Şimdi Ara

JoySro-ATLAS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umbaba

@Dathka Graush, gsliyim, Bögüalp, PATEVRA, Çakma Zippo, Comandante Che Guevara, Lurtz Uruk Hai

Eğer ki hala joysro manyaklığımız devam ediyorsa, biz bu 8 'li olarak joysro'nun istediğiniz bir server'ında başlayalım...
    İstediğiniz yerde bu 8'li ile her şeyi yaparız :)

Bana uyar her türlü.
  • İndireyimde başlarım.
  • quote:

@Dathka Graush, gsliyim, Bögüalp, PATEVRA, Çakma Zippo, Comandante Che Guevara, Lurtz Uruk Hai

Eğer ki hala joysro manyaklığımız devam ediyorsa, biz bu 8 'li olarak joysro'nun istediğiniz bir server'ında başlayalım...

Bana uyar hocam yeterki hep beraber güzel bir şekilde oynayıp vakit geçirelim hangi sw olduğu farketmez.Patevranın önerdiği serverı indiriyorum şuan konusunu açtığı bakalım o nasıl çıkıcak.
  • 5 ay sonra gelirim o zamana kadar kapanmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

5 ay sonra gelirim o zamana kadar kapanmazsa

JoySro 1 Yıldır açık ve uzun yıllarda açık kalmaya devam edecek
  • üyelikler ve download linkleri güncellenmiş bir bakın isterseniz arkadaşlar TIME TO PLAY !
  • rateler çok düşük çok heveslendik başlamak için ama rateler cok düsükkk
  • quote:

Zoru severim.
  • Bir şeyi anlamadım ben; private server'a emek verildiği nerede görülmüş? Private server'ın amacı ne zamandan beri emek harcamak olmuş? İsterseni server sahibinden "güle güle" diyerek rahatça çekip gidebileceği bir konum. iSro gibi değil yıllarca dursun. Ve bu oyun bir WoW değil ki private serverları uzun soluklu olsun. Bu şuna benziyor; kumdan kale yapmak. Şöyle ki; orjinal server kumdan kaleyi kimsenin uğramadığı bir sahilde yapmak, private ise işlek bir kaldırım kenarında yapmaktır. Kale sahibi başından ayrıldığı an tekmeyi yer ya da başıdayken bile uzun süre sağlam tutamaz.

Geçiniz.

Not: 6 yılımı sro'ya verdim, yazıklar olsun. Acırım giden zamanıma. Ha birde wow falan oynamadım.
  • quote:

Tmndeyim ama baska bir serverde baslamakta sakinca gormuyorum. Hocam sen bana pm at surdayiz de yeter. Benim icin bir serverde cok arkadasimin bulunmasi baslamak icin yeterli bir sebep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, bu JoySro bana hiçbir zaman güven vermedi. İçime sinmeyince de sinmiyor işte.

Oyun emek serverı falan değil, sikke mikke... En çok çar açan silah alacak demektir.

Onu geç 5x ne yahu?
    Hem de 110 cap te.

Nasıl level kasacaksınız? 1 ay sonra 110 olursunuz sanırsam:p biraz da sp farm lazım tabi ki..

Yani, emek ile eziyet kelimelerini birbirine karıştırmamak gerek.

Oynayacak arkadaşlara allah sabır versin. 10x ile 80 cap'te 7-8 günü buluyordu maxlamak ( daha hızlı da olabilir kendi kasma hızım bu kadardı) buraya başlasam en az 1 ay demek ki...
  • quote:

Yok hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfecanOnder

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekonomisttt

Bence gayet iyi olmus alin tmn veya diger swlarda max lvl olduk uc gunde ne oldu ? Bu sekilde karakterlermizi gelstrrirken dusman dost kazanicaz en guclu guild ikinci gun belli olmcak herkese hrmen guvenmicez zamanla taniycaaz hemen 110 oldgmz cok sw var bence bu daha keyifli olur ayrica abartmissinz aylarca kasicaz felan bnce bir ayda 110 olunur ben baslicam zaten kalici olup hedefi olucak olanlar baslasin uc gunde 110 olup birakiyo herkes sikilip bence onlari baslatmamak en iyisi hem devam edenleri yuzustu brakmcaklar

Kesinlikle katılıyorum kardeşim sana bende aynı senin gibi düşünüyorum ve servera kesinlikle başlıyacağım.

Siz burada kasın, 2 ayda 110 olun. 2 ay boyunca pre-devil-dress-pet alın . Sonra server'ın private olduğunu hatırlatsınlar size, ben de güleyim.

2 gün orada 3 gün orada oynayarak boşuna zaman geçirecegime bu serverda uzun vadede bişeyler yaparım ve çok uzun süre oynuyabileceğim bişeyleri elde etmiş olurum 1 ay sonra dönüp ''acaba server kapanmışmıdır'' düşüncesine düşmem, serverın kalitesi ortada en vereceğim emeklerin boşuna gitmeyeceğinden eminim.

Şimdiiii beyler...
    joymax.com'a girip silkroad sekmesine tıklıyoruz... başlangıç itemleri yazıyor.. okuyun bakalım...
    Sonra joymax'ı araştırın... Bakın bakalım tarihine... Ardından da joysro'ya bakın karşılaştırın. ve hangisinde kolay ve güzel kasılacağına siz karar verin... hangisi daha uzun tarihli olur, bir düşünün bakalım...
    Neyse beyler... uzatmayayım ben, sizlere kolay gelsin..
    Amaaaa, unutmayın!
    "Oyunun kralı ben adım oyunda NiqHt BluE AYIK OLUN" el kaide ftw <3
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=400999799974327&set=a.214123151995327.51191.206038726137103&type=1&theater

Arkadaşım serverı oynaman için seni zorluyan birisinin olduğunu düşünmüyorum bu yüzdende durduk yere bok atmana hiç gerek yok. Boşuna laf ebeliği yapıyorsun.

