda oyunu batırmış bulunuyoruz. Bu bizim için bir ilk olmamakla beraber, sizlere çektirdiğimiz eziyeti tekrar ediyoruz. Bizler sizlerden sürekli özür dileyerek bizleri affetmenizi istiyoruz. Bunun sonu sonucu olmadığını bizde biliyoruz. Şu anda oyunu batırdık ve yapmaya çalışırken dahada bozmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz... Tabiki bu ilk ve son olmayacaktır. Oyunu sağlam birşekilde açmayı başarırsak sizler girebiliceksiniz tabiki premium olmayanlar(veya premiumu bitmiş olanlar) yine girmek için bir ton eziyet çekmek zorunda kalıcaklardır...

herkes sinirliydi sizleri birazda olsun neşelendirmek için yazdım alıntı değildir tamamen kendi yazımdır

• olcak olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 23 Mayıs 2008; 22:05:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mecanic_Falcon

Joymax ın ağzından Türkçe'ye çevirilmiş:

Bizler sizlere daha iyi bir oyun sunmaya çalışıyoruz. Oyunu sürekli geliştirmeye çalışırken aynı zamanda mahvettiğimizin farkındasınızdır. Bizler oyunu geliştirmeye çalışırken (Legend III) yine bir konuda oyunu batırmış bulunuyoruz. Bu bizim için bir ilk olmamakla beraber, sizlere çektirdiğimiz eziyeti tekrar ediyoruz. Bizler sizlerden sürekli özür dileyerek bizleri affetmenizi istiyoruz. Bunun sonu sonucu olmadığını bizde biliyoruz. Şu anda oyunu batırdık ve yapmaya çalışırken dahada bozmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz... Tabiki bu ilk ve son olmayacaktır. Oyunu sağlam birşekilde açmayı başarırsak sizler girebiliceksiniz tabiki premium olmayanlar(veya premiumu bitmiş olanlar) yine girmek için bir ton eziyet çekmek zorunda kalıcaklardır...

herkes sinirliydi sizleri birazda olsun neşelendirmek için yazdım alıntı değildir tamamen kendi yazımdır

• 39 kişi bakmış 1 yorum ne güzel üst yazıyı yorum saymıyorum

FasTGT 'nin yazmış olduğu
  • güzel güzel. devam :) büssürü açıklama yapmış joymax haberin yok mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mecanic_Falcon

39 kişi bakmış 1 yorum ne güzel üst yazıyı yorum saymıyorum

FasTGT 'nin yazmış olduğu

Anlamadim benimksimi kotu yorum :D bundan iyi yorum olmaski xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.