Şimdi Ara

Jungle Champ. Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar jungle oynuyorum.Warwick xin udyr bu üçünde jungle ı çözmeye çalışıyorum Warwick in 6 lvlden sonra süper bir gank potansiyeli var ve kaçamıyorlar Warwick gibi adamın kaçamadığı Jungle Heroları Önerir Misiniz?Hecarim ve Vi güzel gibi sizin düşünceleriniz neler?

O zaman bunun sonu yok şöyle yapalımhttp://strawpoll.me/1979478 herkes burdan oy versin ilk alacağım 5 junglerı seçeyim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undattch -- 24 Haziran 2014; 22:41:35 >

• Sejuani, nocturne aradığın tipten.

Daha ilerisi için istiyorsan da lee sin, elise, shaco, maokai var. Aklıma gelmeyen herolar da var tabii.
  • vi iyi hecayi boşver çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skarner oynuyorum bu sıralar gayet zevkli. ve bence gizli op
  • Bottaki adamın supu master yi felansa tabi kaçamaz şuan çoğu sup bozuyo ww ultisini
  • Tamam Peki Lee Sin mi Vi mi jungleda daha iyidir?Hangisi jungle ı daha hızlı temizler?Hangisinin gankları daha sağlamdır?
  • ww nin ultisi thresin bir e sine bakar. ne zaman sup olsam karşı jungler ww ise seviniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pantheon ilk gankte adam sıçra atp kaçıyo sonra dolaşıp tekrar aynı lanee geliyosun %95 kill
  • Vi Nocturne Elise oynarsan çok iyi jungle champleri
  • skarner
  • vi ,amumu , j4

j4 kesinlikle aradığın türden

• Lee ile insec yapabiliren oyunu büyük ihtimal tasirsin low eloda elise de baya bi güçlü

• skarner çok iyi bugün penta yaptım tavsiye ederim hecayı alma gerçekten çöp
  • Skar skar skarner

• rammus u dene kesin

• Valla bilmiyorum hep bilndik heroları yazmışlar ama... Maokai müthiş gang atıyor. 3 Gündür jung mao oynuyorum ve çok zevk alıyorum. Gittigim her gang % 70 ihtimalle başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

Tamam Peki Lee Sin mi Vi mi jungleda daha iyidir?Hangisi jungle ı daha hızlı temizler?Hangisinin gankları daha sağlamdır?

ikisinin de gankleri çok etkili ama lee sin için biraz alışkanlık gerek. önce vi al sonra lee sin alırsın.
  • Aradıgın Vii ultisi sadece morgana bide eli hizli olan thres redde varsa yapıştınmı bırakmassın.
  • rammus.
    gerçekten op.
    early de kolay ganklerle takımı feedlettiriyor.
    late de 600 armoru hayvani hp si ile tf kazandırıyor

• Tamamdır herkese çok teşekkür ederim değerli yorumları için sanırım ilk başta alacağım Jungle Beşli Vi-Lee Sin-Sejuani-Nocturne-Jarvan olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.