Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CooperCrew

Denerim ama ben en çok bu oyunun pc versiyonunun unutulmasına kızdım ne patch var ne başka birşey

Evet haklısın herhangi bir yama çıkmış değil. TDU için de uzun süre beklettiler sonra 1.66a yaması çıktı bir sene sonra da mega araç paketini çıkarttılar en azından bu son çıkan araç paketi iyi oldu ama Juiced için herhangi bir ekstra yok maalesef
  • Evet arkadaşların dediği gibi sesi Tamamen kapatınca kasma sorunu düzeiliyor ama oyunda sessiz oynanmıyorki. Ayrıca yine zaman zaman oyundan atıyor. Birde kullanıcı save i gözükmüyordu, buda bir defa başıma geldi. Oyun sorunlu yani

Bilmiyorumki ne yapayım Patchi bekleyeyimmi yoksa oynayayımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 28 Mayıs 2008; 16:34:20 >
  • Sesi kapatsanız bile oyundan atma sorunu olan kimse varmı, sorunsuz olan varsa bana bi zahmet o exe den yollayabilirmisiniz.
  • ben bu oyunu kurdum ve oynuyordum ve atma olsun donma olsun her çeşit hata oluyor hiç zevk almadım benim sistemde öyle kasılacak bir sistem değil kaldırdım bence sorunlu bir oyun
  • ben juiced 2 hin exesine tıklıyorum açılmıyo sistem gereksinimi ölçme sitesinde ram cpu hızı video card yeterli değil babamın bilgisayarında yükledik ekran siyah oldu
  • Ben Sevmiyorum Bu Oyunu Nerde Eski NFS II
  • irternetten indir bul
  • arkadaşlar oyun ses kartı istediği için böyle sorunlar yaşanıyor.....şöyle bi yöntem denedim ve ses problemi ortadan kalktı...fps de düşmedi...işe yaradığı için sizinle paylaşmak istedim...umarım işinize yarar...oyunun demosunu indirdim ve içindeki exe ile kurduğum oyunun exesini yerdeğiştirdim...bi nevi crack yani...problem ortadan kalktı..
  • O kadar laf edilmiş hala yukarılarda ilginç
  • :S bu ne be herkes bi laf etmiş oyuna.. tam bi yarış oyunu hastasıyım böle oyun 1-2 defa oynamışımdır. kalite oyun.. hd3200 ile oynuyorum 2. ligdeyim şu an. ne takılma ne bilmem ne hiç bi sorun yok. özellikler driftler harika oLmuş.. aradığım oyun buydu benm. nese yine karışmayalım biz zewklere.
  • Daha fazla hatalara dayanamayıp oyunu sildim, patch yayınlanıp hatalar düzeltilirse tekrar kurarım.
  • oyun laptop t a çalışıverdi bende ordan oynuyorum
  • 1. Vasat
    2.Si Ondanda Vasat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 8 Haziran 2008; 0:50:21 >
  • saol paylaşım için
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin bunun sorununu nerden giderebilirim:
    1.Vinly keskinliği
    2.Sesleri kapattığım hade yine donuyor(Sistemim Yeterli)LütFEn
  • çooooooooooooooooooooooooook gereksiz bi oyun grid ve dirt varken
  • Grid i gördükten sonra bu oyuna bakmam asla. Bi aralar kurup oynamıştyım idare ederdi. Ama grid çıktı herşey değişti ne yazıkki. Codemaster F1 i çıkarsın ondan sonra zaten başka araba yarışı zor oynarım ben. Yani olay şu. Codemaster yenisini çıkarana kadar en iyisi GRID.
  • İlk oyun yerine mario yu tercih ederdim 2. side aynı mı acaba değilse alıcam kararsız kaldım...
  • Desenize bu da yalan oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Kendimde dahil olmak üzere bu oyunu alanlara indirenlere kuranlara vs acıyorum ya.Araba kutu gibi sağa sola dönüyo falan.Sağa basıyorum arabanın önü sağa arkası sola dönüyor

AYNEN +100

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.