Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demiştim size fos çıkacak diye. Juiced serisinden bir halt olmaz arkadaşlar bunu bilin.
  • grafikler cok güzel bu arada nfs ye millet alışmış diye diğer bütün sürüş oyunlarına laf eiliyor bence güzel bi oyundu 1. si
  • arkadaşlar demoyu indirdim. arabaların modellemesi mod falan çok hoş olmuş ama oynanış berbat ss koymayacağım hiç direk çıktım zaten oyundan oynanışı berbat olduktan sonra işime yaramaz.
  • hızLı bi link varmı peki ?
  • Valla ilk oyunu beğenmiştim özellikle araç çeşitliliği tam istediğim gibiydi. Tam sürümü çıkınca muhakkak alacağım bir oyundur ama tabi bana TDU yu bıraktıracak bir oyun değil Nfs den ise hiç umudum yok ama yine de sırf meraktan çıkınca onuda alıp deneyeceğim. Kotam dolmasaydı kesin indirirdim demosunu ama maalesef kota olmuş 5gb Neyse ki ut 3, timeshift ve jericho nun demolarını indirebildim artık diğerlerinin tam sürümünün çıkmasını bekliyeceğiz
  • Oyunun kontrellerine niye çamur atıyosunuz eğer juiced 1 deki gibiyse ne güzel... Arkadan çeker bir arabayla önden çeker bir arabanın farklı olması gerekir. Demoyu deneyenler Mustang Gt ile denemiş genelde Mustang GT RWD bir araba gayet normal kontrolünün kolay olmaması. Herkes alışmış Nfs deki gibi arabanın tren gibi yola yapışmış gitmesine virajı alamayınca çamur atıyosunuz oyuna. Bence full sürümü güzel olacak.. bekleyin görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Oyunun kontrellerine niye çamur atıyosunuz eğer juiced 1 deki gibiyse ne güzel... Arkadan çeker bir arabayla önden çeker bir arabanın farklı olması gerekir. Demoyu deneyenler Mustang Gt ile denemiş genelde Mustang GT RWD bir araba gayet normal kontrolünün kolay olmaması. Herkes alışmış Nfs deki gibi arabanın tren gibi yola yapışmış gitmesine virajı alamayınca çamur atıyosunuz oyuna. Bence full sürümü güzel olacak.. bekleyin görün

Aynen katılıyorum bence de ilk oyunun kontrolleri gayet iyiydi en azından nfs gibi full arcade değildi tamam sonuçta oyun arcade olacak ama dediğim gibi kontroller ilk oyunun ki gibiyse benim için sorun yok ben zaten zevk alarak oynamıştım ilk oyunu ve kontrollerini de beğenmiştim.
  • Ben oynamadım fakat, iyi olduğunu düşünüyorum. Hepiniz NFS süper arcade araç kullanımına alıştığınız için yadıgıyorsunuz bence. Örneğin daha önce NFS:porche oynamamış olanlar şimdi o oyundaki araç kullanımını beğenmeyebilir. NFS nin gelmiş geçmiş en iyi oyunu idi.
  • ilkini oynamıştım bu da fena değil sanki
  • kontroller sadece keyboardtanmı olacak. direksiyon setine ayarlayamadım bir türlü
  • ya arkadaşlar yapmayın kontroller de sürüş de hiç iyi değil. Tamam NFS ile karşılaştırmalar normal. Özellikle belirtmek isterim bana NFS serisinden gına geldi ve Carbon'u yükleyip silmem arasındaki zaman 1 saattir. Anlayacağınız yeni arayışlar içindeyim bende. TDU'ya kimse laf söylemiyor zaten ki buna bende dahilim o çok ayrı bir kulvarda.. Ama bu demoyu ne umutlar ile indirdim 2 pc de ayrı ayrı hemde ama bune kardeşim yaa.. Ben oyunda BMW M3 ile oynadım. Araç dönüyor tamam ama nasıl sanki ön taraf önünüzde duran ekranda sabit arka taraf dönüyormuş gibi bir izlenim veriyor. Duvara çarpıyorsunuz arabada en ufak bir gerçeğe yakın tepki yok. Ben oyunu kötülemek istemeyen hatta dediğim gibi yeni bir arayışla oynamak isterdim ama malesef üzgünüm. Grafik detayları bence yeterli. Ayrıca iç kamera açısı olduğu için çok memnun oldum çünkü en sevdiğim açıdır ama malesef yazık etmişler güzelim oyuna. Bir araba bu kadar kötü dönüşler yaparmı yav.. Arcade olması ile ilgili değil bence oyunun motoru ilk nasılsa ikincisinde de aynen duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 25 Ekim 2007; 14:48:16 >

