Şimdi Ara

Jumper EZBook2 alternatif adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eskiden forumdan aldığım Jumper EZBook 2 (jumper ezbook 2 464) ultrabook mevcut.

Cihaz neredeyse hiç kullanılmamış durumda fakat elektriğe takınca açılmıyor.

Jumper EZBook2 alternatif adaptör

Adaptörü 5V 3A, uç tipi ölçümlerime göre 3mmx1.1mm fakat piyasada uygun adaptör bulamadım. Notebooktan çok tablet adaptörü gibi, belki de nasıl aramam gerektiğini bilmiyorum.

Universal adaptörlerde ya 3A yok, ya 5V yok nasıl bir kombinasyon işimi çözer bilgisi olan destek olabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 30 Eylül 2023; 12:17:40 >

• İşlemcisi x5- 8350 olan tablet yada notebooklar olarak aratırsanız aynı tip adaptör bulursunuz. Hometech lerin adaptörlere bakın.

https://m.n11.com/urun/hometech-ht-c14m-uyumlu-adaptor-sarj-cihazi-15321067?magaza=ozturkbulent&categoryId=1000216#product/description

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu açıdan düşünmemiştim öyle de bakayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    Aliexpress te rastgele gümrükte kaldığı oldu bende o yüzden son çare bu şekilde sipariş geçeceğim çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 30 Eylül 2023; 19:55:39 >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

amazonu dene en azından 30 gün içinde iade edersin...

S-link SL-531A 5V 3A Tablet Pc Adaptörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

• potti34 P kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam öncelikle vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Buradan baktım fakat paylaştığınız ürün ucu 2.5x0.7 ben 5.5 luk evrensel uçlu bir adaptör buldum önüne de 3.0x1 lik dönüştürücü aldım bu şekilde deneyeceğim gelince, sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.