Şimdi Ara

JoySro-ATLAS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En önemli mesele şu ki, kim benim için "yönetici" ile konuşup ban'ımı açtıracak?
  • efsane bowum şimdiden hazir o zaman :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bu fotoğraftaki olayın, 110 cap serverinizde yaşanmayacağının garantisini verebilirmisiniz ?

JoySro-ATLAS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Bana bu fotoğraftaki olayın, 110 cap serverinizde yaşanmayacağının garantisini verebilirmisiniz ?

JoySro-ATLAS

Hakkaten he ben joıysonun 80 capinde oynadım 1 haftaa sun set dizmiştik.(2 sun wepon glavie blade).Baktım olacak gibi degil hekeste sunlar hemen sattım çarı 80 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

quote:

Bana bu fotoğraftaki olayın, 110 cap serverinizde yaşanmayacağının garantisini verebilirmisiniz ?

JoySro-ATLAS

Hakkaten he ben joıysonun 80 capinde oynadım 1 haftaa sun set dizmiştik.(2 sun wepon glavie blade).Baktım olacak gibi degil hekeste sunlar hemen sattım çarı 80 tl

Sun set dizme kolaylığını gösteren bir fotoğraf değil bu dikkatli bakın, yetkili arkadaş ve olayı bilen kişiler anlayacaktır.

• quote:

quote:

quote:

JoySro-ATLAS

Sun set dizme kolaylığını gösteren bir fotoğraf değil bu dikkatli bakın, yetkili arkadaş ve olayı bilen kişiler anlayacaktır.

Banada editli item gibi geldi statlara bakarsak?

• Warrior/Cleric , hep warrior olarak oynadım ama fwde cleric olarak görev alabilirim seviyorum clerici.
  • IP adresiniz yasaklanmıştır diyor, foruma giremedim bir türlü. Bu ne saçmalık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Warrior/Cleric , hep warrior olarak oynadım ama fwde cleric olarak görev alabilirim seviyorum clerici.

full str cleric = full str wizard

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

IP adresiniz yasaklanmıştır diyor, foruma giremedim bir türlü. Bu ne saçmalık ?

Bütün dh'yi banlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 28 Aralık 2012; 10:07:55 >

• Atlas Server Rateleri:

Max: Level 110
    Exp: 5x
    Drop: 5x
    Sp: 5x
    Trade Job: 20x

Başlarken 2 kere düşündürür bu rateler.
  • Tmn'den ayrilacak arkadaslarin bana pm atmasini rica ediyorum.

Ayrica bu serverin tutmayacagini, surekli gelen editlerin oyunculari biktiracagini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek serverı olayını biraz abartmışlar, private serverda 5x rate ile kaç kişi oynar, bilemiyorum.
  • Arkadaş böyle saçmalık olurmu yahu 110 cap 5x nedir,benim bile gözüm korktu yok artık...Kimse kusura bakmasın ama isterse dünyanın en kaliteli silkroad serverı olsun kıçı kırık bir private için kimse 3-5 ayını ayırıp level kasmaz,player sayısınında ilerleyen zamanlarda 100ü geçmeyeceğine iddiaya girerim hadi bakalım...

Oynayacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 28 Aralık 2012; 13:51:22 >
  • Biz zor bir server olmasını istiyoruz ve oyuncularımızdan da bu yönde bir talep alıp bu server ratelerini bu şekilde ayarladık. Ratelerimiz değişmeyecek ve oyunu bilen oyuncuların emek verip kazanacağı bir server olacaktır. Seçim sizin, 2 günde 110 level olup oyundan bıkmak mı ? Uzun sürecek bir maceranın kahramanı olmak mı ?

Kararınızı JoySro dan yana kullanıyorsanız :http://www.joymax.org/forum/joysro-dosyalar/19688-joysro-online-atlas-110-cap-server-ozellikleri-ve-download-linkleri.html

• quote:

Arkadaş böyle saçmalık olurmu yahu 110 cap 5x nedir,benim bile gözüm korktu yok artık...Kimse kusura bakmasın ama isterse dünyanın en kaliteli silkroad serverı olsun kıçı kırık bir private için kimse 3-5 ayını ayırıp level kasmaz,player sayısınında ilerleyen zamanlarda 100ü geçmeyeceğine iddiaya girerim hadi bakalım...

Oynayacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Aynen katılıyorum, Isro günlerine dönmenin mantığı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOkurlar

Biz zor bir server olmasını istiyoruz ve oyuncularımızdan da bu yönde bir talep alıp bu server ratelerini bu şekilde ayarladık. Ratelerimiz değişmeyecek ve oyunu bilen oyuncuların emek verip kazanacağı bir server olacaktır. Seçim sizin, 2 günde 110 level olup oyundan bıkmak mı ? Uzun sürecek bir maceranın kahramanı olmak mı ?

Kararınızı JoySro dan yana kullanıyorsanız :http://www.joymax.org/forum/joysro-dosyalar/19688-joysro-online-atlas-110-cap-server-ozellikleri-ve-download-linkleri.html

1-Bizzat kendiniz ve forumunuzdan yolladığınız kişiler flood yapıp sürekli reklam için konu açıyor,buradaki playerları maxigame veya extraloob dakiler ile karıştırmayın zira kendiniz yanılırsınız.
    2-Dediğiniz gibi 2 günde 110 level olmak ile aylarca uğraşıp 110 level olmak arasında dağlar kadar fark var,bu bir private serverdir.Ben dahil hiç kimse sadece level kasmak için bukadar zamanını bir private servera ayırmaz,ayıranın aklından şüphe ederim,kendi serverım olsa yine başlamayın derim.
    3-Kendinizi joymax ile karşılaştırma gibi bir gaflete düşmüşsünüz sanırım insanlar isroya bile bukadar kızgınken siz onun mantığında ilerliyorsunuz,ne diyeyim kolay gelsin insanlar hevesini alıp bıraktıktan sonra günlük 100 playeri geçerseniz iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurOkurlar

Biz zor bir server olmasını istiyoruz ve oyuncularımızdan da bu yönde bir talep alıp bu server ratelerini bu şekilde ayarladık. Ratelerimiz değişmeyecek ve oyunu bilen oyuncuların emek verip kazanacağı bir server olacaktır. Seçim sizin, 2 günde 110 level olup oyundan bıkmak mı ? Uzun sürecek bir maceranın kahramanı olmak mı ?

1-Bizzat kendiniz ve forumunuzdan yolladığınız kişiler flood yapıp sürekli reklam için konu açıyor,buradaki playerları maxigame veya extraloob dakiler ile karıştırmayın zira kendiniz yanılırsınız.
    2-Dediğiniz gibi 2 günde 110 level olmak ile aylarca uğraşıp 110 level olmak arasında dağlar kadar fark var,bu bir private serverdir.Ben dahil hiç kimse sadece level kasmak için bukadar zamanını bir private servera ayırmaz,ayıranın aklından şüphe ederim,kendi serverım olsa yine başlamayın derim.
    3-Kendinizi joymax ile karşılaştırma gibi bir gaflete düşmüşsünüz sanırım insanlar isroya bile bukadar kızgınken siz onun mantığında ilerliyorsunuz,ne diyeyim kolay gelsin insanlar hevesini alıp bıraktıktan sonra günlük 100 playeri geçerseniz iyi.

Öncelikle düşüncelerinize saygı gösteriyorum

1: Flood yaptığımı zannetmiyorum, forum kurallarına bağlı bir şekilde paylaşımda bulunuyorum.
    2: O sizin görüşünüzdür, siz gidip item, level, set yapmak istersiniz, başka oyuncular emek verip karakter oluşturup uzun sürecek bir eğlence arayışında olur. Ziraa kimin neye ihtiyacı varsa veya neyi hiç olmamışsa ona ilgi duyar.
    3: Türkiye'nin en iyi serverı olduğumuzu biliyoruz, kendimizi Joymaxla kıyasladığımız yok. Eğer insanlar hevesini alıp bırakıcak olsa JoySro şuan tecrübesine dayanıp 4. Serverını açmazdı.

Saygılar, hürmetler. Diğer 1 günde maximum level ve iteme ulaşacağınız serverda da size başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

quote:

quote:

JoySro-ATLAS

Editli item zaten. Bir oyuncu elinden çıkarmak için stall açmıştı bizde yakaladık, kanıtladık edit item olduğunu. Ondan sonra bıraktım zaten server'ı. (Ardis)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

quote:

quote:

JoySro-ATLAS

Editli item zaten. Bir oyuncu elinden çıkarmak için stall açmıştı bizde yakaladık, kanıtladık edit item olduğunu. Ondan sonra bıraktım zaten server'ı. (Ardis)

Bahsi geçen itemler oyun yöneticisi yardımcılarımız GA ların itemi. Bilmeden bir kanıya varmayın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.