Şimdi Ara

Jsro'dan Saytan + Roc Görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Not:Videoda 6:33'ün dakikaya dikaktinizi çekerim çok net olmamakla beraber (bende orjinal verisonu olduğundan) ordaki elemana Roc 31k çakıyor, ama adam ölmüyor.

From: Encoarchment
    Garin meets Saytan + Roc Quest(2008-11-7怪鳥ロック)
    http://www.youtube.com/watch?v=YZ7PsqX5eDk
    Veoh Linki (Tabi Girebilen varsa!)http://www.veoh.com/videos/v16497378skJXngy8

• damageler çok garip demekki 110 lvlde falan gelicek roc 90 ve 100 lvldeki halimizinde bu damageleri kaldırabileceğini zannetmiyorum

22k damage net olarak yakalayabildim

• Burda açık ve net görünüyordur umarım.Adamda Bless Spell in de açık olduğunu unutmayalım.

• videoyu rapide atabilirmisin?
  • 155 mb valla şu an uğraşamıyacağım unutmazsam yarın atarım.Bir video daha var onu youtube'a yollamaya çalışıyorum "capture the thief" görevi.
  • atarsan güzel olur düzgün çözünürlükle izleyelim merak ettim
  • Şu konuya da bi açıklık getireyim bari Jsro da lvl 100 sınırı geldi bildiniz gibi ancak adamlar bot hack vs. gibi şeyleri kullanmadığı için öyle hemen herkes çat diye lvl 100 olmuyor.Bu yüzden de adamların arasında lvl 100 olmayanlar var.Bu görevdeki Saytan da bildiğimiz lvl 90 unique saytan değil sanırsam lvl 95 civarı.
  • şuanda demon çıkıyor burdaki farklı
  • Paylaşım için sağol, gerçekten güzel video.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembelorumcek

Burda açık ve net görünüyordur umarım.Adamda Bless Spell in de açık olduğunu unutmayalım.

Damage'ye bak
  • quote:

Şu konuya da bi açıklık getireyim bari Jsro da lvl 100 sınırı geldi bildiniz gibi ancak adamlar bot hack vs. gibi şeyleri kullanmadığı için öyle hemen herkes çat diye lvl 100 olmuyor.Bu yüzden de adamların arasında lvl 100 olmayanlar var.Bu görevdeki Saytan da bildiğimiz lvl 90 unique saytan değil sanırsam lvl 95 civarı.

bot yokmu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

Şu konuya da bi açıklık getireyim bari Jsro da lvl 100 sınırı geldi bildiniz gibi ancak adamlar bot hack vs. gibi şeyleri kullanmadığı için öyle hemen herkes çat diye lvl 100 olmuyor.Bu yüzden de adamların arasında lvl 100 olmayanlar var.Bu görevdeki Saytan da bildiğimiz lvl 90 unique saytan değil sanırsam lvl 95 civarı.

bot yokmu ?

botsuz nasıl 100 olunur??
  • Jsro'da bir ara epey bi takıldım ama her açtığım charı belli bir süre sonra banlıyorlardı :)
    Bot yok Jsro'da hep 8li pt sistemi ile kasarken görüyordum ben.
  • oto pot bile yok sadece japonya oynuyor diğer ulkelerden girenler oto ban yer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.