Şimdi Ara

Jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni main olarak jungle mainlemeyi düşünüyorum ve bana önereceğiniz bir kaç karekteri sebeleriyle söylermisiniz

• Kesinlikle lee kha rengar üçlüsünden uzak dur graves gragas naut jax jungle güzel önerilerimden sadece birkaçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warwickle basla bence temel bilgileri taktikleri ogren baya guclu warwick ormanda

• Şimdi bu şampiyon güçlü şunu öğren vs işi biraz boş.İyi bir jungle oyuncusu oyundaki tüm heroları iyi bir şekilde bilmesi gerekir.Ne zaman kim güçlü olur,kimi alırız şampiyon bilginin olması gerekiyor.Rakip ormancının aldığı şampiyonu ormanı ne kadar hızlı temizler onu bilmen gerekiyor.Oyunu takip edip ona göre koridorlara baskı kurman gerekiyor.Haritayı takip etmen gerekiyor sürekli.İyi bir orman oyuncu çoğu şampiyonla orman dönüyor sıkıldıkça değişik şampiyonlarla orman oynuyorum.Ama oyuna yeni başlıyorsan kolay ve rahat orman dönmek istiyorsan 'Gragas,Hecarim,Kayn,WW' bunlar işini görür.Ormanı rahat döner ve iyi oynarsan etkili gang atabilirsin.Son olarakta yüksek eloda oynuyorsan Meta şampiyonları oynicaksın yoksa zor oyun kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Şimdi bu şampiyon güçlü şunu öğren vs işi biraz boş.İyi bir jungle oyuncusu oyundaki tüm heroları iyi bir şekilde bilmesi gerekir.Ne zaman kim güçlü olur,kimi alırız şampiyon bilginin olması gerekiyor.Rakip ormancının aldığı şampiyonu ormanı ne kadar hızlı temizler onu bilmen gerekiyor.Oyunu takip edip ona göre koridorlara baskı kurman gerekiyor.Haritayı takip etmen gerekiyor sürekli.İyi bir orman oyuncu çoğu şampiyonla orman dönüyor sıkıldıkça değişik şampiyonlarla orman oynuyorum.Ama oyuna yeni başlıyorsan kolay ve rahat orman dönmek istiyorsan 'Gragas,Hecarim,Kayn,WW' bunlar işini görür.Ormanı rahat döner ve iyi oynarsan etkili gang atabilirsin.Son olarakta yüksek eloda oynuyorsan Meta şampiyonları oynicaksın yoksa zor oyun kazanırsın.

meta şampiyonları nerden takip edebilirim?

• Unden U kullanıcısına yanıt
    Twich yayınlarından ya da lig başlayınca ligden.Onun haricinde probuilds ten de bakabilirsin.Şuan 'üff fişeq 'diyeceğimiz fazla bir şampiyon yok ama ligler başlayınca mutlaka olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Twich yayınlarından ya da lig başlayınca ligden.Onun haricinde probuilds ten de bakabilirsin.Şuan 'üff fişeq 'diyeceğimiz fazla bir şampiyon yok ama ligler başlayınca mutlaka olur.

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Quinn şu an güçlü geldi bana, bilmiyorum. İki maç denedim, ikisinde de win aldım. Gank potansiyeli hâlâ iyi durumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.