Şimdi Ara

Jumanji Welcome to the Jungle 29-12-17 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma izledim zaman gecırmelık guzel bir filmi sıkmadı beni espriler falan komik geldi bana
  • Adalet Birliği filminden önce fragmanını göstermişlerdi, tamamen komedi odaklı duruyordu. Neyse Sinemia boşa gitmesin diye izlerim bir ara.
  • Çok güzel ve eğlenceliydi bence. Yukarda biri gerilim falan yok demiş. İlk filmde gerilim mi vardı? Jumanji ne zamandan beri korku/gerilim filmi? İlk filme göre iyi yapmışlar bence. İsminin hakkını veren filmlerden.
  • Aynen kendisinden iyi bir Mary Jane olurdu :D
  • Güncel değerleri yazalım tekrar.

Domestic: $320,537,066
    + Foreign: $451,821,822
    = Worldwide: $772,358,888

Film beklentilerin oldukça üzerindeydi, gişedeki bu başarısı yeni filmlerin geleceğini gösteriyor bence. Şu da var tabi, iyi para getiriyor diye sadece yapmış olmak için yapacaklarsa hiç yapmasınlar bence. Bakalım Sony'nin stratejisi nasıl olacak.
  • müthiş başarı, bravo adamlara
  • #Jumanji'i kimse durduramıyor. En son IT ve Karayip Korsanları 5'i geçen film, şimdi de $822 milyon'a ulaşarak Wonder Woman'ı geçti. Ayrıca Sony'nin Spider-Man filmleri hariç ABD'de en çok hasılat yapan filmi oldu ve Homecoming ile beraber 2017 yılı, Sony'nin en kârlı yılı oldu!

Alintidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 28 Ocak 2018; 23:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla film dünyada iyi gişe tapmış.

Ama nedense bizim salonlarda pek yer bulamadı. Cinemaximum salonlarında hep en küçük salonlara koydular filmi. İMAX te hiç oynamadı galiba.

• Devamı gelecektir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Devamı gelecektir umarım.

Devam filminin gelebileceğiyle ilgili bir haber vardı diye hatırlıyorum. Aradım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Devamı gelecektir umarım.

Devam filminin gelebileceğiyle ilgili bir haber vardı diye hatırlıyorum. Aradım ama bulamadım.

Gelmeme gibi bir lüksü yok hele beklenmedik bu hasılattan sonra

• Film gerçekten çok güzeldi, devam filmi de kesinlikle gelmeli, bizim çocuklar büyür, oyun meraklısı olan ve manitası yeni bir oyun şirketi kurar falan oradan yürüseler iyi olur bence :D
  • 1 milyon olmaz herhalde? En son baktığımda 700 milyondaydı, 928 milyon Sony içinde sürpriz olmuştur
  • Çok eğlenceli filmdi ama. Zenciyle Bethany işi götürmüş. Eski filme göndermeler de olmuş. Tam eğlencelik film.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filme karşı hiçbir beklentim yoktu sadece eğlenceli vakit geçiririm diye tahmin ediyordum nitekim öyle oldu. Komik ve eğlenceliydi tatmin oldum ben. Dwayne Johnson'ı görmek yetiyor zaten. Keşke bir 10 yaş daha genç olsaydı coştururdu aksiyon sinemasını. Doom da oynadığı dönem hem yaş olarak hem de vücut olarak daha iyiydi şu an çok hantal bir vücudu var.

Jumanji Welcome to the Jungle 29-12-17

• Film güzeldi. Özellikle Dwayne ve Karen'ın konuştuğu sahnede mum ışığında yemekte ister misiniz tarzı cümlesi kahkaha attırdı.

• şaşırtıcı böyle saçma bi devam in bukdar getirisi çok şasırtıcı devir değişmiş

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet güzel, çerezlik bir film olmuş. Kızıl harika.

10/7.7

• İlk jumanji filminin hatırasını bozmayayım diye izlemiyorum gerçi komediye çevirmişler filmi, pek alakaları yok herhalde. rip robin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.