Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kontrollerin sadece keyboarddan olması hiçte iyi olmamış
  • Biz En İyisi GTA IV Bekliyelim
  • Biri bana şu hatayı neden verdiğini söyleyebilirmi acaba

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]
  • uiced 2: Hot Import Nights da vinil decels gibi şeyler i göremiyorum daha doğrusu bulanık şekilde düşük çözünürük de gözüküyo nedeni nedir bileniniz varmı ekran kartından sanıp diriver indirdim ama olmadı bu arada kart asus x1650 512
  • kontroller berbat
  • Ya oyunun neresi takılıyo bende hiç takılma namına bişey olmadı hatta aşırı hızlı bile denebilir. Forumda millette mi bi sorun var bilgisayarlarda mı ne Pes 2008 i sistemi iyi olup takılarak oynuyanlar var bende hıphızlı çalışıyo ama. Şu oyunlara çamur atmaktan vazgeçelim o oyundan atma hataları tamamen video memory yetersizliğinden ya da ram yetersizliğinden kaynaklanıyor.

Oyunun tek eksisi aşırı arcade olması bence tıpkı SRS ye benzemiş ama grafikler fena diil
  • Bu oyunun grafikleri güzel ama oynanış o kadar berbatki. Kontrol denilen birşey yok. Piyasada yerleri yok maalesef. İnsan biraz kendini geliştirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Bu oyunun grafikleri güzel ama oynanış o kadar berbatki. Kontrol denilen birşey yok. Piyasada yerleri yok maalesef. İnsan biraz kendini geliştirir.

+1 sağ soL cok asırı berbat

bi halt cıkmaz bu oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Ya oyunun neresi takılıyo bende hiç takılma namına bişey olmadı hatta aşırı hızlı bile denebilir. Forumda millette mi bi sorun var bilgisayarlarda mı ne Pes 2008 i sistemi iyi olup takılarak oynuyanlar var bende hıphızlı çalışıyo ama. Şu oyunlara çamur atmaktan vazgeçelim o oyundan atma hataları tamamen video memory yetersizliğinden ya da ram yetersizliğinden kaynaklanıyor.

Oyunun tek eksisi aşırı arcade olması bence tıpkı SRS ye benzemiş ama grafikler fena diil

Oyuna ilk başladığımda bende de takılma yoktu ama sonra ne oluyorsa takılmalar başlıyor. Oyunda zaten 30fps kilit var üstüne çıkmıyor. Oyunda bir hata var bişiler olup oyun bozuluyor ve sesleri iptal etmeden oynanmaz oluyor. Oyunlara çamur atmıyoruz bu oyunda var bi anormallik.
    Bu arada 256mb palit 8600gt sonic+ ve 2gb ram de yetmiyorsa bu oyuna daha nası bi sistem kuralım

• oyunu şimdi oynadım. hiç sorunla karşılaşmadım ne girerken ne oynarken, 1152 864te grafikler açık aa 8x olcak şekilde 30 fpsye dayanmış oynuyodum ancak hayatımda gördüğüm en dandik araba kontrollerine sahip bi oyun. eskiden ataride bi f1 oyunu vardı sürekli viraj dönerdik ona benzemiş. ne saçma kıytırık bi oyun yav yapımcıları hiç mi düşünmemiş bu kontrollerin çok saçma olduğunu. çarpınca top gibi sekiyo araba bi hızı filan düşsün çakılsın kalsın alla alla. nfs rezaletti bu da rezalet araba oyunu yok yav

bi de utanmadan 6 gb kaplıyomuş salağa bak shift+delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 11 Aralık 2007; 23:39:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Biri bana şu hatayı neden verdiğini söyleyebilirmi acaba

aynı hatayı bendede veriyor, biri yardımcı olmuycakmı neden bu hatayı veriyor , oyuna giremiyoz valla
  • Vista'ya geçince oyunu yeniden kurdum, bakalım bakalım DX10 desteği nasılmış diye. Oyun bu sefer XP'deki sorunları yaşatmadı. Genel olarak çok hoş bir havası var, bu atmosferi maalesef doğru işleyemeyerek güzelim oyunu batırmışlar. Kontroller rezil ötesi. Direksiyonda çalışmadıki, direksiyonla deneyelim. Framelock olduğu için 30 FPS geçilmiyor.

