Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sınırsız neti olanlar indirip denesin ya sistem gereksinimi ney demonun ? hadi arkadaşlar move move move it
  • biri buraya bakarmı abilerim http://forum.donanimhaber.com/m_18576623/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

demo çıktı

THQ, yarış oyunu Juiced 2: Hot Import Nights'ın demosunu yayımladı. Rome Gladiator's Shadow ve Sydney The Phantom isimlerinde 2 yol ve Nissan 350Z, BMW M3, Holden Monaro ve Saleen Mustang olmak üzere 3 otomobil içeren oyunun 1.6 GB'lık demosunu bu adresten indirebilirsiniz. Oyun 23 Kasım 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml

başka link bilenler varsa yazsın
  • oyun 20 kasımda çıkacak 23 kasımda ise piyasaya sürülecek
  • oyunun pc demosunun çıkmasına sevindim pc demomu
  • SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
    Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
    1.5 GB RAM
    6 GB available hard drive space
    256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300
    DirectX® 9.0 compatible sound card
    >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse
  • indiren yokmu demoyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

demo çıktı

THQ, yarış oyunu Juiced 2: Hot Import Nights'ın demosunu yayımladı. Rome Gladiator's Shadow ve Sydney The Phantom isimlerinde 2 yol ve Nissan 350Z, BMW M3, Holden Monaro ve Saleen Mustang olmak üzere 3 otomobil içeren oyunun 1.6 GB'lık demosunu bu adresten indirebilirsiniz. Oyun 23 Kasım 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml
    Hobaaa, indiriyorum hemen!

• başladım indirmeye yarın sabah ssleri eklerim
  • özellikle kontrolleri hakkında yorumlar bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodfatherX

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
    Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
    1.5 GB RAM
    6 GB available hard drive space
    256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300
    DirectX® 9.0 compatible sound card
    >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse

OHA OHA OHA OHA OHA OOOOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHHAHAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • http://www.gamedemos.de/index.php?show=demos&action=details&did=962

Demo buradan gayet hızlı iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 24 Ekim 2007; 19:16:39 >
  • Evet, demoyu oynadım ve şunları diyorum ben de.

1. P4 3.2, 1 Gb bellek ve 7600 GT ile ne yazık ki kastı.
    2. PC'de grafikler orta karar.
    3. Araç denetimleri NFS10: Carbon'daki kadar çok arcade değil ama arabalar Midnight Club 2'dekinden daha kolay dönüyor.
    4. Modifiye seçenekleri gayet güzel.
    5. Drift modu NFS10: Carbon'dakinin aynısı ama arabalar NFS10: Carbon'dakinden daha kolay ve daha çok savruluyor. Bir de NFS10: Carbon'daki drift'lerde oyun arabayı birazcık kendisi yönetiyordu ama Juiced 2'de tamamen serbestsiniz.
    6. Daha önceden de söylendiği gibi kokpit kamerası var ve ilk oyunda olmayan restart bu oyunda konulmuş.

Sonuç olarak oynanır bir oyun ama çok iyi bir sistem gerektiriyor.

Resimler:
    Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]

• 7600gt yerlebir olmuş.grafiklerin neresi güzelde kastırıyor kartı.tdu da full ayarlarda kasmaz böle.ben tdu da herşey açık(1280*1024 hdr+4xaa+af) 17-18 fps alıyorum benim kartın dengi bi kart bu oyundamı tökezledi yani..vallahi enteresan.

nForcer ss ler için saol.az çok bilgi edinmiş oldum bu oyun hakkında.
  • Adam gibi bir link yok mu yaa hızlı çekelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Evet, demoyu oynadım ve şunları diyorum ben de.

1. P4 3.2, 1 Gb bellek ve 7600 GT ile ne yazık ki kastı.
    2. PC'de grafikler orta karar.
    3. Araç denetimleri NFS10: Carbon'daki kadar çok arcade değil ama arabalar Midnight Club 2'dekinden daha kolay dönüyor.
    4. Modifiye seçenekleri gayet güzel.
    5. Drift modu NFS10: Carbon'dakinin aynısı ama arabalar NFS10: Carbon'dakinden daha kolay ve daha çok savruluyor. Bir de NFS10: Carbon'daki drift'lerde oyun arabayı birazcık kendisi yönetiyordu ama Juiced 2'de tamamen serbestsiniz.
    6. Daha önceden de söylendiği gibi kokpit kamerası var ve ilk oyunda olmayan restart bu oyunda konulmuş.

Sonuç olarak oynanır bir oyun ama çok iyi bir sistem gerektiriyor.

bizim kart gittikçe ezilmeye başladı desene ,inceleme için teşekkürler

• BUNLARDA SUYUNU ÇIKARMIŞ LAR ARKADAŞLAR BENİM SİSTEM TÖBE OYNATMAZ NFS PRO STREETDE BÖYLE OLACASA OHOHOOHOOHOO BEN BÖYLE İŞİN...
  • fps kilidi var oyunun 30fps sabit,menüler çok başarılı ama oyun içi beni pek eğlendirmedi...nfs pro street nasıl olacak bakalım

• dün gece oynadım oyunu.. Juiced cephesinde durum aynı. Adamlar hiçbirşeyi geliştirmemişler. 1. oyunda araç kullanımı nasılsa 2.sinde de aynen duruyo. Ya insan biraz daha uğraşır. Ortalığı o kadar cıvıl cıvıl yapacam diye uğraşacağınıza birazda araç sürüşünü değiştirin değilmi ama. Elimi bile sürmem bu oyuna ben Hdd'deki kb'lere yazık yav...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

dün gece oynadım oyunu.. Juiced cephesinde durum aynı. Adamlar hiçbirşeyi geliştirmemişler. 1. oyunda araç kullanımı nasılsa 2.sinde de aynen duruyo. Ya insan biraz daha uğraşır. Ortalığı o kadar cıvıl cıvıl yapacam diye uğraşacağınıza birazda araç sürüşünü değiştirin değilmi ama. Elimi bile sürmem bu oyuna ben Hdd'deki kb'lere yazık yav...

hmmm kötü olmuş..

zaten nfs ile yakın zamanlarda çıkıyor...hiç şansı yok bu oynun dediğin gibiyse...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.