Şimdi Ara

JoySro-ATLAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz JoySro yeni server açmak için hazırlanıyor. TMN-Network faciasından sonra.. (Ki daha önce joysro geçeceğimizi belirtmiştim daha önce)

Çoğumuz 110 leveli seviyordur. En dengeli olan Cap tabii ki. China/Europe dengeli olup birbirinden üstün değildir. O yüzden kesinlikle buraya başlayalım.

Diğer alman sunucularında Türklere karşı ırkçı davranışları hepimiz gördük, keza diğer privateler de öyle. Ama Türk serveri olduğu için affedersiniz "velet" olarak adlandırdığımız oyuncular tabii ki başımızı ağrıtacaktır. Ama bununla da baş ederiz.

Neyse efenim roman yazmadan önce direkt konuya gelmek istiyorum,

Server'in adı "ATLAS"

Rate bilgileri ve download linkleri henüz açılmadığından, konu tekrar güncellenecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle Efe'den izin alınarak ikinci onu açılmış olup, mümkünse diğer private konu tartışmalarını bu konuda sürdürmeyiniz.
  • Gelmeyi düşünüyorum
  • Oyuna 2 charla başlamayı düşünüyorum umarım hepimiz için en güzeli olur ki olucak gibi gözüküyor
  • @Lurtz Uruk Hai,Bögüalp,EfecanOnder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 27 Aralık 2012; 22:30:32 >
  • Ya mbot ile iki ayrı servera girilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Ya mbot ile iki ayrı servera girilir mi?

Evet girebilirsin. Farklı iki dosya halinde açarsın mbotları ve hangi serverı istiyorsan birisine onu digerinede öteki serverı tanıtırsın ve hiç bi sıkıntı kalmaz
  • Böyle kaliteli ve güzel bi serverın tanıtımı final haftasından bi hafta önce yapılır mı ayıp ayıp
  • Bende varım.Hybrid Spear Nuker yapmayı planlıyorum nick:Berethor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda yer varsa bende gelmek isterim elbet.Tmn de güzel gidiyorduk ittifak olarak(ShadowBeko).Açılış tarihi bana uymasada umarım akşama doğru açılırda başlangıcı kaçırmam.Açmayı düşündüğünüz charlar nelerdir?Ben ilk wiz ile warrior veya rogue açmayı düşünüyorum 2 karakter idare ederim diye düşündüm
  • Başarılar iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Aranızda yer varsa bende gelmek isterim elbet.Tmn de güzel gidiyorduk ittifak olarak(ShadowBeko).Açılış tarihi bana uymasada umarım akşama doğru açılırda başlangıcı kaçırmam.Açmayı düşündüğünüz charlar nelerdir?Ben ilk wiz ile warrior veya rogue açmayı düşünüyorum 2 karakter idare ederim diye düşündüm

Herkese yer var hocam. Ayrıca, warrior veya rogue daha iyi olur sizin için.
  • Rateler zor olucak diyorlar ?
  • 3 Charakter açmayı planlıyorum . Warrior / Rogue / Spear Nuker

MrDattebay0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saq0_Pa -- 27 Aralık 2012; 23:52:20 >
  • Download linkleri ve rate bilgilendirmesi bu gece açıklanıyor arkadaşlar
  • Offf joysroyu bekliyoruz heyecanla guzel olcaga benziyor. Az kaldi hee :D
  • Guildi kim kuruyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobidiqTurk -- 28 Aralık 2012; 0:22:33 >
  • "Merhaba ben oyun yöneticisi [GM] Genome. Sizler için çok güzel bir server hazırladık. Günlerdir uykusuz birşekilde sizlere harika bir oyun tecrübesi yaşatabilmek adına uğraşıyoruz. Download linkleri, server detayları ve fazlası birazdan yayınlayacağımız konuda ilan edeceğiz. "

En son paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobidiqTurk -- 28 Aralık 2012; 0:26:05 >
  • nerede paylaştı o yazıyı facebookta göremedım
  • Yahu şu 110cap'in herşeyini seviyorum ama birşey varki beni oldukça sıkıyor,Alexandria şehri.Kapkaranlık map e stallar falanda oraya kuruluyor boğulacak gibi oluyorum içim sıkılıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.