< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (411. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar,
Sağlıklı keyifli günleriniz olsun,
yakın zaman da aracına yıllık bakım yaptıran varmı ?
aracım 11.000 km de ama yıl bitmeden garantiden çıkmasın diye yıllık bakım yaptırmayı planlıyorum. fiyatları bilen yada giden fiyatını yazarsa çok sevinirim.
-
Merhaba
Benim araç 9 bin km oldu ve bu ay bakıma bende götüreceğim. Nissan Park (İstanbul) 8500 TL fiyat verdi ilk bakım için. Birkaç bayi daha aramayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaslar sağ far içinde bugulanma ve damlacık sorunu var,bunu yasayan baska arkadaslar var mı? Buna ne gibi bir cozum uyguluyorlar,far degisimi mi oluyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erdoganb
Dün sart stop sistem arızası yazdı ekranda.
Start stop işareti yanıp sönüyor start stop çalışmıyor şu an...
Diğer güvenlik sistemlerinin de çalışmadığını söylüyorlar YouTube'da...
Üf ya durduk yerde ne oldu şimdi.Start stop sistem hatası yazıyordu, makineye bağladılar resetlendi ve düzeldi. Herhangi bir arıza yokmuş.
Şu an düzgün çalışıyor bi sorun kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben az önce çekmeköy bayisi yüzbaşıoğlu nu aradım 9.300 TL dediler.
sadece bakım olsa, benim ay sonu sigorta yenilenecek 5.000 TL, kasko da 10.000 TL bu ay yemeyip, içmeyip arabaya çalışıcam galiba...
-
bence farında kırık/çatlak var, bu garantiden yapılmaz :( far tamiri yapanlar var onlara yaptırman lazım.
sen istersen yine de bir servise sor tabi ....
dışarıdan bakayım dersen de ümraniye de geçerken sadece bu işi yapan bir dükkan görmüştüm, tabelası "far merkezi" gibi birşeydi. Akdeniz caddesi üzerinde google dan bir bak istersen istanbul anadolu yakasında isen mesafene göre fiyat al/uğra...
-
-
merhaba, @volkan_efe beyin bahsettiği gibi kırık/çatlak olabilir.
Kartal oto sanayide Uzman Far var, daha önce focus aracım için gitmiştim, far parlatma ve tamir yaptılar, oraya bakabilirsiniz
-
Herkese merhabalar. Bende seat arona 2033 manuel mevcut. Satıp ikinci el 2023 model juke almayı düşünüyorum. Hem otomatik arabaya geçiş hem de vag grubu yerine daha sorunsuz olacağını düşündüğüm japon grubu bir araç olsun istiyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla jukelarda kronik olarak kamera problemi var. Yine de garantisi devam eden bir juke almak mantıksız mı olur?
Merhaba, 2023 platinum juke var bende 1 yildir..Kronik kamera problemi dediginiz nedir ? Suana kadar bir problem ile karsilasmadim.
kamera problemi ? ben yaşamadım
Nissan ların tüm modellerinde kronik sensör problemi var, yağmurlu sabahlarda araç ilk çalıştığında çarpışma önleme sistemi uyarı veriyor, biraz gidince bu uyarı kapanıyor. TÜM Nisaan modellerinde var bu...
Bizim araçlarda kamera arka park kamerası var onunda tek kötü yanı çözünürlüğü düşük, :)
Sağlıklı kazasız günler, umarım keyifli ve istediğin bir araç alırsın.
-
Merhaba, ön camda yer alan lane camera arızası yaşandı bende. İngiliz forumlarda sıkça bahsetmişler kronik diye, bostancıoğlu servise bu konu özelinde gelen başkaları da olmuş. Kamera değişimi ile problem çözüldü. Garantisi devam eden araç almaya çalışın, yoksa servis bu tür konularda pek yardımcı olmuyor. Selamlar
-
Hemen altta cevap verilmiş hocam. Konuda da okurken dikkatimi çekti bu husus.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159681669 benim gördğüm mesaj da buydu. Vag grubuna pek ısınamadım. Manuel aronayı satıp gönül isterdi ki sıfır juke alayım ama sıfırına yaklaşmam pek mümkün değil. O yüzden 1.200.000 bandında ikinci el jukea sıcak bakıyorum baya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 9 Aralık 2024; 14:10:51 > -
garanti 2 yıl, sonra ne olacak peki ?
-
Ben Eylül sonunda makyajlı kasa aldım, benim araçta 2 kez hata verdi ama sonradan düzeldi.
Tahminimce kameranın olduğu kısım buğu yapıyor ve net görüntü olmadığı için hata veriyor bi 5 10 dk sonra düzeliyor ve hata kayboluyor. Çalışmasında da bi aksaklık yaşamadım.
iyi niyet garantisi adı altında 40%-60% arasında karşılıyor, kalanı müşteriye yük :(
-
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım yakın zamanda 2024 model Nissan Juke aldı (donanımından tam emin değilim).
Hız limitleri için uyaran trafik işaret asistanını kalıcı bir şekilde kapatmanın yolunu bir türlü bulamadı, aranızda bilen var mıdır?
Aşağıdaki kılavuzda yazdığı gibi kapatıyor fakat sadece o sürüş için kapanıyor, araba tekrardan çalıştığında TSR açık olarak geliyor.
-
GSR2 yüzünden tam kapatılamıyor diye biliyorum. Her kontakta yeniden yapılması lazım. Bir yerden sonra kapatmakla uğraşmak yerinde uyarı seslerine alışılıyor zaten.
-
Yabancı forumlara da baktım biraz, dediğiniz gibi gözüküyor, teşekkür ederim. Artık alışacak bir şekilde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X