Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.237
Cevap
103
Favori
780.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler herkese. 2021 model aracımın multimedya ekranındaki ses artırma azaltma(aynı zamanda açma kapama tuşu) tuşu çalışmıyor. Basarak açıp kapatmada bir sıkıntı yok ama dönerken sıkıntı var. Bi çeviriyorum bi anda son sese getiriyor, bi anda tamamen kapatıyor, kafasına göre hareket ediyor artırıp azaltıyor sesi. Nasıl üstesinden gelebilirim bu sorunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman -- 11 Haziran 2024; 6:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende de aynı multimedya sorunu vardı (2021 juke platinum), sanırım kronik. Garanti kapsamında serviste düzelttiler, parça değişimi vs. olmadı. Tekrar ederse sökülmesi gerektiğini de söylediler. Şimdilik problem yok. Servise götürmenizde fayda var, selamlar

• Merhaba,

Aşağıdaki problemi daha önce yaşayan oldu mu, nasıl çözebilirim. Aracın şerit takip, çarpışma önleme gibi sistemleri arıza veriyor.

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

• kcanalp14 K kullanıcısına yanıt
    Servise gostermeniz de fayda var,sizin mudahele edebileceğiniz bir sorun gibi gozukmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Son dönemde yetkili serviste periyodik bakım yaptıran oldu mu acaba? Yaptıran varsa aracın model yılı neydi ve ne kadara yaptırdınız?

• gfreeman G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,ben alırken sormustum 2024 model periyodik bakım 7000 tl demişlerdi izmir için

• 2012 Nissan Juke klimayı açınca sıcak üflüyor , neden olabilir ?

• Merhaba bugun lastik patladıgi için bir yerde durdum,Ve bu goruntu ile karsılastım,2 aylık aracta bu kadar pas normal mi sizce?

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

• Son zamanlarda sıfır juke alan oldu mu? Ne kadara iniyor bayiler, ona göre pazarlığa gireceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Merhaba platinium mayıs basında 1470000 e aldım

• Sevgili arkadaşlar, 2021 manuel juke almayı düşünüyorum. Aklımı kurcalayan birkaç konu var, deneyimli olan arkadaşların cevapları benim için değerli olacak:

1. Aracın süspansiyonları orta-sert olarak değerlendirilmiş. Bu konuda konfor olarak rahatsız olan oldu mu?

2. Motorun kronik bir sorunu ile karşılaştınız mı? Elektronik hata kodları alma durumu sık mı?

3. Otomatik viteslerde ilk kalkışta hareketlenmeme, sonra birden şaha kalkma durumu manuelde yok sanırım?

4. Aracın rüzgar, yol, lastik, motor sesi alma durumu nasıl?

Şimdiki aracım 2020 model Peugeot 2008. 1.2 motorun kronik sorunları yüzünden satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 29 Haziran 2024; 20:32:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Yaklaşık 6 aydır 2020 model (2021 çıkışlı) platinum dct olanını kullanıyorum. Aşağıda yazmaya çalıştım;

1. Focus MK3 HB'den geçiş yaptığım için süspansiyonları oldukça sert geldi, yol üzerindeki en küçük çukuru bile hissediyorsunuz. Ancak zamanla alıştım.
    2. Motor kısmında hiç bir problemle karşılaşmadım, 1.0 olmasına rağmen torku vs. gayet yeterli. Yakıt konusunda ise şehir içi 8-9 lt, şehirlerarası 6-6,5 lt değerlerini gördüm. Elektronik arıza olarak ise yukarıda yazdığım sistem hatası mesajıyla karşılaştım. Sanırım bu kronik, henüz servise götürmedim.
    3. Evet otomatiklerde bu durum var, ona da zamanla alışıyorsunuz. Manuel kısmını bilmiyorum.
    4. Araç özellikle cam kısmından ses alıyor, yan camları oldukça ince geldi bana. Yol sesi de mevcut, bendeki lastiklerin kondisyonu çok iyi değil, bundan dolayı da olabilir.

Son fiyatları bilmiyorum ancak genel olarak f/p bakıldığında fazlasıyla hakediyor. Son derece dolu bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcanalp14 -- 1 Temmuz 2024; 12:2:12 >

• nofear4835 N kullanıcısına yanıt

Ben 2023 platinium otomatik kullaniyorum, 2023 aralik sonu sıfır aldım suan 7.000 km de

1. Ben egea dizelden geçtim bu nedenle bence suspansiyonlqr gayet konforlu, üzerinde 205-65-17 jantlar var, ben suspansiyonlardan çok memnun ( bir dönem 19 jant olarak satılmış bu jantlar ile ilgili konfor elbette bendeki ile aynı olmaz)

2. Hayır, kış döneminde sabah kralı çökmüş ise ilk calistirma da bir kaç defa çarpışma önleme sistemi hata uyarısı çıkıyor bu nissan da kronik bir sorun sanıyorum diğer model kullanan arkadaşlarımda benzer uyarılar almış.

3. Otomatiklerde var evet, Manuel bilmiyorum bizim araclar da Manuel üretim varmi onu da bilmiyorum.

4. İstanbuldan, tarbzon, eskisehir ve İzmir e gidip döndüm. 120 km üstünde camlardan rüzgar sesi geliyor ama motor sesi veya lastik sesi almadım. Ben dizel araçtan sonra bu araçla sanki elektrikli araç sürüyormuş gibiyim :) yol yorgunluğu yapmiyor ve motor sesi hic beni rahatsız etmiyor...

Kararın hayırlı olsun şimdiden, Kazasız belasız kullanırsın inş.

• kcanalp14 K kullanıcısına yanıt

Ben mesajınızı atlamışım, ne oldu hocam sonrasında ne yaptınız?

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

Sistem hatası dışında açıkçası bir problem yok, kullanmaya devam ediyoruz :) servis sonrası buradan yazmış olurum

Bu arada bendekiler 225-45-19, bu yüzden biraz rahatsız edici, 17 olanlar tabi ki konforludur

Selamlar

• Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, artıları eksileri değerlendirip golf 8 ile yeni juke arasında bir seçim yapacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt
    Juke platinum için 1365 dedi İstanbul da bir bayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

2024 makyajlı olan için değil mi,

Çok iyi fiyat vermiş,

Normalde fiyatlar aşağıdaki gibi

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 8 Temmuz 2024; 11:12:34 >

• nofear4835 N kullanıcısına yanıt

bu aracın hitap etmek istediği kullanıcı kitlesine bakarak 2. el satışında manuel zor satılır, eğer manuelini alıcaksan daha da fiyatını düşür, bu fiyat bence yüksek, sende satarken zorlanırsın çünkü.

Ben olsam otomatik tercih ederdim, otomatik olarak alıcaksan da fiyat ile ilgili birşey diyemiyorum 2023 model aynı km'de ilanda gördüm senin ilana baktıktan sonra 50.000 tl fark vardı fiyatında...

karar, zevk senin, hayırlısı olsun şimdiden...

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.