Şimdi Ara

JPAD Volar tablet kazanma kampanyası Uyarı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

05321111200 nolu telefondan aranıp çekiliş kazandınız diyip, 49 TL değerindeki çamaşır yıkama topunu kapıda ödeme sistemiyle aldığınızda ücretsiz yukarıdaki 7" tableti hediye ettiklerini beyan ediyorlar.

Çamaşır topunu aldığınızı teyit etmek amacıyla size gelen kargodaki fatura numarasını onlara bildirmenizi istiyorlar. Bu durumda hem çamaşır topunu size satmış olacaklar, hem de telefonda tabletin ücretini 1400 tl olarak belirttiklerinden sizden ise 1400 TL nin kdv sini alıp size 150 liralık çin malı android tableti satmış olacaklar.

Bu dolandırıcılıktan başka birşey değil, arkadaşara duyrulur.

http://www.incehesap.com/volar-vlr-t702-tablet-fiyati-21852/ Bu ürünü 1400 lira diyip sizden kdv ve vergilerini bu fiyat üzerinden alıp da satmak tam bir dolandırıcılık

Böyle durumu öğrenip anlattım ama tabii ki tableti veya o çamaşır topunu satın almadım :)

Bu tableti satın alıp tazminat davası mı açsam diye düşünüyorum, ya da bunları nereye şikayet edebiliriz fikri olan var mıdır. Eminim satın alan vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 4 Şubat 2013; 12:18:49 >

• bir yere varabileceğini sanmıyorum. Aynısını televizyonda Concord tabletler için de yapıyorlar yok efendim 1200 liralık tablet sadece 150 kişiye 300TL olacakmış falan.
    Onu geçtim Vatan bilgisayar %20 falan indirim yapmadan önce her ürünün fiyatını yükseltip onun üzerinden indirim gösteriyor. Bu tür ürünlerin belli bir üst limit değeri olmadığından adam ister 100'e satarım ister 1000'e satarım ayağına yatabilir.
  • Bunlar Rakip Firmaların Tamamen YALANI ARKADAŞLAR KİMSE İNANMASIN TAMAMEN OLAYI YANSITIYORLAR BENDE ALDIM GAYET MEMNUNUM HİÇ BİR ŞİkAYETIM YOK ALLAH GÖRÜYOR YA BASKA BSY DEMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: chenall

Bunlar Rakip Firmaların Tamamen YALANI ARKADAŞLAR KİMSE İNANMASIN TAMAMEN OLAYI YANSITIYORLAR BENDE ALDIM GAYET MEMNUNUM HİÇ BİR ŞİkAYETIM YOK ALLAH GÖRÜYOR YA BASKA BSY DEMİYORUM

bugün üye olup bir tek bu mesajı yazmış biri olarak kusura bakmayın ama bana göre esas siz şu anda firma adına yalan söyleyen biri gibi geliyorsunuz bana. Kimseyi suçlamak istemem lakin 1478 mesajı olan bir arkadaşa diil de insanların size inanması için bir neden söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King of Chaos -- 6 Şubat 2013; 23:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

quote:

Bunlar Rakip Firmaların Tamamen YALANI ARKADAŞLAR KİMSE İNANMASIN TAMAMEN OLAYI YANSITIYORLAR BENDE ALDIM GAYET MEMNUNUM HİÇ BİR ŞİkAYETIM YOK ALLAH GÖRÜYOR YA BASKA BSY DEMİYORUM

bugün üye olup bir tek bu mesajı yazmış biri olarak kusura bakmayın ama bana göre esas siz şu anda firma adına yalan söyleyen biri gibi geliyorsunuz bana. Kimseyi suçlamak istemem lakin 1478 mesajı olan bir arkadaşa diil de insanların size inanması için bir neden söyleyin.

Yaw deme zaten. Zorla yorum yazdırıyor böyle tipler. Doğru yanlış asikar ortada. Hala damardan girmeye çalışıyor. Bende diyeyim o zaman. Bu işin ahireti de var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Üye Olup olmamam sizi hiç ilglendirmez ne kadar eski olursanız olun ben bir alıcı olarak konusuyorum bu durumu gördüm ve kendi fikrimi söylemek istedim eğer ben firmadan veya heran gibir yerden yazıyor KoRyOr Olsaydım Tüm Firma İLe birLikde Yaza bilirdim bu durum OLmadığna Göre FarkndaYsanz Burda TeK Kalan Ben Oluyorum bu size Umarım Yeterli olmuşdur Öbür Tarafta Görüşmek üzere
  • Kuşkularınızın doğruluğundan eminseniz,www.egm.gov.tr de online ihbar hattına konuyu yazın, ilgili birim gerekeni yapar.. Zaten tv'den satışlarda, yanlış ve eksik beyanla kalitesiz ve hilleli ürün satarak tüketiciyi aldatıcı reklam yapanlar içinde yeni kanun düzenlemesi hazırlanmaktaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne hallere düşmüşüz , ortalık üçkağıtçı dan geçilmiyor arkadaş

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/cnl-group
  • Bugün aynı numara beni aradı avivasa dan 1 yıllık sağlık hizmeti ve bu tableti kazandığımı söyledi. Sonrasındada 119 tl olan bu ücretin katkı payı olarak 49 tl istedi. Tabiki reddettin dikkatli olmanızda fayda var. Aradıkları numara 05321111200 .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.