• zaten ilk oyunda da kontrol ayrlamada sorun yaşanıyordu ben birtürlü ayarlayamamıştım
  • ya biraz güzel yapsalar rekabet olurdu nfs'yle bizde nasiplenirdik bundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Adam gibi bir link yok mu yaa hızlı çekelim.
    http://www.gamedemos.de/index.php?show=demos&action=details&did=962

Yukarıda vermiştim.

Ama kim ne derse desin ikinci oyun birincisinden daha iyi olmuş.

• oyunun atmosferi güzel duruyor, cıksada ceksem hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Oyunun kontrellerine niye çamur atıyosunuz eğer juiced 1 deki gibiyse ne güzel... Arkadan çeker bir arabayla önden çeker bir arabanın farklı olması gerekir. Demoyu deneyenler Mustang Gt ile denemiş genelde Mustang GT RWD bir araba gayet normal kontrolünün kolay olmaması. Herkes alışmış Nfs deki gibi arabanın tren gibi yola yapışmış gitmesine virajı alamayınca çamur atıyosunuz oyuna. Bence full sürümü güzel olacak.. bekleyin görün

Aynen katılıyorum bence de ilk oyunun kontrolleri gayet iyiydi en azından nfs gibi full arcade değildi tamam sonuçta oyun arcade olacak ama dediğim gibi kontroller ilk oyunun ki gibiyse benim için sorun yok ben zaten zevk alarak oynamıştım ilk oyunu ve kontrollerini de beğenmiştim.

oyundan anlıyanları görmek güzel ya zaten belli kotrolleri beğenmiyenler viraja arkadan cekişlide olsa kaymadan zamklı tekerlekler ile girmek istiyor , önden cekişli arabalar ne süperdi umarım 1deki kontroller değişmemiştir

• ilk oyunda viperı hatırlarsınız .... abooooo... direksiyon takımı olmayanlar için (yani benim için ) çok çok zorlayıcıydı. ama bu çok gerçekçiydi...yani siz 1000 küsür beygirlik bir arabaya aniden gaz verirseniz aynı juiced 1 deki gibi yapar. patinaj çekmekten, spin atmaktan, olduğu yörde dönmekten başka bişi yapmaz. çok çok eğlenceli ve gerçekçiydi bence. umarım 2 de öle olur.
  • @kaan84 dostum söylenenlere göre oynanabilirlik birinci oyundan pek farklı değilmiş ama bu bizim için sorun değil zaten Daha önce dediğim gibi ilk oyunu beğenenler bu oyunu da beğenecekler diye umuyorum. Oynanabilirlik konusunda ise ilk oyundan gerçekten çok zevk aldığımı söylemek istiyorum bir kez daha Kullanımı zor olan arkadan itişli amerikan arabalarını kullanmak bana büyük haz veriyordu umarım ikinci oyunda da amerikan arabalarının sayısı fazladır ama özellikle dodge viper ın olmasını istiyorum

@configsYs hatırlamazmıyız dostum ah ah Modifiye ile 1000 beygire ulaşıyordu viper senin de dediğin gibi ve kullanımı bana çok zevkli geliyordu hakikaten. Kotam dolduğu için ikinci oyunun demosunu indiremiyorum ama ay başına az kaldı sonra indirip deneyeceğim inşallah

• yaa arkadaslar bırakın allah askına nfs kafasını bu oyun gercekten güzel ve nfs de olmayan bircok sey var en basiti,ne o kadar modifiye parcası nede o kadar araba modeli...ve ayrıca arabanın içindeki şoförün direksiyon cevirme hareketi ve camerayı yan olaraka gösterdiğinizde arabayı bi yere carparken içindeki şoförün carpma tepkisini inceleyin bence..nfsde şoför direksiyonu sağa sola cevirmio bile...hee bide bence bu oyunun full sürümünü görün bence,oyun x box 360dan cevrilme ve ben xboxta bitirdim.....oyun aynı, fullu cıksın görün siz onu......

• suuper
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.