Şimdi Ara

JS ve showModalDialog()

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.. showModalDialog hakkında forumda ve nette bilgi mevcut ama ben aradığımı bulamadım (gözümden kaçtıysa kusura bakmayın) .net projemde kullanıcıdan bi girişi ayrı sayfadan almak istiyorum ve alırken esas sayfaya erişmesini istemiyorum. çözüm tabiki showModalDialog. ancak bu şekilde bi .aspx sayfasını çağırdığımızda sayfa geliyor ve tam istediğim gibi açılıyor ancak herşey postback olayında başlıyor. sayfa postback olup geri geldiğinde başka bi pencerede açılıyor nasıl bi çözüm önerirsiniz? saygılar şimdiden teşekkürler...

• nasıl ya? şimdi senin bi sayfan var. Buna "anasayfa" diyelim. anasayfanda bir butona basıyorsun ve showModalDialog kullanarak "popupsayfa"nı açıyorsun. burada kullanıcı bir değer giriyor ve postback olması için bir butona basıyor.... doğru mu anlamışım?
    eğer doğru anlamış isem bundan sonra ne olduğunu tam olarak anlamadım? Popup sayfandan postback yapıyorsun ve popup sayfanın üzerine yeni bir popup sayfası mı açılıyor?
  • şöle anlatayım da sakinleşelim

kullanıcı girişlerinin yapıldığı sayfada bi noktaya gelince alındacak bilgileri ayrı sayfada almak için showmodal çaarıyorum. ilksayfa ve modal dersek bunlara modal ilksayfanın üzerinde açılıyo ilksayfaya tıklama kapama gibi işlemleri yapamıyor kullanıcı. ancak modalı kapatabiliyor. neyse. modaldaki bilgileri doldurdu diyelim submite bastığında veriler gidiyor ve hoop ilksayfa ve modal eskisi gibi dururken benim adına fırlama dediğim yeni bi explorer penceresi açılıyo. modal üzerinde form aynen submitten önceki haliyle duruyo. dolayısıyla ben modal üzerindeki kontrolümü kaybediyorum ve bozuluyorum bu duruma. neyse sanırım window.open kullanıp bi pencere açıcam kullanıcıdan alıcam değerleri ve kontrol etmek istediim bazı şeyleri js timerla falan kontrol ederim heralde.. iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgein -- 14 Kasım 2005, 18:51:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SQL ve Python hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.