Bildirim
jpeg.dll hatası ACİL yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadarıyla o dosya windowsa ait değil
hangi programları kullanıyorsun -
ares, kaspersky,adwanced windows system care,free download manager, mediaplayer classic home,auslogics disk defrag, windows live messenger bunlar -
peki sildiğin bir program oldu mu
ya da birşey silerken bu dosya başka programlar tarafından kullanılıyor gibilerinden uyarı ile karşılaştın mı
http://www.dll-files.com/ bi de bu linkten indirip system32 ye attıktan sonra restart eder misin
ayrıca virüs taraması da öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 23 Mart 2009; 14:14:28 > -
Dediklerinizi bir bir yaptım aynı hatayı veriyor. Kafayı yiyecem yaa... sistem geri yüklemede olmuyor. geri yükleme noktası oluşturamıyordum uzun zamandır şimdi oluşturabiliyorum bu seferde bu sorun çıktı başıma, virüs denetimide yaptım sonuç yok yine aynı?? -
ayrıca ben de google den araştırıyorum onlarca forum var ve çoğuna cevap dahi yazılmamış
pcyi başlatırken güvenli kipte açmak için f8 tuşuna basıp ordan en son iyi yapılandırma diye bi bölüm var onu kullanarak pc yi açmayı denediniz mi ingilizcesi de last known gibi birşeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 23 Mart 2009; 14:56:49 > -
Evet bende araştırdım cevap yazılmamış -
ben bilgisayarı combofix le taratınca bu sorun oldu hiçbir yerdede çözümü yok yabancı sitelerdede.nese çözümü kendim buldum 007 keylogger'ı önce uninstall dedim sonrada C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO klasörünü temizledim sorun çözüldü :) -
kaspersky aktif mi?
virüs olması muhtemel. hijackthis ile taratıp tehlike algıladığı programları ve ayarları silin.
http://hijackthis.de -
quote:
Orijinalden alıntı: karagoz1505
Bilgisayarımda şu uyarı "sorry, jpeg dll not found. You must reinstall this program" 10 saniyede bir geliyor. jpeg.dll dosyasını internetten yükledim ve C:/windows/system32 nin içine kopyaladım yeniden başlattım aynı hatayı verip duruyor. Acil yardım please....
BİLGİSAYARINA TROJEN CASUS YAZILIMI BULAŞMIŞ SPYWARE DOCTOR İNDİR VE KUR SORUN KALMAYACAKTIR:) GEÇMİŞ OLSUN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X