Az önce talosla Harpy Queen kestim onların drobu yok :(( Doaldır ama iron neck düşürdük bi gecede (eslant bomboş boss bulmak rahat oluo^^)
ya 2 günde 2 iron necklace dopumu olur yaa uskoda 2 ayda 2 iron necklace düşüyo anca
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
ya 2 günde 2 iron necklace dopumu olur yaa uskoda 2 ayda 2 iron necklace düşüyo anca
vallahi kardeş ne yalan söliim öle.. zaten boss kesen yok burda.. orda çok kişi kesio.. şimdi 2 gecede bir iron neck düşse herkesde iron neck. olur ne anlamı var dimi..
bu serverde nasıl oynuyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: PAthos_KnigHT
bu serverde nasıl oynuyosunuz
vallahi ordaki küfür eden, aga dupe yapalımmı dien sewiyasizlere ve koxpa katlanmaktansa burda bu yazılarla daha rahat oynarım...
hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
hayırlı olsun.
tşkederim.gif Up.. Vallahi böle post kasıomuş gibi oluorum ama kekuri ringden soraki en ii drobum Hem zaten üyelik tarihimede bakarsanız bu kadarcık postu çok görmeyin
cok ii
Japko oynamıyonuz orda bi şeyler yazıyor hemen iron neck ne biliyonuz belki orda küfür yazıyor ''bu iteme tıklayan tam bir salaktır.Bonuslar:Nihahahh 10...Zuhahahaha:10...hihihihhihihi:10'' gibi duvar yazıları vari yazılar yazıyorsa yani nerden biliyonuz iron neck olduğunu
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
Japko oynamıyonuz orda bi şeyler yazıyor hemen iron neck ne biliyonuz belki orda küfür yazıyor ''bu iteme tıklayan tam bir salaktır.Bonuslar:Nihahahh 10...Zuhahahaha:10...hihihihhihihi:10'' gibi duvar yazıları vari yazılar yazıyorsa yani nerden biliyonuz iron neck olduğunu
abicim çok iyisin be
BEYLER JAPKODA EN BASKADI NEW YAZAN SERVERDE HER TURLU İTEM SATILIR (MAGE WARRİOR ASAS PRİEST ) USKODA İTEM KARSILIGIDA OLUR YER İZMİR MSN :HEALT_PLSS_610@HOTMAİL.COM
süper drop
hayırlı olsun kardeş..
sq dan in düşürmek galiba %1 gibi bir ihtimal ama uskoda yine de çok şanslıymışsın
harbi uskodaki agalarla ugrasmaktansa:)
h.olsıun : ))
hayirli nolsun
h.o kardeş.
Hepinize teşekkür ederim bide belirtmek istediğim birşey var.. JPKO da charıma ortak istemiorum.. Accounta bulamam zaten 3 tane accountum ban yeni 4. bu yedekte bekletiodum buda banlanırsa KO yu bırakacam zaten..
Dur babamı cagıram bakam iron neck mimis belki baska itemdir keklemesin bizi ^^