Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilki fena deildi yw bu da güzel gözüküyo denemeye değer en azından..
  • İlk oyunu oynamadım ama bu oyuna bakılırsa grafik bakımından oldukça iyi gözüküyor. Tabi ooynanabilirlik de önemli.
    Kane&Lynch: Dead Men bu sabaha kadar inerse, bu oyunu yarın sabah indirmeye başlarım.
  • dün biraz oynayabildim..

oyunda büyük sorun var. sesler açık iken oyunda acayip takılmalar oluyor... fps 30 lardan 3-5 lere düşüp çıkıyor.
    sesi kapatınca düzeliyor. (yabancı sitelere baktım..birçok kişide varmış bu sorun)

şimdi 169.13_forceware sürücüsünü yükledim...akşama deniyeceğim...

oyundan biraz bahsetmek gerekirse ; etkileyici bir giriş videosundan sonra, karakter seçme ekranı geliyor...
    daha sonra seçilen karakteri istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz (göz renginden, saçına , kıyafetine...)

daha sonra kariyer moduna giriliyor.
    deneme yarışlarından sonra, kendi arabamızı satın alıyoruz...
    ayrıca ilerde kendi takımımızı oluşturabiliyoruz...

çok az oynayabildim, sorunlardan dolayı...
    oynanabilirlik ilk oyna göre acayip değişmiş...araba sanki 1 ton değilde 10 kilo..virajlara girişi çok rahat
    keşke şunun ortasını bulsaydılar, çok iyi olurdu. (ilk oyunda virajı dönmek çin işkencesi gibiydi )

oynu adam gibi oynayınca daha güzel bir inceleme yaparım.

• FPS 10-15 arasında bir yerlerde geziyor. Ekran kartım X1600 PRO. Ya bu kadar kötümü bu VGA... Yani görüntülere bakıyorum o düzeyde kasıntı yapacak bir şey yok ortada. Üstelik hangi çözünürlüğü ve detay seviyesini seçersem seçeyim aynı durum sözkonusu. Bu bug'da olabilir, bakacaz artık. Ama oyunu kaldırdım bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

FPS 10-15 arasında bir yerlerde geziyor. Ekran kartım X1600 PRO. Ya bu kadar kötümü bu VGA... Yani görüntülere bakıyorum o düzeyde kasıntı yapacak bir şey yok ortada. Üstelik hangi çözünürlüğü ve detay seviyesini seçersem seçeyim aynı durum sözkonusu. Bu bug'da olabilir, bakacaz artık. Ama oyunu kaldırdım bile.

dostum yukarda söyledim.

sesleri kapatınca bu durum çözülüyor ama sessiz de oynanmazki...

muhtemelen ilaçda bir sorun vardır...ya da yama çıkmasını bekliyeceğiz...
  • Oyun frame'e kilit koyuyor 30 dan fazla alamıyorsunuz acil patch çıkartmaları lazım.
  • Evet oyunda ciddi bi sorun var, düz yolda giderken akıcı bir şekilde oynanırken
    start anında ve viraj dönüşlerinde takılmalar oluyo, patch yada ilaçla alakalı olabilir,
    düzgün oynayabilmek için bi süre daha bekleyecez anlaşılan.
  • ben oyunu son un da internete buldum games.newgoo.net diye bi siteden indirdim kurdum bence güzel bi yarış oyuunu
  • Direksiyona ayarlayamadım kontrolleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LasVegas:::

Direksiyona ayarlayamadım kontrolleri

Evet aynı sorun bendede var.Gamepad ve direksiyonu ayarlıyamıyorum
  • Oyun bir süre oynadıktan sonra hata raporu gönderecem deyip atıyor. Gıcık bir durum. Zaten takılarak oynanıyor... İkinci defa kurdum, ikinci defa kaldıracağım.
  • Çooook sorunlu oyun çok. Bu da Tdu gibi yamasız oynanmayacak hiralde galüba sanursam
  • bu oyunların çoğaltımını yapmadan önce normal bir pc de denemesini yapmıyorlar mı bunlar ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Aralık 2007; 23:25:19 >
  • Oyun bana göre çok kötü olmuş sadece kız resimleri ile milleti avutmaya çalışmışlar.Çevre grafikleri güzel ama arabalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..çarpma sesleri çok kötü olmuş.kısaca aynı SRS gibi olmuş oyun.Bu oyunu oynayınca gözlerim NFS yi aradı.o kadar zaman beklememize rağmen oyun hem çok sorunlu hemde çok kötü çıktı.bu adamlar hiç mi nfs oynamamışlar.oyun bence 6 puanla idare eder not alır.
  • Düzgün çalışmıyor, bir süre sonra atıyor. Yarış ekranında fps yerlerde süründü , son zamanlarda oyun üretenler iyice çuvallamaya başladı. DX10 deniyor, başka birşey yok. Keşke bu DX10 çıkmasaydı, adam gibi DX9 oyunları fln yapılsaydı? Anlam veremiyorum, aradaki fark değecek bir fark değil. Maksat ekonomi canlansın insanlar donanim alsın??
  • ne oyunmuş bee.

bende bugün yarın denerim. ama 1024*768 full de fps 20 nin altına inerse oyunu hemen silerim
    daha pro street te 1024*768 full detayda 4xaa falan açık fps 20 nin altına inmio bunda inerse yuh artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Evet oyunda ciddi bi sorun var, düz yolda giderken akıcı bir şekilde oynanırken
    start anında ve viraj dönüşlerinde takılmalar oluyo, patch yada ilaçla alakalı olabilir,

Bu şekilde takılma yaşayan arkadaşlar vsync(dikey yenileme) ayarını ekran kartı ayarlarında açık konuma getirsinler.Ben bu şekilde kurtuldum bu takılma belasından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Evet oyunda ciddi bi sorun var, düz yolda giderken akıcı bir şekilde oynanırken

Bu şekilde takılma yaşayan arkadaşlar vsync(dikey yenileme) ayarını ekran kartı ayarlarında açık konuma getirsinler.Ben bu şekilde kurtuldum bu takılma belasından...

o sorunları sesi kapatarak aştım bende ama sorun lar devam ediyo
    bu seferde hata verip windows a dönüyo oyun, senin dediğini de yaptım hata verip kapandı yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 9 Aralık 2007; 23:52:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun frame'e kilit koyuyor 30 dan fazla alamıyorsunuz acil patch çıkartmaları lazım.

Ben Bi Patch İndirdim Ama İşe Yaramadi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.