Şimdi Ara

Jungle Boogie veya bir başka yöneticiden cevap bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetimde bulunan arkadaslar site adı vermeden başka siteden pokemon film serilerinin indirme linklerini vermemden dolayı ceza alma olasılığım var mı yoksa linkleri koyayım arkadaşlar da yararlansın

• quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

Yönetimde bulunan arkadaslar site adı vermeden başka siteden pokemon film serilerinin indirme linklerini vermemden dolayı ceza alma olasılığım var mı yoksa linkleri koyayım arkadaşlar da yararlansın

Kural 5: Bölümde lisanssız, illegal olan her türlü içerik ve kaynak dağıtımı veya konu açarak istenilmesi yasaktır.
  • Peki upload yapıp video olarak koymamım bir sakıncası var mı
  • youtube ya da diğer sitelerden video paylaşmak serbest diye biliyorum
  • quote:

Peki upload yapıp video olarak koymamım bir sakıncası var mı

Maalesef illegal olduğu için yasak katgorisini girdiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Başlıkta da yazdığım gibi bi yönetici cevap verse daha iyi olacak ayrıca sitede bir cok video paylaşılmış onların lisansli olduğunu sanmıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Başlıkta da yazdığım gibi bi yönetici cevap verse daha iyi olacak ayrıca sitede bir cok video paylaşılmış onların lisansli olduğunu sanmıyorum

pm le ulaşabilirsin istiyene, hatta bi konu vardı pokemon sezonlarıyla ilgili link yoktu pm le atılıyodu site

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yönetimde bulunan arkadaslar site adı vermeden başka siteden pokemon film serilerinin indirme linklerini vermemden dolayı ceza alma olasılığım var mı yoksa linkleri koyayım arkadaşlar da yararlansın

Kural 5: Bölümde lisanssız, illegal olan her türlü içerik ve kaynak dağıtımı veya konu açarak istenilmesi yasaktır.

Teşekkürler.
  • O kural kalktı diye biliyorum. Youtube ve facebook linkleri ne o zaman? Ya da zorrent?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

quote:

Teşekkürler.

Soruma cevap alamadım youtube gibi herhangi bir video sitesi araclığı ile paylaşım yapmak yasak mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.