Yazık çok güzel fikirler harcanmış. Yeni bir efsane olabilirdi ama, basitçe hatalar yüzünden olay bitmiş
  • quote:

Ya oyunun neresi takılıyo bende hiç takılma namına bişey olmadı hatta aşırı hızlı bile denebilir. Forumda millette mi bi sorun var bilgisayarlarda mı ne Pes 2008 i sistemi iyi olup takılarak oynuyanlar var bende hıphızlı çalışıyo ama. Şu oyunlara çamur atmaktan vazgeçelim o oyundan atma hataları tamamen video memory yetersizliğinden ya da ram yetersizliğinden kaynaklanıyor.

YA SABIR !

Sende takılmadı diye oyun sorunsuz diyosun yani,
    kendi sistemini baz alarak yorum yapıyosun !

Diğer arkadaş gibi bende de 2 gb ram ve 8600gt ekran kartı var,
    oyuna çamur attığımız falan yok takılıyosa takılıyodur niye yalan söyliyelim,
    tamamen RAM yetersizliği yada video memory yetersizliği gibi bi cümle kullanmışsın,
    daha ne olacaktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

quote:

YA SABIR !

tamamen RAM yetersizliği yada video memory yetersizliği gibi bi cümle kullanmışsın,
    daha ne olacaktı.

Tamam işte yanlış bişey mi söyledim onlardan kaynaklanıyo o hata mesajları. Ayrıca benim de 8600 gt sonic+ ve 2gb ram var E6420 işlemci ve vista kullanıyorum bende niye hiç takılmadı 2 gündür sürekli oynuyorumm. Ya oyununuz da bi sorun var ya da kullandığınız ilaçta.

Oyunda farkettiğim bi bug var ekranda sarımsı çizgiler çıkıyo bazen ama o da oynanışı ve performansı etkilemiyo. Oyuna acil patch lazım o kesin de

Bende Niye kasmıyo acabaaa çok mu mükemmel benim PC şimdi

• Oyunu test ettim. 1280*1024 full ayarlarda(aa kalite 3 ) herşey açık

cariyerin ilk böllümünde 70 sn lik bi test.
    Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    1292, 70000, 13, 24, 18.457

1024*768 full++++

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    1907, 70000, 20, 31, 27.243

not: Benchler sırasında kamera arabayı dıştan gösteriodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

quote:

aynı hatayı bendede veriyor, biri yardımcı olmuycakmı neden bu hatayı veriyor , oyuna giremiyoz valla

Ekran kartlarınız SM3 desteklemiyor diye veriyodur

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

quote:

YA SABIR !

daha ne olacaktı.

Tamam işte yanlış bişey mi söyledim onlardan kaynaklanıyo o hata mesajları. Ayrıca benim de 8600 gt sonic+ ve 2gb ram var E6420 işlemci ve vista kullanıyorum bende niye hiç takılmadı 2 gündür sürekli oynuyorumm. Ya oyununuz da bi sorun var ya da kullandığınız ilaçta.

Oyunda farkettiğim bi bug var ekranda sarımsı çizgiler çıkıyo bazen ama o da oynanışı ve performansı etkilemiyo. Oyuna acil patch lazım o kesin de

Bende Niye kasmıyo acabaaa çok mu mükemmel benim PC şimdi

Nası onlardan kaynaklanıyo yetersiz olan nedir burda???
    madem sende de aynı parçalar var ve sende takılmıyosa sadece bizdeki ram ve video belleği nasıl yetersiz olur???
    Sizdeki ram ve video belleği yetersiz ondan hata veriyo diyosun, sonrada bende de aynısı var diyosun !
    Ben oyunun mükemmel pc istediğini söylemedim, hatta yetersiz olabileceğini de sen söyledin zaten !

Oyun tek relase grubundan çıktı zaten, başka versiyonu çeşidi falan yok ki, farklı ilacı da yok bi tane ilaç var zaten ortada,
    Bana göre vista ve dx10 istiyo bu oyun, ondan bu sorunlar sende çıkmıyo olabilir, sende düzgün çalışmasını şimdiik buna bağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 13 Aralık 2007; 0:48:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

quote:

Ekran kartlarınız SM3 desteklemiyor diye veriyodur

Yandan sistemimin özelliklerine bak istersen

• Aynı hatayı bende de veriyo ama benim sistem yetmediğinden heralde...Lanet oyun...
  • Oyun Vista'da yandaki sistemde 30 kare anca verdi. Herşey full iken bazen saniyede 15 kareye de düşüyordu. İlginç değil mi? Yazıklar olsun sana Juice Game, sen al adam gibi bir prodüksiyonu, böylesine ucuz hatalarla batır...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.