Oyunu oynayan arkadaşlar sizde rakipler ya size ya da bi yere çarptığında sağ üst köşede ufak bi video gözüküyomu bende gözükmüyo acaba sadece xbox ve ps3te mi var o sadece sesi gelio rakibin ama görüntü çıkmıyo
Ayrıca oyunun ps3 ve xboxta oynanışını gördüm gayet güzel hem o vinyl sorunu yok hemde kontrollerdeki saçmalıklar. Her zamanki gibi yine PC'ye kötü bir port olmuş oyun nedir bu PC cilerin çektiği konsollardan
Oyun bugün elime geldi circuit larda feci donma yapıyor oyun hiç iyi port edilememiş ama modifiye ve araç sayısı olarak güzel
Sende kasıyo falan ama oynuyosun benimki sse 2 desteği yüzünden onuda yapamıyo
quote:
Orjinalden alıntı: CooperCrew
Sende kasıyo falan ama oynuyosun benimki sse 2 desteği yüzünden onuda yapamıyo
yakında sende oynucaksın merak etme inş.
bugun oyungezer ile pcnet aldim pcnet'ten demosu cikti bunun.. yahu insan arcade yaris yapar da komple arcade olmaz ki.. virajlarda duran lastiklere carpiyorum araba yavaslamak yerine daha da hizlaniyor bir de drift NFS Carbon a gore falan cok zor geldi bana
bu oyunu bende aldım oyun gerçekten ilk juiced den farklı bir kere onun o basıt goruntulerı değişmiş ve daha gerçekçi olmus fakat aracların seslerini bir de daha guzel yapsalar hemen hemen butun arabalarınkı aynı ama arabalar çok güzel megane astra yeni kasa civic bunlar ve daha bir çoğu oyunu cazip kılıyor ve tabiki modifiye body kıt leri jantları güzel olmuş tebrikler tavsiye ederim prostreet i beyenmeyenlere birde ben bişey sorucam bu yasa dışı sokak yarışı oyunlarına çokmu karşı çıktılarda prostreet juiced 2 falan pistlere taşındı
yahu gene az donma var bu donmaları çözecek bişi yokmu yama felan
Yaaaaa arkadaşlar allah için şu vinil keskinlik sorununu çözen varmı bi yardım edin yav yokmu bilen bi delikanlı cevabı
ben oynuyorum şuan leuge 4 teyim oyunun en beğendiğim ozelliği driftleri mükemmel yanı onceki iki gun kareşimle oyunu bıraktık drift kapıştık:D bu arada rekorum 1.923.000(yanı tek seferde) pro street facıasından sonra çok guzel geldi teşekkurler juıced herkese tavsiye ederim
ya böğle oyun olurmu bu cağda bu oyun yapılırmı tlf oyunu gibi olmuş 1. versiyonu cok seven biri olarak 2. felaket geldi , iğrendim tiksimdim resmen , pro street e can kurban
ya birşey sorcam su prototype mod nasıl yapılıyor? ben o yarışları yapamıyorum şuan nerden açcaz acaba acil yardım please
100 000 modifiye parça ve araç sayısını görünce direk indirdim, sonuç : logitech momo'yla oynayamıyorum ... ya akıl var mantık var, araba yarışı yapıyorsun direksiyon desteği yok zaten fizik olayı iptal oyunda, çarpışmalar çok saçma, motor sesleri bütün araçlarda aynı motor varmışçasına geliyor. biraz , çok çok az gerçekçi sürüş istiyorum ya :( pro street de driftte 10 sn de 100 km yapamayan 700 hp lik arabalar gibi bu da saçma sapan bir oynanışa sahip ... konu güzel, ortam iyi düşünülmüş, hikaye güzel, detaylar baya ince düşünülmüş, ama iş grafiklere ve oynanışa gelince oyun bitmiş orada ... ölümüne rbr ...
hala yokmu yama yahu
Pro Street de bu da çok gereksiz boşuna çıkarmışlar Eski nfs ler 10 çeker
Yapımcı hakkında pek bişi bilmiyorum ama ilginç gözüküyor..
harbiden yama olsa daha zevkli olacak oyun bence harika ancak ses problemi var sesleri kapatınca kasmıyor açınca kasıyor, 8800gt ile:O
Şu aralar hiç yeni oyun çıkmıyor bende güzel bişe arıyordum şimdi bu oyunu indiriyorum bakalım nasıl bişeymiş
Boşuna indiriyorsun. 10 dakikalık bile ömrü yok üzgünüm
kopya dvd sini aldım dosya eksik çıktı kurulmuyo oyun
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
kopya dvd sini aldım dosya eksik çıktı kurulmuyo oyun
bu işte yukarıdan sana bi işaret KURMAAAA
Allah ın sevdii kuluymuşum 3 ytl le kurtardım paçayı o zmn