Beni zorlayan yok mu? hahaha.
    En az 5 arkadaş sağolsunlar PM attılar "JoySro'ya başlıyoruz değil mi?" diyerek... Ben de hepsine, "siz varsanız ben de varım elbet" diyerek cevap verdim.. ve ekledim; "Atlas'la ilgili planlar neler? iddaa programlarına, ya da ne bileyim, silk le alınan yılbaşı çekilişlerine, ya da derbi skor tahminlerine gold yatrırıp tutturursak daha mı az gold alacağız, diğer herkes gibi"
    boş versenize, olmadı, kafanıza koni takar, mutlu yıllar joysrooo diye bağırırsınız, silk verirler size...

Belli zaten beni istemedikleri, sadece beni de değil, bir kaç arkadaşı daha... Daha üye olmadan kaç kişiyi banlamış joymax, sorarım sana...

2 ay boyunca harcayacağın silk'i geçtim, elektrik parasına yazık be :)
    umarım senin gibi 2 ay kasanlar olur da, pvp yapabileceğin birileri bulursun...
    Bak, şimdiden söylüyorum sana. ilk 5-10 gün güzel -sıradan, "umut dolu"- gider. sonra herkes bir bir dökülür. geriye tek bir guild kalır. onlardan başka da max lv olan olmaz. Her türlü private server'da geleceği gördüm. bunda da görüyorum :)

Ne yazıkki senin gibi düşünmüyorum. Herne olursa olsun ben boş zamanlarımda oynayabilecegim adam gibi bir server istiyordum görüyorumki JoySRO bunu karşılayacak 0'dan bir server kurmuş bende bu fırsatı kaçırmayıp deneyeceğim. Kaybettigim en fazla 100 lira olur :)

Kaybettiğin en fazla 100 lira mı olur ?
    senin aklını kargalar yemiş...100 lirayla sakız alınıyormuş gibi konuşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Beyler, bu JoySro bana hiçbir zaman güven vermedi. İçime sinmeyince de sinmiyor işte.

Oyun emek serverı falan değil, sikke mikke... En çok çar açan silah alacak demektir.

Onu geç 5x ne yahu?
    Hem de 110 cap te.

Nasıl level kasacaksınız? 1 ay sonra 110 olursunuz sanırsam:p biraz da sp farm lazım tabi ki..

Oynayacak arkadaşlara allah sabır versin. 10x ile 80 cap'te 7-8 günü buluyordu maxlamak ( daha hızlı da olabilir kendi kasma hızım bu kadardı) buraya başlasam en az 1 ay demek ki...

aynen katılıyorum arkadaşa ve bende yineliyorum ip limit olmayan bir serverla botla baglarsanız en iyi bilgisayarı olan kazanır zengin olan akzanır yetenek , emek kavramı çöplüğe gider..

• quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Beyler, bu JoySro bana hiçbir zaman güven vermedi. İçime sinmeyince de sinmiyor işte.

Onu geç 5x ne yahu?
    Hem de 110 cap te.

aynen katılıyorum arkadaşa ve bende yineliyorum ip limit olmayan bir serverla botla baglarsanız en iyi bilgisayarı olan kazanır zengin olan akzanır yetenek , emek kavramı çöplüğe gider..

Hocam onu boşverin emek dediğimiz şey level değilki bunu kavrasalarmış keşke önce şimdi bütün gün botta olan önde oluyor emek felan yok ortada.Bota izin olayında pc başında olmak gerekse sık sık kontroller yapılsa gmler tarafından farklı olurdu biraz.Kontrol var mı yok mu bilmiyorum ama var denilen swlerin hiçbirinde görmedim edildiğini

• emek serveri falan değil, bot serverı.
    emek serverı diyorsan ilk önce ip limit koyacaksın sonra item malldaki novaları kaldırcaksın.

bu benim görüşüm,oynamak isteyen oynar tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

emek serveri falan değil, bot serverı.
    emek serverı diyorsan ilk önce ip limit koyacaksın sonra item malldaki novaları kaldırcaksın.

bu benim görüşüm,oynamak isteyen oynar tabi.

5x rezilliğinden sonra indirmedim bile zaten. Birde item mall'da nova varmış. Yuh ulan yuh.

Oynayan yoksa konuyu kilitliyorum, yakın zamanda ordaki kapasite 200e düşer zaten.
  • Okumadan yorum yapiyorsunuz. Adamlar aciklamis herseyi

OKUYUN BİRAZ. Item mall'dakiler silk ile satilmiyor.

http://www.joymax.org/forum/joysro-online/19861-joysro-sikke-rehberi.html

Yeni Sikke Sistemi :

Oyuna yeni bir heyecan, yeni bir yarış katması amacıyla Sikke sistemini getirdik.
    Kestiğiniz yaratıklardan düşecek olan Coinleri toplayıp, sikkeye dönüştürebilir. Dönüştürdüğünüz sikkeler ile item mall'dan yeni eklediğimiz JoySro silahlarını alabilirsiniz.
    1000 Coin'i 10 Sikkeye dönüştürebilir, 300 tane Sikke ile'de bir weapon alabilirsiniz. İtem mall'daki silahların gücü Power ile Nova arasındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlexSkunk -- 30 Aralık 2012; 5:43:17 >

• Beyler Oyunu oynuyormusunuz serverdeki son durum nedir başlamalımıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.