Şimdi Ara

Juggernaut hk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler Juggernaut şu oyunda en sevdiğim ve en iyi oynadığım hero. 62 maç %77 win rate var.
    Geçen gün turnuva maçı izlerken aklım karıştı. İlk Ring Of Aquila tamamladı Juggernaut. Bense hep şu creep kesmeyi kolaylaştıran balta + Poor Man Shield alırdım. 2-3 el Aquila denedim. İlk 2 maç yanımdaki adam farma çok dokunmamasına rağmen Lanede farm çok sıkıntı oldu, yediğim harass da cabası. Ama 6 levelden sonra neredeyse hiç base'e dönmem gerekmedi verdiği mana yenilenmesi çok çok iş gördü. Son maç ise yanıma sup diye gelen arap invoker saolsun lanede neredeyse hiç farm alamadım ve yediğimiz ganklarla da ezildik. O maç PMS-balta alarak gitseydim en azından iyi bir farm alarak çevirebilirdim.
    Sizce hangi durumlarda ne alınması lazım ilk ? Aquila mı tamamlamalıyım,Balta+PMS mi almalıyım yoksa ayrı bir seçim olarak Basilus+Balta iyi gider mi ?

• lanede cok harras yiyosan poor mans shield alirsin harras yemiyosan gerek yok. quelling blade farm konusunda zorlanmiyosan alma bence. aquila cikiyosan farm yaparken kapali tut yoksa lane pushlar. pushlarken de acarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisini birden alsan ya güzel kardeşim, ikisi de early game itemi zaten. PMS harass yiyosan çok yardımcı oluyor, harass yemiyosan çok gerek yok. Aquila her türlü çık bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juggernaut skil olarak harika ama şu hp problemi nolcak ? çözen biri bana anlatabilir mi hp az olduğu için ranged kahramanlar kolay kesiyor beni
  • aquila zorlandığın durumlarda belki çıkılabilir ama pahalı bir item gibi geliyor. mp eksiği olan juggernaut'a magic wand almak çok daha iyi. çıkabildiğin kadar erken phase bot + aghanim'i genelde tercih ediyorum. aghanim'e point booster ile başladığında mp eksiğini giderip, güzel hp veriyor. magic wand ise oyun başında omnislash ve blade fury için gerekli manayı çok rahat toplamana yardımcı oluyor. aghanimden sonra karşıya göre maelstorm, deso, assault, orchid, shadow blade, diffusal blade gibi tonlarca şeçeneğin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

juggernaut skil olarak harika ama şu hp problemi nolcak ? çözen biri bana anlatabilir mi hp az olduğu için ranged kahramanlar kolay kesiyor beni

Drum al. Earlyde idare eder. Sonra Aghs çıkınca HP problemin pek kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben stout shield tango ve salve ile başlıyorum. Quelling bladei boşver jungler değilsen last hit yeteneğin onun açığını kapatabilirsin. Ben de juggernautu çok severim ama ultisinin counterlaması çok basit bir force staff iş bitiriyor ya da ghost schepter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu heroya scepter kasmamayı hakaret olarak algılıyorum ya :D Kasmadığım maçlar oldu ama ne bileyim scepterin tadı başka :D Son maçımda roshanda 3 kişiyi kesmem ulti ile :D

Scepter, Deso, AC, Mjollnir, Battlefury, Fly

Düz vuruşu arttırmak için drum, mom, yashadan birini çıkıp yukarıdaki buildden seçmece ilerliyorum ben.

Early içinse shield yeterli. Baltaya gerek yok last hit kolay hero. Magic Wand alarak hem statlar olsun hemde şarjı olsun mana problemini çözebilirsiniz bence.
  • dostum balta diye nitelendirdiğin item ile farm almayı bırak artık. Heronun kendi damagesi ile last hit yapmaya çalış. Farm yapamaman itemin nverdiği bonus last hit damagesi ne alışmandan dolayı. Ben şahsen ''balta'' olmadan daha kolay last hit yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akales

dostum balta diye nitelendirdiğin item ile farm almayı bırak artık. Heronun kendi damagesi ile last hit yapmaya çalış. Farm yapamaman itemin nverdiği bonus last hit damagesi ne alışmandan dolayı. Ben şahsen ''balta'' olmadan daha kolay last hit yapıyorum

Aslında bazı herolara güzel gidiyor lanede.Ama jug bunlardan birisi değil.Tamam yüksek damage sahibi bir hero değil oyun başında, fakat çok rahat lh yapılabilecek bir atak animasyonu var.
  • Ezelden beridir dota oynayan ve atak animasyonlarını çok iyi kullanan oyuncular için last hit hiç problem değil. jugger,anti mage,morp vs. genelde agi heroların animasyonları zaten çok iyi, benim tek sıkıntım spirit breaker de last hit yapamamam milyon atak speediniz olsun, o fener illaa 360 derece dönerek arkadan gelecek :D
  • quote:

dostum balta diye nitelendirdiğin item ile farm almayı bırak artık. Heronun kendi damagesi ile last hit yapmaya çalış. Farm yapamaman itemin nverdiği bonus last hit damagesi ne alışmandan dolayı. Ben şahsen ''balta'' olmadan daha kolay last hit yapıyorum

bana kalırsa yanlış bir düşünce, özellikle jugger gibi base attack damage'ı oldukça düşük olan bir hero için (40 küsür bişeydi) balta alsan baltaya verdiğin parayı balta almayıp kaçırdığın kripleri kaçırmayarak çok kolay çıkarıyorsun (40 base attack la mutlaka gereksiz gereksiz kaçırılan last hitler olucaktır.) Sonrasında hızlı bir battlefury kassan baltanında yardımıyla jungle bırakmazsın silip süpürürsün çok güzel kasarsın.
  • Stat verebilirsin early gamede cok agresif oynayamiyorsan. Faydasi var bayagi aklinda bulundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

bana kalırsa yanlış bir düşünce, özellikle jugger gibi base attack damage'ı oldukça düşük olan bir hero için (40 küsür bişeydi) balta alsan baltaya verdiğin parayı balta almayıp kaçırdığın kripleri kaçırmayarak çok kolay çıkarıyorsun (40 base attack la mutlaka gereksiz gereksiz kaçırılan last hitler olucaktır.) Sonrasında hızlı bir battlefury kassan baltanında yardımıyla jungle bırakmazsın silip süpürürsün çok güzel kasarsın.

İlk item bfury çıkılmamalı bence. Hero ultisi dolayısıyla farm herosu değil. Counterlanmadığı sürece free kill ultisi var. Ben furyyi aganim ve yeterli attack speede sahip olduktan sonra ulti hasarını arttırmak için kullanıyorum.

• Ben ilk aghanim sonra deso (ulti hasarı arttırmak için sonra da evasion varsa mkb yoksa ac kasıyorum ac de ulti hasarını arttırıyor 12 armor kırmış oluyorsun. Sonra genelde oyun bitiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Ben ilk aghanim sonra deso (ulti hasarı arttırmak için sonra da evasion varsa mkb yoksa ac kasıyorum ac de ulti hasarını arttırıyor 12 armor kırmış oluyorsun. Sonra genelde oyun bitiyor zaten.

Deso olsun fury olsun sağlam çalışması için attack speed lazım :D Çok lazım attack speed.
  • köpekkedifare K kullanıcısına yanıt
    Ac de o işe yarıyor. Fly da çok iyi itemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Ac de o işe yarıyor. Fly da çok iyi itemdir.

Attack speed veriyor. Damage veriyor. Evasion veriyor daha ne yapsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.