Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis4565

lütfen yardıımmmm
    quote:

arkadaşlar oyun yükledim başlatıyorum sadece ses var görüntü yok nedn olabilir yardım ......

Ekran kartın ne acaba...???
  • atı mobility radeon X700 256mb
  • quote:

arkadaşlar oyun yükledim başlatıyorum sadece ses var görüntü yok nedn olabilir yardım ......

O ekran kartıyla nasıl oynamayı düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

pinky adamın ekran kartı nerde yazıo sorması ayıp ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero34

quote:

quote:

pinky nin yazdıgı mesajın bir üstüne bak

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: sero34

quote:

quote:

pinky nin yazdıgı mesajın bir üstüne bak

dikkatsizlik. bende dedim pinky kahin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 24 Aralık 2007; 21:27:01 >

• ya açılmayan oyun yok bu kadar ne varki bu oyunda oynıyamığcam??? ekran kartı paylaşımsız 262mb ,2gb ram var ne gerekliki başka ??????????
  • quote:

ya açılmayan oyun yok bu kadar ne varki bu oyunda oynıyamığcam??? ekran kartı paylaşımsız 262mb ,2gb ram var ne gerekliki başka ??????????
    Shader model 3.0. X700 bunu desteklemiyor.
  • Arkadaşlar şu Vinly sorununu çözen varmı biri bana cvap vere bilirmi ilacıda yükledim ama hala vinl ler iğren gözüküyor bi yardım lütfen artık
  • arkadaslar ben bu oyunun ilk versionunu oynadim hic beyenmedim.

buda onun gibi mi. yani araba surusu duzeltildi mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

arkadaslar ben bu oyunun ilk versionunu oynadim hic beyenmedim.

buda onun gibi mi. yani araba surusu duzeltildi mi.

Ilk versiyonu surus olarak bundan kat kat daha guzel
  • Bende bayramda indirdim oynadım ama görüntülerde sorun çıkınca hevesim kaçtı bıraktım. Level 7-6-5 güzel geçtim ama level 4'te donma yapmaya başladı. Solo driftlerde fps iyi ama 6-8 araba olunca kalkış ve virajlarda donma yapıyor. yeni crack varmı işe yarıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altotito

Bende bayramda indirdim oynadım ama görüntülerde sorun çıkınca hevesim kaçtı bıraktım. Level 7-6-5 güzel geçtim ama level 4'te donma yapmaya başladı. Solo driftlerde fps iyi ama 6-8 araba olunca kalkış ve virajlarda donma yapıyor. yeni crack varmı işe yarıyor mu?

yok bide kötü olsun.
  • Evet, oyunun tam sürümü elime geçti ve yükledim. Demodan bu yana optimizasyonda büyük ilerleme kaydedilmiş. Şöyle ki demo Prescott 3.2, 1 Gb bellek ve 7600 GT'de çok sürünürken tam sürüm neredeyse hiç kasmadı. Demonun aşırı kasması yüzünden sürüş hakkında yeterince fikir edinememiştim ama tam sürümde fikir edinebildim. Arabanın dönüşleri NFS10: Carbon'dakine çok benziyor, yalnız bundaki sürüşün NFS10: Carbon'dakinden iki temel farkı var. Birincisi, hızlı giderken NFS10: Carbon'dakine alışık şekilde dönersek arabamız savrulabiliyor. İkincisi, dönüşlerde az da olsa yavaşlamamız gerekiyor. Oyunu oldukça eğlenceli buldum ayrıca, kesinlikle ilk oyundan kat kat daha iyi. NFS11'i beğenmeyenlere önerimdir.

Yalnız ilginç bir şey var ki; Xbox 360 portu olan bu oyunun menülerinde A, Y, X gibi Xbox 360 tuşları bulunuyor ve Enter, Esc gibi alışık olduğumuz tuşlar yerine klavyeden bu Xbox 360 tuşlarının üzerinde yazan harflerin tuşlarını kullanıyoruz. Juice Games gerçekten şaşırttı beni bu durumu anlayınca, hatta biraz güldüm bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Aralık 2007; 13:40:09 >

• beyler oyunda arabaların werdiği tepkiler nası arabaların grafikleri we yapay zekası nası

we birde carier mod warmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 27 Aralık 2007; 20:20:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiltord_ua

beyler oyunda arabaların werdiği tepkiler nası arabaların grafikleri we yapay zekası nası

bunlara ek olarak gece gunduz gecişleri yagmur camur kar efektleri varmı tesekkurler
  • allahım ya ben cok zevksizim yada yahatımın en güzel yarış oyununu kimse begenmiyor bebeligimden beridir ateri oynarım altını çizeyım ama fps arada bir cok düşüyor
  • aaaaaaaaaaaaaa nekadarda salak bi oyun sesleri kapayınca donma olmuyor hayatımda ilşk defa boyle bişi gördüm ama genede güzel grafikler dehşet
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

quote:

Orjinalden alıntı: wiltord_ua

beyler oyunda arabaların werdiği tepkiler nası arabaların grafikleri we yapay zekası nası

bunlara ek olarak gece gunduz gecişleri yagmur camur kar efektleri varmı tesekkurler

beklemedeyim 1 cvp lutfen
  • Oyunu oynayan arkadaşlar sizde rakipler ya size ya da bi yere çarptığında sağ üst köşede ufak bi video gözüküyomu bende gözükmüyo acaba sadece xbox ve ps3te mi var o sadece sesi gelio rakibin ama görüntü çıkmıyo

Ayrıca oyunun ps3 ve xboxta oynanışını gördüm gayet güzel hem o vinyl sorunu yok hemde kontrollerdeki saçmalıklar. Her zamanki gibi yine PC'ye kötü bir port olmuş oyun nedir bu PC cilerin çektiği konsollardan
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.