Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler güzel ama inşallah ilk oyun gibi olmaz ilk oyunu hiç beğenmemiştim..
  • oha be abi, öyle sistem istenirmi.bare bi anlamı olsa, karşılaştırmak yanlış olur ama tdu dan fazla zevk vereceğini düşünmediğim bi oyun için fazla donanım istiyolar
  • bi arkadaşımız bu oyunu pro street le kıyaslamış topic te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 7 Kasım 2007; 1:50:10 >
  • sormayın yaww.oynamayı çok istediğim bir oyunu gereksinimlerden dolayı açamadım bile...sm2 kart ile de çalışsa ne olurdu yani...crysis motoru ile mi yazılmış anlamadım valla...:D
  • Oyun Güzelle Benzi Ama Keşke Gezme de olsa süper olacak
  • PC sürümü 2 gün sonra inşallah çıkıyor, hadi hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

PC sürümü 2 gün sonra inşallah çıkıyor, hadi hayırlısı.

öküz adamlar nfs ile birlikte niye çıkarıyolarki..erken çıksaydı biraz satardı hiç olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

öküz adamlar nfs ile birlikte niye çıkarıyolarki..erken çıksaydı biraz satardı hiç olmazsa
    PS2, PSP ve Xbox 360'ta yeterince sattılar zaten. Şimdi sıra PC'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Evet, demoyu oynadım ve şunları diyorum ben de.

1. P4 3.2, 1 Gb bellek ve 7600 GT ile ne yazık ki kastı.
    2. PC'de grafikler orta karar.
    3. Araç denetimleri NFS10: Carbon'daki kadar çok arcade değil ama arabalar Midnight Club 2'dekinden daha kolay dönüyor.
    4. Modifiye seçenekleri gayet güzel.
    5. Drift modu NFS10: Carbon'dakinin aynısı ama arabalar NFS10: Carbon'dakinden daha kolay ve daha çok savruluyor. Bir de NFS10: Carbon'daki drift'lerde oyun arabayı birazcık kendisi yönetiyordu ama Juiced 2'de tamamen serbestsiniz.
    6. Daha önceden de söylendiği gibi kokpit kamerası var ve ilk oyunda olmayan restart bu oyunda konulmuş.

Sonuç olarak oynanır bir oyun ama çok iyi bir sistem gerektiriyor.

Resimler:
    Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]

• arabalar oyuncak araba gibi yaw iğrenç oyun
  • tıraş oyun geçiniz.
  • 20 kasımıda geride bıraktık ama oyun hiç biyerde yok.Bence oyun büyük ihtmalle ertelendi (umarım öle değildir)
    Bilgisi olan varmı arkadaşlar...
  • Avrupa çıkış tarihi 7 Aralık'a sarktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Avrupa çıkış tarihi 7 Aralık'a sarktı.

Bu oyunu oynasım vardı ama artık oda yok bu ne böyle ya ertele ertele.
  • Yalnız bu sefer JUiced NFS nin tahtını sallayacak gibi, çünkü pek çok kişi pro street i beğenmedi, inceleyenler çok düşük puan verdiler.
  • Oyunun ertelenmesi benim açımdan kötü oldu beklediğim bir oyundu ama sorun değil bir kaç günlük ertelemenin lafı olmaz Zaten TDU dan başka yarış oyunu oynamıyorum oynasam da hiçbiri onun gibi değil Juiced benim pc de ki ikinci favori araba yarışımdır o nedenle çıkınca zevkle oynuyacağım bir oyun olacak. 7 Aralığı sabırsızlıkla bekliyoruz
  • GameSpot Score : 6.0 Fair

The Good
    Online career mode is a neat addition Drift races aren't half bad Lots of neat visual mods to trick out your cars Plenty of licensed vehicles.

The Bad
    Controls are loose Artificial Intelligence rubber banding is ridiculous Middling production values.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyunun ertelenmesi benim açımdan kötü oldu beklediğim bir oyundu ama sorun değil bir kaç günlük ertelemenin lafı olmaz Zaten TDU dan başka yarış oyunu oynamıyorum oynasam da hiçbiri onun gibi değil Juiced benim pc de ki ikinci favori araba yarışımdır o nedenle çıkınca zevkle oynuyacağım bir oyun olacak. 7 Aralığı sabırsızlıkla bekliyoruz

La Venom, senin burda ne işin var.Hayden Hellgate London'a
  • şaşırmadım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.