< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (412. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İstanbul'da 4-5 bayiden telefon ile görüştüm 8500 TL fiyat istiyorlar hemde pazarlıkla. İzmir iyi sayılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi bayiler hocam, bana yüzbaşı 9.400 TL dedi,
bende yarın gitmeyi planlıyorum, bayi ismi verirsen onlara gideyim.
-
Bahçelievler Park, Mar ve Kuzey
Ama önceden randevu alın bence online alınan randevu saatleri her bayiyiyi kapsamıyormuş.
Tamamdır teşekkür ediyorum.
Ben şimdi Anadolu yakasındaki bayileri tekrar aradım...
Yüzbaşı 9.350 TL
Kemal tepret de 9.800 TL,
Bostancıoğlu 9.200 TL,
GÜLAN 8.500 TL dedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 23 Aralık 2024; 14:23:40 > -
Gülan Anadolu yakasında mı?
Siz aracı hangi bayiden aldınız?
Gülan altunizade de
ben çekmeköy yüzbaşıoğlundan aldım.
-
Juke kulübü olarak konvoy yapıp İzmir'e gidip toplu bakım yaptırıp dönelim madem😜
Ben de 1. yıl bakımına verdim 2023 Juke. Fiyat 7500 çıkardılar.
-
Yerine göre fiyat vsr demekki.
Nissan bayileri kafasına göre fiyat veriyor sa kafasına göre de malzeme kullanmiyordur inş.
Istanbulda Anadolu yakasında 8.500 - 9.800 arasında 4 bayi fiyat verdi.
500 km ötede fiyat 7.000 tl ye düşüyor, satarken de sifirini böyle satmazlar ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar şu an bayideyim, servis de beklerken sıfırlara bakayım dedim
Bizim araçların sifirlari 1.7 milyon TL, 300.000 tl sıfır faizli 12 taksit li kampanya ile satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 24 Aralık 2024; 18:13:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi akşamlar herkese. Otomatik vitesi P konumundan çıkarırken zor çıkıyor, tak diye ses gelmiyor ama bir az güç kullanmam gerekiyor, ama R'den N'ye ya da N'den D'ye alırken kolay geçiyor. Geçen servise söyledim, Jukelarda hep böyledir dedi, acaba sizlerin de arabasında durum aynı mı? (Arabayı park ederken önce N'ye el frenini çek, sonra P'ye al tavsiyesini hep uyguluyorum ve şanzımana yük bindirmiyorum)
-
Arabam Juke platinum 2023
-
bende öyle değil, mandala basıp kolayca p den d ye yada r ye alabiliyorum.
-
Kesinlikle öyle değil, bende de 2023 Juke platinium var, eski arabamda uyguladığım önce N'ye formülünü artık hiç uygulamıyorum, hatta artık el freni ile işim yok, otomatik çekiyor, harekete edince otomatik bırakıyor o denli dikkat etmiyorum yani buna rağmen dediğiniz durum yok, araç daha 20.000 km olmadı, bu araçlar daha yeni, o bahsettiğiniz olay uzun süreçte rampalarda şanzımana yük bırakılarak park edilen biraz kilometreli araçlar için geçerli.
-
Merhaba, bende de böyle bir problem mevcut, yokuşta daha belirgin halde, aracım 45 binde. Yenilerinde bu durumu çözmüş olabilirler.
-
Herkese merhaba ,
Yaklaşık 1 ay önce aracımla bir kaza geçirdim. Kaza yı ön ve attan olduğu için su radyatörünün arkasında ki motor (ecu) beyni hasar geldi. Ustanın isteği doğrultusunda çıkma beyin bularak byeni gelen beyni eski beyin ile birlikte beyinciye verdim. Yoğunluktan dolayı aracı kabul etmedi ama eski beyinde ki bilgileri yeni aldığım beyine aktaracağını söyledi. 3 gün sonra bütün bilgileri sorunsuz aktardığını söyledi. Ben de beyinle birlikte arabamın yanına ustaya beyni götürdüm. Beyni taktıktan sonra aracım beyni görmedi. Beyinci de pc ekranında gözüktü bilgiler. Usta ne yaptıysa beyni görmüyor. Hava yastığı beyni vs herşeyi görüyor ama ecu beynini kesinlikle görmüyor. Beynin ve kablolarda ısınma oluyor usta normal dedi ama bilemiyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Çözüm önerebilecek kimse var mı çözümsüz kaldım. Şimdiden teşekkür ederim.
Aracım juke 2017 1.5d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X