Şimdi Ara

Jquery ile php dosya include

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir otel sitem var ve bu otel sitesi bir otel sayfası için bir çok otel sitesine girip aynı oda için fiyat bilgileri çekiyor ve kullanıcı beğendiği siteye girip o siteden rezervasyon yapıyor ben bu işlemi curl ile yapıyorum ve site birden fazla web sitesine bağlantı yaptığı için çok yavaş açılıyor. Bende düşündüm bu sonuçları çeken kodları bir php dosyasına atim daha sonra site tamamen açılsın ve harici php dosyasını çekip sonuçları döksün belirlediğim alana bu işlemi;

<script type="text/javascript">$(document).ready(function(){
    $(".sonuclar").load('veri-cek.php');
    });
    </script>

Şeklinde denedim ama istediğim sonucu elde edemedim acaba bir örnek gösterecek arkadaş varmı?

Yapmak istediğim sistem;

https://www.hotelscombined.com.tr/Hotel/El_Vino_Hotel.htm

Sitesindeki gibi olacak tarih girip kontrol ettirdiğinizde yavaş yavaş sonuçları yazdırıyor bu sistemin adı nedir tam olarak?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler...

• Ajax ile yapabilirsiniz internette arastirirsaniz yapabilirsiniz veya bana pm de ayrintilari detayli bi sekilde belirtin nasil yapilacagini anlatabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat verilerini veritabanına çekilmiş olarak bulundurmanız doğru olur. Veritabanını da istediğin süre aralığında güncellersiniz. Kaç dk uygunsa. Güncelleme işini de cron job ile yapabilirsiniz.
  • Merhaba fiyatları veritabanında tutmanın bir anlamı yok web sitem fiyatları bir çok siteden çekip sıralıyor olayı jquery ile TableSorter denilen bir özellikte buldum cevaplarınız için teşekkür ederim iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper302

Merhaba fiyatları veritabanında tutmanın bir anlamı yok web sitem fiyatları bir çok siteden çekip sıralıyor olayı jquery ile TableSorter denilen bir özellikte buldum cevaplarınız için teşekkür ederim iyi günler...

Merhaba. Verileri çekerken bağlantı yavaşlığından dolayı yazmıştım. Table sorter bileşeni bu işi yapmıyordur. Tabi tam anlaşılmamış olabilir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TableSorter sayfa açıldıktan sonra çalışıyor bende bütün kodlarımı içerisine gömdüm açılışta biraz fark etti gibi ama hala araştırıyorum botları tek tek çalıştıracak bir kodlama biçimi varmı diye şimdilik tek çözüm bunu buldum. Aradığım şey bundan sonra sayfa tamamen açıldıktan sonra

• A Botu
    • B Botu
    • C Botu
    • D Botu
    • E Botu

botları sırayla çalıştıracak bir jquery fonksiyonu.

Bir otel tanıtım sitesi tasarlıyorum veritabanına kayıt etmeme sebebim 280.000'den fazla otel kaydı bulunmakta ve botlarım hala otel eklemekte. 280.000 otel için her bot'a tarih ve kişi bilgisi girilmesi gerekiyor sadece 1 ay için tarih girmeyi denesem sadece 1 tane bot için denesem 280.000 oteli 30 günle çarpmak lazım, sonra bunları bide oda ve kişi sayısıyla çarpsam bu sayı milyonlarca fiyat bilgisi demek bide tüm botları eklesek bu kadar büyük bir veritabanını kaldıracak bir sunucu bulmak imkansız olur. Yapılacak tek şey yukarıda dediğim gibi önce sayfayı açtıracağım daha sonra 3, 5 saniye sonra jquery kodları çalışacak ve tek tek botları çalıştırıp verileri sayfaya ekleyecek. Böylece sitenin hızında hiç aksama olmayacak. Anlatırken çok güzel anlatıyorum mantık tamam ama yapamıyor olmam çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper302 -- 29 Aralık 2014; 18:20:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Php veri programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.