Şimdi Ara

JTAG için hdd ve dükkan tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jtag yaptırmaya karar verdim bildiğiniz güvenilir bi satıcı var mı ve ortalama piyasa fiyatları ne kadar?
    Ayrıca 4 gb xbox olduğundan harici hdd almam gerekiyor, uyum sorunu oluyor mu hddlerle çünkü ben takmıştım daha önceden ve 32 gb olarak görmüştü. özellik olarak belli bir kriteri mi var?
    internette bakındımhttp://www.bimeks.com.tr/urun/134618/samsung-500-gb-2-5-usb-3-0-harici-disk.aspx bu ürün uyar mı?

• dahili hdd taktırıcaksın orjinal microsoft hddsı alman lazım jtag yaptırıcaksan oyunlar hariciden oynuyabılırsın bazı oyunlar hd content yüklemesi ister onun icinde 1 usb alır takar flashlarsın nerde yaşıyorsun ona göre yer söylıyım fiyatlar 90-100 tl arası
  • kadıköy kahraman elektronik hem uygun fiyata yapar hem güvenilirdir.hdd yi de ordan alabilirsin
  • xkey daha iyidir
  • cevaplar icin tessekkurler. istanbul kavaciktayim. verdigim linkteki hdd uyar mi peki ve jtag yaptirirken neye dikkat etmem gerekiyo çipe mi. bi yeri aradim cip kullanmiyoruz dedi kirdirma islemi gibi biseymis galiba. kinectte sorun cikartmadan online oynanabilcek bi sistem icin nasil bi kirdirma islemi yapmak gerek. xkey hakkinda hicbisey bilmiyorum o nasil bisey. 250 liralik bi butce var. tavsiyelerinizi bekliyorum tekrar tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sormayı unuttum bu arada kinectte sorun çıkar mı rgh yaptırınca.
  • guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sirkecide Özkan Elektronik var.Sahibi dvdhacker nickli arkadaş.Tavsiye ederim pm at cevap verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakırköy'de Myrose Elektronik Kadir Usta'yı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Kendim de ona yaptırdım. Jtag yapılır ilanı veren birçok elektronikçi de zaten Kadir Ustaya yaptırıyor. 90 tl+10 oyun da hediyesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.