arkadaşlar ben oyunu denetim masasından kaldırmak istiyorum ama hata veriyor nasıl kaldırıcam bu oyunu pc den ya yardm edin...
oyunu oynayanlar bana crackini atabilir misniz benim ki hata veriyor oyuna girmiyor acaba ondan mıdır ki
oyun bence kötü değil
Oyunu indirebilecegimiz bir yer var mı beyler! tek link olursa sevinirim. İlginize teşekkurler.
Yok mu inidrecegimiz yer yaaaa
turkish warez de var 10 parça indirmek üyelik istiyor
aslında bende indiricem üyelik istiyo inşallah çalışır üye olur indiririm linklerde kırık değildir belki
boşyere indirirsiniz , söz dinlemiyen indrsin denesin , felaket ötesi kötü gercekten 1. daha iyi bi oyundu
Bende sees var görüntü yok nasıl düzeltirim
hani 1 serisi kötü derdiniz
Oyun komple hata.
esasımda fenada degil oyun
oyun bana güzel gelmişti de burda berbat diye bağıranlar arasında ses çıkaramamıştım bakın beğenen başkaları da varmış
yaa arkadaslar bu oyunun ilacını nasıl indirebilirim..biri link verir yada pm atarsa sevinirim..
E8400, 2gb ram, 8800Gt ile oynayamıyorum ne berbat bir oyunmuş böyle 1182*864 sonra 1024*768 yaptım yine oyun takılıyor. Bazen de exe de hata verip oyundan atıyor. oynayamadımki iyi yada kötü bi anlayayım.
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
E8400, 2gb ram, 8800Gt ile oynayamıyorum ne berbat bir oyunmuş böyle 1182*864 sonra 1024*768 yaptım yine oyun takılıyor. Bazen de exe de hata verip oyundan atıyor. oynayamadımki iyi yada kötü bi anlayayım.
Olamaz olmaması lazım. Benim sistemim de herşey full+full hiçbir kasılma vs yok. Sistem panelinden sistemime bakabilirsiniz. Mutlaka sizin oyunda veya sisteminizde bir sorun var. Hdd iniz doluysa ve uzun zamandır defrag yapmadıysanız yapın derim. Virüs falan da olabilir o nedenle sağlam bir anti virüs programı ile bir tarama yapın. Dediğim gibi ayarlar bende full+full ama hiçbir kasılma yok.
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
Olamaz olmaması lazım. Benim sistemim de herşey full+full hiçbir kasılma vs yok. Sistem panelinden sistemime bakabilirsiniz. Mutlaka sizin oyunda veya sisteminizde bir sorun var. Hdd iniz doluysa ve uzun zamandır defrag yapmadıysanız yapın derim. Virüs falan da olabilir o nedenle sağlam bir anti virüs programı ile bir tarama yapın. Dediğim gibi ayarlar bende full+full ama hiçbir kasılma yok.
Hdd te oyun kurulu haliyle 15gb yer boş, exe crackli ondan olabilirmi acaba. Gerçi defraga baktım şimdi çok parçalanmış dosya gözüküyo, 2 oyun silmiştim ondan olsa gerek şimdi deniyorum defragı. Sonucu eklerim.
Sesi kapatmayı deneyin Ben 1208x1204 full 50-60 fps açıyorum ses kapalı tabi
@ByAdmin elbette oyunun kopya olmasından kaynaklı ilaç sorunu da olabilir defrag işleminden sonuç alamassan bir de farklı bir ilaç denersin
@CooperCrew bu ses olayı bende olmuyor yani ses ile ilgili bir problem olmuyor ama bazı arkadaşlarımda ve forumda ki bazı kullanıcılarda sesi kapatınca fps artışı görülüyor garip bir durum ama sistemi iyi olmasına rağmen kasılmalar yaşayanlar bir de bunu denesin bakalım işe yarayacak mı?
Denerim ama ben en çok bu oyunun pc versiyonunun unutulmasına kızdım ne patch var ne başka birşey